DISCOVERY SPORT S

I standardudgaven af den praktiske Land Rover Discovery Sport S leveres bilen med komplet læderkabine, 12-vejs elektroniske forsæder, Apple Carplay® og assistentsystemer som adaptiv fartbegrænser med skiltegenkendelse, parkeringshjælp, bakkamera, fartpilot og meget mere. Udadtil stråler den praktiske SUV af overskud med blandt andet LED forlygter, 18” alufælge og et helt andet designudtryk end sin forgænger. Som ekstraudstyr er det muligt at få bilen med 5+2 sæder.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

DISCOVERY SPORT SE

Udover S, har Land Rover Discovery Sport SE en lang række ekstra optioner. Udadtil fremstår bilen mere markant med 19” alufælge og nye premium LED forlygter med signatur og automatisk nedblænding på fjernlyset. I kabinen byder udstyrsniveauet SE på interaktivt førerdisplay, som forbedrer oplevelsen bag rattet betydeligt. Endvidere er der el-bagklap og Blind Spot Assist.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

DISCOVERY SPORT HSE

Udover SE, leveres Land Rover Discovery Sport HSE med yderligere udstyr. Bilen leveres med ClearSight bakspejl, nøglefri adgang, MeridianTM lydsystem, lys i indstigningslister, Windsor læderkabine og 14-vejs elektroniske sæder på forreste række. HSE indeholder også Drive Pack, som består af Blind Spot Assist, adaptiv fartpilot og High-speed Emergency Braking. Land Rover Discovery Sport HSE leveres med 20” alufælge.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC

Det er muligt at bestille Land Rover Discovery Sport i R-Dynamic. R-Dynamic tilfører bilen en dynamisk karakter i form af en række ændringer i både eksteriør og interiør, alt efter hvilket udstyrsniveau bilen sammensættes efter. Detaljerne i R-Dynamic giver blanksorte detaljer på alle sider af bilen, og indvendigt fremstår en særlig kabine med røde syninger. En række detaljer som giver bilen en mere markant profil.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

 

 

TILBAGE TIL PRIVATLEASING

TILBAGE TIL PRIVATLEASING

 

 

 

 

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding