VELAR STANDARD

Den ualmindeligt flotte Range Rover Velar er som standard fyldt med innovative teknologier. Som standard er kabinen udstyret med 2 zoners klimaanlæg, Luxtec- og ruskindssæder og et lydsystem med 8 højtalere. Derfor byder Range Rover Velar altid på yderst behagelige omgivelser. Udadtil fortsætter det høje niveau med LED lygter for og bag, 18” alufælge og flush håndtag, som elegant glider ind og skjules i bilens døre.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

Velar S

Udover standardudstyret har Range Rover Velar S en række ekstra optioner. Range Rover Velar S er udstyret med et enestående MeridianTM lydsystem med 11 højtalere og en subwoofer, som fylder kabinen med krystalklar lyd. Kabinen er i denne udstyrsvariant også betrukket med perforerede lædersæder, med 10-vejs el-justerbare forsæder. Bilens eksteriør opgraderes med 19” alufælge, LED forlygter med signatur og Auto High Beam Assist.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

VELAR SE

Udover S, har Range Rover Velar SE en kabine udstyret med MeridianTM Surround Sound System som leverer 825 Watt igennem 16 højtalere og en subwoofer med 2 kanaler. Endvidere forbedres multimedieoplevelsen gennem et interaktivt førerdisplay, som kan indstilles efter førerens individuelle præference. Eksteriøret på Range Rover Velar SE opgraderes med 20” alufælge med 7 eger. Køreoplevelsen forbedres med Matrix LED forlygter, som får natten til at føles som højlys dag.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

VELAR R-DYNAMIC

Det er muligt at bestille Range Rover Velar i R-Dynamic. R-Dynamic tilfører bilen en dynamisk karakter i form af en række opdateringer i både eksteriør og interiør, alt efter hvilket udstyrsniveau bilen sammensættes efter. Range Rover Velar R-Dynamic udstyres blandt andet med kobberdetaljer, integrerede afgangsrør og andre kofangere, som giver bilen en mere markant profil.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

 

 

TILBAGE TIL PRIVATLEASING

TILBAGE TIL PRIVATLEASING

 

 

 

 

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding