RANGE ROVER SENTINEL

SIKKERHED UNDER OVERFLADEN.

SE FILMEN
L6ERQib4Sb0

Range Rover Sentinel besidder al den stil og raffinement og alle de terrængående køreegenskaber, som du forventer af en Range Rover. Under overfladen gemmer sig en anden historie.

Dette er en Range Rover, som er i fuld kontrol i mødet med det ekstreme. Det er en forstærket bil, som produceres af eksperterne fra vores Special Vehicle Operations-team, så den tilbyder sikkerhed mod angreb.

SIKKERHED UNDER OVERFLADEN
PANSERGLAS
Når trusler kan komme fra alle sider, kan det betale sig at være forberedt. Derfor anvendes panserglas, europæisk standard VPAM BRV 2009 VR8 og PAS 300, overalt i Range Rover Sentinel for at hjælpe med at beskytte passagerer og fører.
BESKYTTELSESCELLE
Den fuldt certificerede beskyttelsescelle, som er konstrueret således, at den lever op til de strengeste af alle standarder for biler (VPAM BRV 2009 VR8, PAS 300 og ERV 2010) hjælper med at sikre personerne i bilen, selv i situationer med fjendtlighed.
BESKYTTELSE MOD EKSPLOSION I TAG OG UNDERVOGN
Beskyttelsen mod eksplosion i tag og undervogn er en integreret del af Range Rover Sentinels beskyttelsescelle. Disse dele af bilen er i stand til at modstå eksplosioner i overensstemmelse med ERV 2010 og PAS 300 og tilbyder et yderligere beskyttelsesniveau mod angreb fra flere vinkler.
RUN FLAT-SYSTEM
Undgåelse af ekstreme trusler ved høje hastigheder er ingen udfordring takket være et specialfremstillet hjul, som omfatter et run flat-system. Systemet er blevet testet over afstande op til 50 kilometer ved en hastighed på 80 km/t.
CERTIFICERET BESKYTTELSE MOD FRAGMENTER
Range Rover Sentinel er konstrueret til at modstå moderne, ukonventionelle former for angreb. Dette omfatter nu forsvar mod improviserede bomber, hvor Range Rover Sentinel er testet i overensstemmelse med STANAG 4569 og modstår en kraftfuld mine, der er anbragt på siden af bilen og bag forhjulet.
EVAKUERINGSSYSTEM
I nødsituationer kan personerne i Range Rover Sentinel hurtigt og sikkert evakuere bilen gennem det pansrede evakueringspanel. Panelet er placeret i bagagerummet og giver mulighed for evakuering, selv om dørene ikke kan bruges.
EN ÆGTE RANGE ROVER

På trods af det sikkerhedsniveau, som bilens pansring og passagerbeskyttelsessystemer tilbyder, byder Range Rover Sentinel på den samme grad af luksus og trygge køreegenskaber ved kørsel på almindelig vej og i terræn, som man forventer af en Range Rover.

UFORLIGNELIGE EGENSKABER

I højspændte situationer er evnen til at undslippe lige så vigtig som evnen til at kæmpe. Derfor er Range Rover Sentinel udstyret med en V8-benzinmotor med kompressor, som leverer den nødvendige power til at undslippe aggressorer.

Da der er tale om en ægte Range Rover, tæller passage af dybe vandløb, kørsel på stejle hældninger og i udfordrende terræn næsten ikke som forhindringer, hvilket åbner op for et utal af muligheder for at undslippe*.

Som et meget vigtigt aspekt er undervogn, affjedring og bremsesystemer blevet opgraderet, så de passer til de ekstra sikkerhedsfunktioner. Den er blevet typegodkendt i Europa (EWVTA) og er evauleret i overensstemmelse med PAS301 for pansrede biler til civilt brug.

SE FILMEN
ET FREDFYLDT STED

I Range Rover Sentinels kabine finder man det samme raffinerede udstyrsniveau som i den eksklusive Range Rover Autobiography. Dette omfatter fint læder, eksklusive interiørlister og solide holdere i aluminium, hvilket skaber én af de mest luksuriøse kabiner i nogen Range Rover.

På en hverdagstur i en Range Rover Sentinel fremstår den faktisk fuldstændig som den elegante og sofistikerede luksusbil, som den stammer fra.

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Range Rover Sentinel er ikke den eneste bil, som vores kompromisløse Special Vehicle Operations-team løfter til højeste niveau.

UDFORSK SV
KONTAKT VORES SALGSTEAM FOR PANSREDE BILER

Hvis du har spørgsmål om vores pansrede biler, bedes du kontakte et medlem af vores dedikerede team.

Telefon: +44 (0) 1920 885126

E-mail: [email protected]

FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
KONTAKT OS
Find ud af mere om Special Vehicle Operations i dit land.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Find ud af mere om Land Rovers biler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.

** Maksimal vadedybde 850 mm.

*** Range Rover Sentinel anbefales ikke til kørsel i blødt sand. For fuldt ud at kunne udnytte bilens terrængående egenskaber anbefales det, at føreren deltager i et kørekursus arrangeret af Land Rover Driving Experience-netværket. Du bedes kontakte Land Rovers salgsteam for pansrede biler for yderligere oplysninger.