<textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> MED LANG AKSELAFSTAND

SVAutobiography MED LANG AKSELAFSTAND TILBYDER DEN ULTIMATIVE LUKSUS VED AT KOMBINERE DE FINESTE MATERIALER, ET IMPONERENDE DESIGN OG UOVERTRUFFENT HÅNDVÆRK.

UDFORSK SVAutobiography

SVAutobiography og SVAutobiography Dynamic repræsenterer det bedste, Range Rover kan tilbyde. Begge modeller kombinerer de fineste materialer og enestående performance, så der skabes en uovertruffen luksusoplevelse.

MICHAEL VAN DER SANDE

ADMINISTRERENDE DIREKTØR - SPECIAL OPERATIONS

VORES DNA

SVR - MEDRIVENDE, SPORTSLIG PERFORMANCE
SVR repræsenterer det ypperste inden for performance og løfter vores biler til et helt nyt niveau hvad angår power, køreegenskaber og hastighed.
UDFORSK SVR MODELLER
SVO – SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Luksus, ydelse og alsidighed løftes til et helt nyt niveau for at skabe unikke Land Rover modeller.
UDFORSK SVO MODELLER
PRÆSTATIONER
V8-motoren med kompressor og 565 hk kombinerer uforligneligt raffinement med den kraftigste motor i Range Rovers historie. Motoren på 5 liter er konstrueret helt i aluminium og nyudviklet, så den producerer et drejningsmoment på 700 Nm.
UNIK FINISH
SVAutobiography med lang akselafstand er enestående på alle måder og er med helt fremme hvad angår uforligneligt design. Den unikke kølergrill med Graphit Atlas-indfatning og 21” fælge med syv eger demonstrerer håndværk på allerhøjeste niveau.
LUKSURIØST INTERIØR
SVAutobiography med lang akselafstand kombinerer et uforligneligt design med et superbt komfortniveau. Det quiltede læderinteriør, som fås i perforeret semianilin eller Poltrona, er visuelt fængslende og matches kun af ”Hot-Stone”-massagesæderne foran.
UNIKKE FARVER
SVAutobiography med lang akselafstand kan fås med en unik Duo Tone-karroserifarve som ekstraudstyr. Den øvre del af karrosseriet - fås i Santorini Black, Aruba eller Corris Grey - kan kombineres med otte farver til den nedre del af karrosseriet, så bilen svarer nøjagtigt til din smag.
<textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall>-Modellerne

SVO-biler er skræddersyede ved hjælp af originale Land Rover dele og ligeledes dækket af fuld producentgaranti, hvilket garanterer kvaliteten i mange år fremover.

RANGE ROVER <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall>

En uovertruffet kombination af luksus, design og performance i al slags terræn.

RANGE ROVER <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> DYNAMIC

SVAutobiography DYNAMIC er Land Rovers mest luksuriøse, kraftfulde og sofistikerede SUV nogensinde. Baseret på en kraftig V8-motor matcher dens ydelse og smidighed bilens dynamiske fremtoning.

RANGE ROVER VELAR <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> DYNAMIC EDITION

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition leverer det absolut ypperste inden for raffineret power og er dermed i en klasse for sig. Med en 5.0-liters, V8-benzinmotor med kompressor, der er tunet til formålet, matches dens exceptionelle performance kun af bilens sofistikerede design.

FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
KONTAKT OS
Find ud af mere om Special Vehicle Operations i dit land.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Find ud af mere om Land Rovers biler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.