LAND ROVERS KUNDELØFTE

Enhver bil, der bærer Land Rover-emblemet, er designet til ubesværet kørsel i noget af verdens mest krævende terræn. Det betyder, at vores Approved-program skal gå længere end nogensinde for at sikre, at alle vores biler fortsat er klar til alle udfordringer.

To års Land Rover Approved-garanti*

Garantien er skabt specifikt til Land Rovere, der er mindre end fem år gamle og har kørt under 100.000 km på købstidspunktet. Arbejdet udføres udelukkende af uddannede Land Rover-teknikere med brug af originale reservedele og godkendt værktøj og diagnoseudstyr. Intet mindre. Der er ingen begrænsninger af antallet af garantikrav op til bilens købspris, og garantien dækker i minimum to år, uden begrænsning af kilometertallet. Den er kun tilgængelig via autoriserede Land Rover-forhandlere.*Garantien er gyldig i 2 år, eller op til 50.000 km efter købsdatoen.


Vejhjælp 24/7 i 24 måneder i Europa/UK.

Land Rover Assistance er skabt til at give dig fuldstændig tryghed og komplet problemfri service, hvis du nogensinde får brug for det. Det dækker alt fra nedbrud eller ulykker til mindre nødstilfælde som punkteringer eller mistede nøgler. Din bil dækkes i hele garantiperioden og kører 24 timer i døgnet, hver eneste dag året rundt. Og bare rolig: Hvis du får brug for starthjælp, arrangering af videre rejse, billeje, genlevering af bilen eller overnatning, er alt dette inkluderet.

Søg i Approved

165-punkters multipunktsinspektion

Vi har en omfattende tjekliste med 165 inspektionspunkter, som vi følger til punkt og prikke. Dette sikrer, at din bil elektrisk og mekanisk er i den bedst mulige stand, og at karrosseriet er perfekt. Ved hjælp af den nyeste teknologi og det nyeste værktøj og diagnoseudstyr udfører vores teknikere disse kontroller med ekstrem grundighed. Inspektionen omfatter altid lak, interiør, komplet motorforberedelse, prøvekørsel og slutinspektion, inden bilen meldes klar af vores Land Rover-tekniker personligt. Alle biler skal bestå alle 165 kontroller for at blive Land Rover Approved.

Søg i Approved

Vores teknikere

Det kræver en særlig type personlighed at levere det niveau af professionalisme, kompetence og opmærksomhed på detaljen, som vi forventer. Alt istandsættelsesarbejde udføres af uddannede Land Rover-teknikere med brug af specialværktøj, diagnoseudstyr og originale Land Rover-reservedele. Vi følger altid de strengeste standarder, og derfor bør arbejdet altid kun udføres af vores Approved-forhandlere.

Søg i Approved

Prøvekørsel

Bilerne prøvekøres, og i denne forbindelse vurderer vores teknikere hver eneste bils unikke ydelseskarakteristik. For eksempel overvåges affjedring, vibrationer, bremsesystemer, motorydelse, gearkasse og ni andre specifikke områder for at sikre, at bilen yder optimalt. Ved hjælp af disse grundige tests kan vi garantere kvaliteten af vores Approved-biler.

Søg i Approved

Uafhængig kontrol af kilometertal og historie

Alle bilers historie kontrolleres grundigt på baggrund af førende uafhængige undersøgelser. Alle biler leveres med uafhængigt kontrolleret kilometertal og en certificeret ejerskabshistorie for at sikre, at der ikke er pant i bilen, og at den ikke er blevet stjålet eller afskrevet. Dette sikrer, at du kører sikkert af sted i vished om, at din nye Approved bil har en komplet historie og leverer, hvad du forventer af den.

Søg i Approved

Uafhængig kontrol

For at efterleve de høje standarder vi sætter for os selv og vores forhandlere, foretages en uafhængig kontrol af vores service, faciliteter og personale. Dette dækker alle aspekter af Approved-programmet fra kundens perspektiv, herunder faciliteter og selve bilen. Ved at få vores standarder verificeret af et uafhængigt institut, er vi i stand til at følge vores værdisæt om altid at gå "Above and Beyond".

Søg i Approved

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding