Almene vilkår

Almene vilkår

Din Land Rover er dækket af 5 års fabriksgaranti eller op til 150.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Gælder for nye biler som er indregistreret efter d. 01. juli 2023. Dette gælder dog ikke sliddele, dæk, pærer, bremser, aircondition, glas, viskerblade m.m.


Er din bil indregistreret før d. 01. juli 2023, er gældende garanti 3 år/ 100.000 (hvad der måtte indtræffe først) gælder dog ikke sliddele, dæk, pærer, bremser, aircondition, glas, viskerblade m.m.


På Land Rover Plug-in Hybrid biler, er dit batteri dækket af 6 års garanti eller op til 100.000 km (hvad der måtte indtræffe først) op til 70% batterikapacitet.


Vores dele og tilbehør overholder Land Rovers sikkerheds- og pålidelighedsstandarder. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du kun vælger originale dele og tilbehør til din bil.


Andre dele og tilbehør er ikke testet og godkendt af Land Rover og vi kan derfor ikke vurdere deres kvalitet. Enhver skade, der er forårsaget af dele eller tilbehør, der ikke er originale Land Rover dele, er ikke dækket af bilens garanti.