RANGE ROVER VELAR

Forbrug: Diesel/Benzin: 13,9 - 9,8 km/l. CO2-udslip 188 - 232 g/km.

Plug-in hybrid: 62,5 - 52,6 km/l. CO2-udslip: 38 - 43 g/km. Elektrisk rækkevidde* op til 61 km.

Opladningstid under optimale ladeforhold v. normalopladning, 0-100%: 5t v. max ladeeffekt (3,7 kW).
*Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

DESIGNERS CHOICE

Lad vores designere skræddersy din Range Rover Velar. Nedenfor kan du se en række forskellige udstyrsvarianter, som designerne har skabt ud fra deres egne yndlingstilvalg.

I vores konfigurator kan du tilpasse designet yderligere, hvis du ønsker det.

<p>Range Rover Velar Dynamic HSE</p><p>Inspired by Range Rover Design</p>

Range Rover Velar Dynamic HSE

Inspired by Range Rover Design

<p>Range Rover Velar Autobiography</p><p>Ultimate Luxury</p>

Range Rover Velar Autobiography

Ultimate Luxury

Fremsynet med kuraterede og raffinerede elementer: Range Rover Velars design er både spændende og attraktivt.

OVERSIGT OVER MODELLER

Vælg mellem fire markante modeller for at starte din rejse.

RANGE ROVER VELAR AUTOBIOGRAPHY

Umiskendeligt udtryk for sofistikeret elegance.
DESIGN DIN EGEN
"Et tilflugtssted med et rat"​
VANITY FAIR ES
Range Rover Velar Sophisticated Elegance

BANEBRYDENDE INNOVATION

Drevet af hybridteknologi, forbedret med de nyeste velværefunktioner og fuldt opkoblet infotainment. Range Rover Velar er indbegrebet af vores vision for fremtiden med en kompromisløs tilgang til innovation. Oplev hvordan design-drevet teknologi understøtter innovation.

Range Rover Velar Pioneering Innovation

ELEKTRIFICERET PERFORMANCE

Med en elektrisk rækkevidde på op til 63 km**, plug-in-hybrid (PHEV)  tilbyder effektiv og ubesværet kørsel og mulighed for opladning fra 0 til 80 procent på 31 min minutter med hurtigladning (DC-ladning).

Range Rover Velar Electrified Performance

INSPIRATION

Udforsk Velar gennem vores nøje udvalgte køretøjer.​

Range Rover Velar Inspiration

ULTIMATIV LUKSUS

Når alt kommer til alt: indbegrebet af luksus.
Range Rover Velar Sophisticated Elegance

UDFORSK RANGE ROVER VELAR

MINIMALISTISK DESIGN

MINIMALISTISK DESIGN

Et udtryk for modernitet. Fængslende i al sin enkelhed.
AVANCEREDE TEKNOLOGIER

AVANCEREDE TEKNOLOGIER

Tryghedsskabende teknologi forbedrer hver eneste køretur.
MODERNE LUKSUS

MODERNE LUKSUS

Avanceret komfort gør Range Rover endnu mere raffineret.
ELEKTRIFICERET PERFORMANCE

ELEKTRIFICERET PERFORMANCE

Medrivende køredynamik og overbevisende alsidige egenskaber.

**De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-2Brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

Opladningstiderne varierer afhængigt af mange faktorer, herunder, men ikke begrænset til, batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuelle opladning, det anvendte anlæg og opladningens varighed.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Bemærk, at standardudstyr kan blive udskiftet ved valg af alternative udstyrsniveauer. Standardudstyr kan også variere afhængigt af motorvariant og transmission.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.