VORES UDVALG AF HYBRID, BENZIN ELLER EURO 6 DIESEL MODELLER

Vores nuværende benzin- og dieselmotorer er de mest effektive, vi nogensinde har produceret. Vores nye eldrevne plug-in hybrid er vores mest innovative drivlinje til dato. Hvilken bil er det rigtige for dig?
VORES UDVALG AF HYBRID, BENZIN ELLER EURO 6 DIESEL MODELLER

VALGET ER DIT

DEN NYE DIESEL MOTOR

DEN NYE DIESEL MOTOR

De nye dieselmotorer fra Land Rover er renere end nogensinde før og tilbyder forbedret brændstofeffektivitet med et drejningsmoment, som egner sig til terrrænkørsel og kørsel med anhænger. Det er en kombination, som virkelig skaber pålidelig performance på lange køreture.
BENZIN

BENZIN

Vores nye benzinmotorer tilbyder dynamisk og smidig kørsel, ligesom de lever op til Land Rovers ikoniske ry for fantastisk respons ved kørsel på almindelig vej samtidig med, at de har imponerende lave brændstofforbrugsværdier og lav CO2 -udledning.
PHEV

PHEV

Vores eldrevne plug-in-hybridbiler (PHEV) kombinerer ubesværet en konventionel motor med en elmotor for at tilbyde fuldt elektrisk performance ved lave hastigheder og traditionel forbrændingseffekt på lange køreture.

HVILKEN BIL ER DEN RIGTIGE FOR DIG?

Besvar 5 hurtige spørgsmål om dine kørevaner for at se, om din næste bil skal være en diesel eller benzin eller elektrisk.

DE VIGTIGSTE FORDELE VED DE NYE DIESEL-, BENZIN- OG PHEV-MODELLER

LAV CO<sub>2</sub>-UDLEDNING

LAV CO2-UDLEDNING

De nye dieselmotorer fra Land Rover har en CO2-udledning, som er omtrent 20 % lavere end benzinmotorers udledning. Faktisk har de købere, der har valgt dieselmotorer, forhindret 3 millioner ton CO2 i at blive udledt til atmosfæren siden 2002.
OVERHOLDELSE AF EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)

OVERHOLDELSE AF EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)

De nye dieselbiler fra Land Rover overholder EU6d-Temp og Real Driving Emissions (RDE) og reducerer dermed udledningen markant under alle kørselsforhold.
REDUCERET UDLEDNING AF NITROGENOXID (NO<sub>x</sub>)

REDUCERET UDLEDNING AF NITROGENOXID (NOx)

Siden september 2015 har alle nye dieselmodeller fra Land Rover været udstyret med avanceret SCR-efterbehandling af udstødningsgasserne (selektiv katalytisk reduktion (dvs. AdBlue)), som i meget høj grad hjælper med til at reducere NOx-udledningen.
OPTIMERET BRÆNDSTOFEFFEKTIVITET

OPTIMERET BRÆNDSTOFEFFEKTIVITET

Dieselmotorers brændstoføkonomi er omtrent 20 % bedre end tilsvarende benzinmotorers brændstoføkonomi. Derfor er en dieselmotor højst sandsynligt det mest omkostningseffektive valg for dig, hvis du kører omkring 19.000 km eller mere om året.
OVERHOLDELSE AF EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)

OVERHOLDELSE AF EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)

De nye benzinmotorer fra Land Rover overholder EU6d-Temp og Real Driving Emissions (RDE) og reducerer dermed udledningen markant under alle kørselsforhold.
EN DYNAMISK KØREOPLEVELSE

EN DYNAMISK KØREOPLEVELSE

Med smidig og responsiv kraftudfoldelse tilbyder benzinmotorerne fra Land Rover vores mest inspirerende køreoplevelser. De repræsenterer en fantastisk kombination af ubesværet performance og betagende lyd ved alle hastigheder.
LAV PARTIKELUDLEDNING

LAV PARTIKELUDLEDNING

Vores nyeste benzinmotorer er udstyret med meget effektive filtre, som indfanger og lagrer ultrafine partikler, når udstødningsgasserne passerer gennem disse filtre. Dette hjælper med til at sænke mængden af udledning fra udstødningen til atmosfæren.
LAVERE DIREKTE OMKOSTNINGER

LAVERE DIREKTE OMKOSTNINGER

Selv om dieselmotorer typisk tilbyder bedre brændstofeffektivitet, kan de lavere direkte omkostninger, som er forbundet med tilsvarende benzinmotorer, ofte betyde, at benzinmotoren er det rigtige valg for førere, som kører over kortere afstande.
ULTRA-LAV UDLEDNING

ULTRA-LAV UDLEDNING

Land Rovers PHEV-modeller tilbyder en imponerende rækkevidde uden udledning fra udstødningen, og de er ikke kun mere økonomiske at køre i; de er også mere miljøvenlige end de tilsvarende varianter med brændstofmotor, hvilket reducerer dit miljømæssige fodaftryk massivt.
KOMPROMISLØSE EGENSKABER

KOMPROMISLØSE EGENSKABER

De terrængående egenskaber, du forventer fra en Land Rover, forbliver kompromisløse med PHEV. Eksempelvis er Range Rovers vadedybde nøjagtigt den samme som for en model med en konventionel forbrændingsmotor, ligesom man nyder godt af det ekstra moment, som elmotoren bidrager med, under terrænkørsel.
EN MERE RAFFINERET KØRSEL

EN MERE RAFFINERET KØRSEL

PHEV tilbyder den hidtil mest lydløse kørsel, og den sikrer gnidningsfri overgang mellem benzinmotor og elmotor, leverer optimalt raffinement og bidrager til en følelse af ro og afslappethed i kabinen.
ØKONOMISKE DRIFTSOMKOSTNINGER

ØKONOMISKE DRIFTSOMKOSTNINGER

De relativt lave priser på elektricitet sammenlignet med benzin-og dieselbrændstof betyder, at PHEV-modeller er meget billigere at tanke op. De er også markant billigere at vedligeholde, idet der er færre bevægelige dele i drivlinjen, som skal beskyttes.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OPEN ALL
Hvad er en drivlinje?
Hvor lang tid tager det at genoplade en hybridbil?
Hvad er rækkevidden for en hybridbil?
Hvilke fordele er der ved diesel frem for benzin?
Hvordan reducerer Jaguar Land Rover udledningen for biler?
Er dieselmotorer rene?
Hvad er et dieselpartikelfilter (DPF), og hvorfor er det vigtigt?

UDFORSK LAND ROVER

VORES BILER

VORES BILER

Udforsk og sammenlign vores komplette udvalg af modeller, før du vælger den, der passer perfekt til dig og din livsstil.

ANSVARLIGHED

ANSVARLIGHED

Vi har et ansvar for, at vores forretning vokser på en ansvarlig og bæredygtig måde, så vi kan tilføre vores kunder, virksomhed og den overordnede økonomi værdi.

BENZIN OG DIESEL I SØGELYSET

BENZIN OG DIESEL I SØGELYSET

Hvorfor møder dieselmotorer kritik? Hvordan vil ændringer i lovgivningen påvirke den bil, du kører i hver dag? Læs de seneste nyheder, som dækker verdens to mest populære drivlinjer.
BØR JEG KØBE EN DIESELBIL?

BØR JEG KØBE EN DIESELBIL?

Der hersker stor forvirring om dieselmotorer, så vi står klar med svar på dine spørgsmål og hjælper dig med at finde den rigtige bil til dig.

*De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og eventuelt monteret ekstraudstyr.