EJERSKAB

Når du bliver ejer af en Land Rover, får du en række særlige fordele.

AUTORISEREDE VÆRKSTEDER
Kun autoriserede Land Rover-værksteder lever op til vores høje kvalitets standarder, der sikrer, at din nye bil og dens garanti er fuldt beskyttede.

FIND DIN FORHANDLER
VEJHJÆLP
Hvis det usandsynlige skulle ske, og du kommer ud for et nedbrud eller en ulykke, kommer uddannede teknikere til dig i vejkanten, og hvis det er nødvendigt, arrangerer og betaler vi for din fortsatte rejse.
KONTAKT OS
TILBEHØR
Gør din Land Rover personlig med et stort udvalg af tilbehør, der er specifikt designet til din model og fremstillet efter de samme standarder som din bil.

FIND TILBEHØR
SERVICEPLANER
Det betaler sig at vælge en Land Rover-serviceplan, der passer til dine behov. Så er du sikker på at få Land Rover-ekspertise og fuld udbytte af din garanti.

FIND DIN FORHANDLER
TILBEHØR

Et udvalg af kvalitetstilbehør, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din Land Rover.

SE FILMEN
INTERIØR
Du kan når som helst få monteret Land Rovers godkendte tilbehør, lige fra premium-måtter til personlige indstigningslister og dermed skabe et miljø helt efter dit hoved.
EKSTERIØR
Gør din bil endnu mere elegant med et udvalg af tilbehør fra nedfældelige sidetrin og sidebeskyttelsesrør til bundskjold for og bag i rustfrit stål.
BAGAGE OG TRÆKEVNE
Vælg det specialiserede transporttilbehør, inklusive tagbøjler, der passer til din livsstil, og optimer Land Rovers trækevne med det rette udstyr.
TILBEHØR
Tilpas din Land Rover med et bredt udvalg af tilbehør, der er specielt designet til dit køretøj.
FIND TILBEHØR
FÆLGE OG DÆK

Originale Land Rover-aluminiumsfælge er grundigt testet ved forhold, der ligger langt ud over normal kørsel på vej. De håndterer let ekstreme belastninger i stærkt varierende terræn. Dækkene er en af de vigtigste dele af bilens samlede design og teknik, fordi det er dem, der tøjler dens kræfter.

FIND EN FORHANDLER
ELECTRONIC VEHICLE HEALTH CHECK
ELECTRONIC VEHICLE HEALTH CHECK

Før vi servicerer eller reparerer din Land Rover, udfører vi en gratis Elektronisk Køretøjssundhedskontrol (eVHC).

GODKENDTE VÆRKSTEDER
GODKENDTE VÆRKSTEDER

Vores autoriserede serviceværksteder ved alt, hvad der er værd at vide om servicering og vedligeholdelse af Land Rover. De er de eneste værksteder, der lever op til Land Rovers høje standarder for kvalitet og service, så du er sikker på, at din nye bil og dens garanti er fuldt beskyttede, og at dens ydelse og sikkerhed forbliver i top.

FIND DIN FORHANDLER
DET KAN DU FORVENTE
Teknikerne anvender diagnoseudstyr til at vurdere bilens mekaniske og elektroniske systemer, inden de om nødvendigt monterer originale Land Rover-dele.
NÅR OPGAVEN ER UDFØRT
Udgifterne er gennemskuelige, og din bil repareres under garantien, hvis det er relevant. Alle originale dele er også dækket, og din servicebog bliver opdateret.
ORIGINALE DELE
Originale Land Rover-dele er designet specifikt til din bil og omfatter fordele, der i sidste ende hjælper til med at forlænge din Land Rovers levetid.
CASTROL-OLIE
For at opfylde de nyeste specifikationer og opnå optimal performance anbefaler Land Rover udelukkende Castrol EDGE Professional til din bil, deres hidtil stærkeste olie.
LÆS MERE
GARANTIER OG TILBAGEKALDELSE
ALMENE VILKÅR
Vores dele og tilbehør overholder Land Rovers sikkerheds- og pålidelighedsstandarder. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du kun vælger originale dele og tilbehør til din bil.
LÆS MERE
GARANTI PÅ DELE
Originale Land Rover reservedele er dækket af garantien på 24 måneder. Garantien dækker udgifterne til alle der skal udskiftes eller bruges til reparation af din Land Rover.
LÆS MERE
TILBAGEKALDELSE
Det sker sjældent, men hvis en Land Rover skal kaldes tilbage, underrettes ejerne om processen.
OPGRADER DIN TEKNOLOGI
BLUETOOTH®
Land Rover tilbyder Bluetooth® Connectivity – et mobiltelefonsystem, som du kan forbinde med et godkendt mobiltelefonhåndsæt. Det betyder, at du kan lade din smartphone blive i tasken eller lommen og stadig have adgang til mange af dens funktioner via bilens lydsystem, touchskærm, kontakter på rattet eller via Land Rover Voice Control.
LÆS MERE
NAVIGATION & KORTLÆGNING
Hvis dit navigationssystem er mere end et år gammel, får du glæde af en Land Rover-navigationsopdatering, der afspejler eventuelle ændringer af kortene så nøjagtigt som muligt. Der tilføjes tusindvis af nye interessepunkter hvert eneste år, der fremhæver steder, der er et besøg værd, og du kan være sikker på, at funktionerne til korteste og hurtigste rute også er helt nøjagtige.
OPDATER DIN NAVIGATION
VEJLEDNINGER OG MANUALER

Vidste du, at du kan downloade manualer og teknisk information til tidligere og nuværende Land Rovere? Der findes også et stort udvalg af instruktionsvideoer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af bilens funktioner.

SE VEJLEDNINGER OG MANUALER
VEJHJÆLP

Hvis du kommer ud for et nedbrud eller en ulykke, eller du kommer til at låse din nøgler inde, er det godt at vide, at en uddannet Land Rover-tekniker blot er et telefonopkald væk.

VEJSIDE FORDELE
Du kan regne med vejhjælp. Fordelene ved Land Rover Assistance er tilgængelige gennem nyvognsgarantiperioden. En uddannet Land Rover-mekaniker kan som regel løse problemet i vejkanten. Og hvis ikke, bugserer vi din bil til et godkendt Land Rover-værksted og arrangerer og betaler for din fortsatte rejse. I visse tilfælde betaler vi for overnatning på hotel.
KONTAKT OS
Skades- og serviceprogram
Skades- og serviceprogrammet giver dig adgang til vores netværk af reparationscentre. Specialisterne på disse centre modtager omfattende, certificeret uddannelse, der gør dem i stand til at håndtere alt fra ridser til omfattende kollisionsskader. Vi gør alt for at sikre, at din Land Rover igen kan leve op til vores høje standarder.

FIND DIN FORHANDLER
MOTORER OG EMISSIONER
WLTP
En hurtig og enkel guide til de nye brændstofeffektivitetsgrader.
LÆS MERE
dieselpartikelfilter
Hvad er et dieselpartikelfilter (DPF), og hvorfor er det vigtigt?
LÆS MERE
NY DIESEL, BENZIN ELLER PHEV?
Vores nuværende benzin- og dieselmotorer er de reneste og mest effektive, vi nogensinde har produceret. Vores nye eldrevne Plugin-Hybrid er vores mest innovative drivlinje til dato.
HVILKEN BIL ER DET RIGTIGE FOR DIG?
RETURNERING OG GENANVENDELSE
Som del af vores tiltag til beskyttelse af miljøet har vi udviklet et komplet program for genanvendelse af biler, der omfatter retningslinjer for genanvendeligt design, øget brug af genanvendte materialer og reduceret brug af farlige materialer.
LÆS MERE
FIND DIN FORHANDLER
Find dit nærmeste autoriserede værksted.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover brochure online.
BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN
Book service til din Land Rover online.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.