KØR ELEKTRISK MED LAND ROVER

LEGENDARISKE EGENSKABER OG NYFORTOLKNING AF LUKSUS

I mere end syv årtier har Land Rover udfordret det umulige.

Elektriske kræfter er med til at gøre nogle af de mest robuste og luksurøse SUV'er endnu mere raffinnerede.

NYE RANGE ROVER ELECTRIC

NYE RANGE ROVER ELECTRIC

Præcision og håndværk møder Range Rover-luksus. Resultatet er lydløs, elektrisk fremdrift, ingen udledning under kørsel og adgang til de hurtigste offentlige opladningsnetværk.
FULDT ELEKTRISKE LAND ROVERS FRA 2024

FULDT ELEKTRISKE LAND ROVERS FRA 2024

Elbiler udleder ingen CO2 under kørsel. Og når du sætter din plug-in hybrid i EV- eller Hybrid-mode, kører den udelukkende på strøm og dermes uden udledning.
RAFFINEMENT AF EN ANDEN VERDEN

RAFFINEMENT AF EN ANDEN VERDEN

Vores plug-in elektrisk hybridbiler (PHEV'er) og milde hybridbiler (MHEV'er) supplerer Land Rovers legendariske egenskaber med den næsten lydløse, elektriske kraft og det større raffinement, der følger med.

LAND ROVER ELEKTRISK OG HYBRID STRØM

ELECTRIC

ELECTRIC

Elbiler er udstyret med en elmotor og et batteri. Bateriet kan lades op enten via en hjemmelader eller via en offentlig ladestander. På de offentlige ladestandere kan du benytte dig at DC-ladning, som lader din bil lynhurtigt op.
elektrisk hybrid (PHEV)

elektrisk hybrid (PHEV)

En elmotor og et batteri med back-up fra en forbrændingsmotor. Kør elektrisk på de kortere ture, og lad forbrændingsmotoren tage over på de længere turer, når den elektriske rækkevidde er brugt op. Det er nemt at oplade batteriet – både derhjemme og ude.
MILD HYBRID (MHEV)

MILD HYBRID (MHEV)

Land Rovers mildhybrid-varianter forbedrer effektiviteten ved at bruge den energi, der opsamles under deceleration og regenerativ bremsning. Mildhybrid-varianterne har ikke en elektrisk motor, og de kan derfor ikke køre på el alene og kræver heller ikke opladning.

KØRSEL ELEKTRISK

OPLADNING HJEMME ELLER PÅ FARTEN

OPLADNING HJEMME ELLER PÅ FARTEN

En hjemmelader er den mest bekvemme og lønsomme måde at starte hver dag på med en fuld opladning. Destinationsladning er den perfekte løsning, når du er på farten.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->PRÆSTERER I ALLE SITUATIONER

PRÆSTERER I ALLE SITUATIONER

Med uforlignelig kontrol uanset underlag, er der ingen grund1 til t køre udenom en udfordring.
SPAR PENGE EV

SPAR PENGE EV

Fra betydelige skattebesparelser til lavere driftsomkostninger og ingen kørselsafgifter hjælper en Land Rover elektrisk hybrid dig med at spare penge året rundt.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->BEGYNDELSEN PÅ EN NY ÆRA

BEGYNDELSEN PÅ EN NY ÆRA

Elektrisk kørsel uden udledning er fremtiden. Også for vores luksus SUV'er.

ELBILER FRA LAND ROVER

Udforsk vores udvalg af plug-in elektrisk hybridbiler (PHEV) og mild hybridbiler (MHEV), der repræsenterer vores moderne vision om Land Rovers egenskaber og luksus.