KØR ELEKTRISK MED LAND ROVER

LEGENDARISKE EGENSKABER OG NYFORTOLKNING AF LUKSUS

I mere end syv årtier har Land Rover udfordret det umulige.

I dag tilfører elektrisk kraft verdens mest alsidige og luksuriøse SUV'er et større miljøhensyn – og løfter køreglæde og raffinement til et helt nyt niveau.

NYD NATUREN – BESKYT NATUREN

NYD NATUREN – BESKYT NATUREN

Vores nye udvalg af plug-in hybridbiler (PHEV'er) har nuludledning fra udstødningen under kørsel i fuldelektrisk tilstand (EV) og med stærkt reducerede udledninger i hybridtilstand. Dermed kan du mindske dit CO2-aftryk.
RAFFINEMENT AF EN ANDEN VERDEN

RAFFINEMENT AF EN ANDEN VERDEN

Vores plug-in hybridbiler (PHEV'er) og milde hybridbiler (MHEV'er) supplerer Land Rovers legendariske egenskaber med den næsten lydløse, elektriske kraft og det større raffinement, der følger med.
FULDT ELEKTRISKE LAND ROVERS FRA 2024

FULDT ELEKTRISKE LAND ROVERS FRA 2024

Den nye, elektriske Range Rover kan forudbestilles på udvalgte markeder fra udgangen af 2023.

LAND ROVERS ELEKTRISKE MODELLER

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

En kombination af benzin- og elmotor. Skift fra elektrisk pendling til en blanding af benzin- og elkørsel. Det er nemt at oplade din plug-in hybrid hjemmefra eller på destinationen.
MILD HYBRID (MHEV)

MILD HYBRID (MHEV)

Kræver ingen opladning. Med hjælp fra en lille elmotor forbedrer Land Rovers mild hybrid-modeller deres benzin- og dieselmotorers effektivitet og raffinement ved at genbruge energi, der opsamles ved deceleration og regenerativ opbremsning.

LIVET MED EN LAND ROVER PLUG-IN HYBRID

OPLADNING HJEMME ELLER PÅ FARTEN

OPLADNING HJEMME ELLER PÅ FARTEN

En hjemmelader er den mest bekvemme og lønsomme måde at starte hver dag på med en fuld opladning. Destinationsladning er den perfekte løsning, når du er på farten.
KOMPROMISLØSE EGENSKABER

KOMPROMISLØSE EGENSKABER

Når du bevæger dig væk fra vejen, opdager du hurtigt, at el leverer øjeblikkelig kraft – selv i de mest krævende terræner. Og når det drejer sig om vadedybde1 og fantastisk frihøjde, bliver der ganske enkelt ikke gået på kompromis.
SPAR PENGE HVER ENESTE DAG

SPAR PENGE HVER ENESTE DAG

Fra betydelige skattebesparelser til lavere driftsomkostninger og ingen kørselsafgifter hjælper en Land Rover plug-in hybrid dig med at spare penge året rundt.
EN RENERE KØRSEL

EN RENERE KØRSEL

Du har muligheden for at køre med nuludledning fra udstødningen, når du kører i din plug-in hybrids fuldt elektrisk tilstand (EV).

ELBILER FRA LAND ROVER

Udforsk vores udvalg af plug-in hybridbiler (PHEV) og mild hybridbiler (MHEV), der repræsenterer vores moderne vision om Land Rovers egenskaber og luksus.1Tjek altid ruten, og stig ud, før vandløb krydses.