SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

UFORLIGNELIG LUKSUS. SUVERÆN YDELSE

EN FØLELSE SOM INGEN ANDEN

Aldrig stillestående, altid udforskende. Vores designeksperter, teknisk visionære og erfarne håndværkere er alle drevet af et ønske om fortræffelighed. Eksperimenterer, samarbejder, konkurrerer. Men går aldrig på kompromis. Vi spørger: "Hvad nu hvis vi kunne gøre vores bedste endnu mere raffineret og endnu mere dynamisk? Hvad nu hvis vi kunne gøre det endnu mere til dit?"

KENDETEGNENDE FOR DE MEST UNIKKE KØRETØJER


Materialerne. Køreoplevelsen. Statussen Med lanceringen af den nye Range Rover SV symboliseres visionen, formålet og passionen i hjertet af alle biler med SV-mærke.

GØR DET EKSKLUSIVE ENDNU MERE EKSKLUSIVT

Aldrig stillestående, altid udforskende. Vores designeksperter, teknisk visionære og erfarne håndværkere er alle drevet af et ønske om fortræffelighed. Eksperimenterer,
samarbejder, konkurrerer. Men går aldrig på kompromis. Vi spørger: "Hvad nu hvis vi kunne gøre vores bedste endnu mere raffineret, endnu mere dynamisk. Hvad nu
hvis vi kunne gøre det endnu mere til dit?”

DEN FINESTE FINISH OG DE BEDSTE MATERIALER

Omhyggelige detaljer og besat af perfektion. Brugen af udsøgte materialer, farver og finish er et vigtigt kendetegn for SV. Tag f.eks. de keramiske interiør- og eksteriørdetaljer på den nye Range Rover SV. De symboliserer moderne luksus og er fremstillet af et rent, men stærkt, materiale med en jævn, smart og taktil finish – som almindeligvis bruges til luksuriøse ure og smykker.

SKABER EN UNIK FORBINDELSE MELLEM FØRER OG KØRETØJ

Special Vehicle Operations Technical Centre er et specialbygget, 20.000 m2 stort ekspertisecenter. Opdelt i fire primære zoner: Med en VIP Commissioning Suite, et Manufacturing Facility, Paint Facility og en F1-style Technical Suite skaber dette topmoderne center specialbiler med uforlignelig tilpasning og luksus.

VORES SENESTE SV-PRODUKTPORTEFØLJE

Udforsk de seneste kreationer fra Land Rovers Special Vehicle Operations-division.

NY RANGE ROVER SV

NY RANGE ROVER SV

En udsøgt fortolkning af Range Rover luksus og personlig tilpasning.