LAND ROVER FLEXLEASING

LAND ROVER FLEXLEASING

LAND ROVER FLEXLEASING TILBYDER EN FLEKSIBEL BILØKONOMI!

Ved flexleasing får leasingtager den lavest mulige ydelse med størst mulig fleksibilitet. Restværdien fastsættes i samarbejde mellem leasingtager og forhandler.

Når en leasingperiode er ovre er der to muligheder; Enten anviser leasingtager en køber til den fastsatte restværdi, ellers forlænges leasingaftalen.

Fordelene ved flexleasing finder du i den lave månedlige ydelse med fuld fleksibilitet i forhold til kilometerforbrug. Ligeledes finder du en fordel i ikke at skulle betale registreringsafgift ved aftalens indgåelse.

NU kan du flexlease Range rover sport

Se flexleasing-eksempler på den eksklusive SUV som plug-in hybrid,. Når du flexleaser Range Rover Sport, sikrer du dig en kraftfuld luksusbil, uden at du behøver bekymre dig om de månedlige udgifter. De ligger nemlig helt fast, så du ikke behøver koncentrere dig om andet end at nyde de oplevelser, den muskuløse skønhed har at byde på.
NU kan du flexlease Range rover sport

FORTSÆT DIN REJSE

ERHVERVSBESKATNING

ERHVERVSBESKATNING

Med Land Rover erhvervsbeskatning tilbyder vi en firmabil med nogle af klassens bedste køreegenskaber og enestående komfort. Land Rovers business varianter har et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give den ultimative køreoplevelse.
PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Privatleasing er for dig, der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.
VAREBILER

VAREBILER

Vi tilbyder en varebil med nogle af klassens bedste køreegenskaber, komfort og plads.
SPLITLEASING

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig, som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.