LAND ROVER ERHVERVS-BESKATNING

Få den fulde Land Rover-frihed
LAND ROVER ERHVERVS-BESKATNING

Hvorfor ikke nyde en Land Rover – som firmabil?

Ønsker du en firmabil med karakter, robust styrke og et raffineret, britisk design – ja, så er Land Rover et oplagt valg. Her får du nemlig en unik kombination af det mest moderne bilteknologi og ren luksuskomfort; komplet med firehjulstræk og en unik historisk arv.


Vores modeller har et stort udvalg af udstyr og giver dig mange muligheder for sammensætte din helt individuelle Land Rover.

3 STEP TIL DIN LAND ROVER

1. Prøv modellerne og vælg din favorit

Find netop den Land Rover som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles bag rattet af en moderne Land Rover.

2. Få en Land Rover som passer til dine behov

Få et skræddersyet tilbud som passer til netop dine behov. Vi kan tilpasse din firmabil, så den passer til netop dit kørselsbehov, forbrug, økonomi og udstyr.

3. Kør afsted i din nye Land Rover

Vi glæder os til at levere din drømmebil, og måske har vi den allerede på lager, så du hurtigt kan få den leveret. Vi giver dig en grundig introduktion til din nye bil, så vi sikre os, at du får gavn af alle dens funktioner.

ER ERHVERVS-LEASING NOGET FOR DIG?

Erhvervsleasing er for dig, der har mulighed for en firmabil. Det betyder, at din arbejdsgiver afholder udgifter til brændstof, forsikring, vægtafgift og vedligeholdelse. Du betaler en fast månedlig udgift, som afholder alle omkostninger forbundet med ejerskabet. Aftalen vil altid tage hensyn til kørselsbehov, periode mm.
ER ERHVERVS-LEASING NOGET FOR DIG?

FORDELE VED AT VÆLGE LAND ROVER SOM FIRMABIL

Attraktiv Beskatningspris

Lave driftomkostninger, lavt brændstofforbrug og høje gensalgspriser er årsager til konkurrencedygtige beskatningspriser på Land Rover.

Ingen Bekymringer

Drop alle dårlige oplevelser omkring værditab og gensalg af bil. Tag din nye bil med hjem, når du har indleveret din gamle.

Kom nemt igang

Lad os i fællesskab sammensætte leasingaftalen så den passer til dine behov.

Reperationer og Service

Din leasingaftale indeholder altid service og reperation, derfor vil du aldrig opleve uforudsigelige udgifter i din biløkonomi.

BRUG FOR HJÆLP

KONTAKT DIN FORHANDLER HVIS DU HAR SPØRGSMÅL TIL PRIVATLEASING ELLER VORES MODELLER
BRUG FOR HJÆLP

VÆRD AT VIDE OM LAND ROVER ERHVERVSBESKATNING

1. Overskuelig Privatøkonomi

Fjern bekymringerne og få en overskuelig biløkonomi med en fast beskatning, som dækker alle omkostninger ved at være kørende i bilen. Glem alt om udgifter til brændsstof og forsikring.

2. Frigør Ressourcer

Når en medarbejder får firmabil frigører det ofte ressourcer, førhen er der måske brugt ressourcer på at registrere kørsel, transport og forskellige afgifter for den enkelte medarbejder. Derfor er der betydeligt mindre administration i at have en medarbejder kørende i firmabil.

3. FULD FLEKSIBILITET

Oplev stor fleksibilitet med erhvervsleasing, som typisk betyder, at man kan skifte til den nyeste model hvert 3. år. Derfor er der rig mulighed for at skifte ofte imellem forskellige modeller, udstyrsvarianter og motorer.

4. KOMFORT

Når du vælger en firmabil, er det oftest fordi du i arbejdssammenhæng bruger en bil rigtig meget. Ved at vælge en Land Rover, vælger du også at denne tid skal være så behagelig og komfortabel som muligt.

VÆRD AT VIDE OM LAND ROVER ERHVERVSBESKATNING:

Med Land Rover kan du tilpasse din firmabil, så den passer til dine behov. Vi tilbyder en lang række ekstraudstyr til din bil, hvad end du har behov for head-up display, digitalt display eller ekstra god lyd. Mulighederne er uendelige. Har du stadig spørgsmål? Kontakt din lokale forhandler her.

OPEN ALL
Hvad indgår i den månedlige beskatning?
Hvorfor skal jeg vælge en Land Rover som firmabil?
Hvor ofte kan jeg skifte bil?
Hvad er erhvervsbeskatning?
Hvilken periode kan jeg lease i?
Hvordan kan jeg gøre brug af erhvervsbeskatning?
Hvor mange kilometer må jeg køre i en erhvervsleaset bil?

LÆS MERE OM LEASING OG BUSINESS

PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.
VAREBILER

VAREBILER

Vi tilbyder en varebil med nogle af klassens bedste køreegenskaber, komfort og plads.
Flexleasing

Flexleasing

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi, og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift. Kontakt en forhandler for et uforpligtende tilbud.
SPLITLEASING

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.