DEFENDER OCTA

Tilgængelig i byg-selv og til bestilling fra den 31. juli
Til eventyr under ekstreme forhold. Den mest kraftfulde Defender, der nogensinde er bygget.

SKARP UDSTRÅLING

MÅLRETTET DESIGN

Nyd de den ekstreme ydeevne og uovertrufne kapacitet. Defender OCTAs øgede kørehøjde og bredere holdning er ikke kun til pynt.

POWER UDEN SIDESTYKKE

KØREINDSTILLINGER

For den mest intense off-road-oplevelse, vælg OCTA Mode med en unik bremsekalibrering, designet til løst grus. Vores optimalt kalibrerede Dynamic Mode giver en  udvidet vejfornemmelse. Hver indstilling oplyser kabinen i en levende rød atmosfære, mens skærmen skifter layout for at give optimalt overblik over power, moment og G-kræfter.

6D DYNAMICS LUFTAFFJEDRING

Den nye 6D Dynamics luftaffjedring responderer intelligent på din kørestil med hydraulisk sammenkoblede dæmpere og højde-justerbare luftfjedre. Dette markedsledende system giver dig en sportsvognsfornemmelse på vejen og endnu bedre kontrol i ethvert terræn.
TWIN TURBO V8

TWIN TURBO V8

Umiddelbare reaktioner, enestående køreegenskaber og større brændstofeffektivitet. 48V mildhybridsystemet forbedrer V8-motoren med forbedret drejningsmoment og sprintydelse.
INTEGRERET BREMSE-POWER

INTEGRERET BREMSE-POWER

Ekstrem performance stiller endnu større krav til evnen til at stoppe. Udstyret med skræddersyede OCTA-bremseklodser, kalibre og skiver, reducerer det nye, integrerede Power Brake-system bremselængden.
AKTIVT UDSTØDNINGSSYSTEM

AKTIVT UDSTØDNINGSSYSTEM

Defender OCTA giver dig et aktivt udstødningssystem som giver optimal mulighed for termisk styring i OCTA-tilstand, og som giver bilen et karakteristisk brøl.

MAKSIMUM POWER

635 HK

467 kW.

0-100 km/t

4,0 SEKUNDER

0-100 km/t på 4,0 sekunder

MAKSIMALT DREJNINGSMOMENT

750NM

5.855 omdrejninger i minuttet.

CO2 EMISSIONER (FRA)

294G/KM

20 procents reduktion2.

Kontrol i alle terræner

Testet på is-underlag i Sverige, klippefremspring i USA og i Saharas sandørken*. Defender OCTA er testet over 1 million kilometer og med 13.000 yderligere test er det den eneste Defender, der har fuldført den ekstreme Eastnor-trail.

WADING

WADING

Defender OCTA kan køre dybere end nogen anden Defender har kunnet. Med en vadedybde op til 1 meter, er kapaciteten det dobbelte af den originale Defender**.
OPTIMALT VEJGREB

OPTIMALT VEJGREB

Et udvalg af specielt udviklede 838mm dæk er de største, der nogensinde har siddet på en Defender, inklusiv helårsdæk og avancerede terrængående hjul.
OFF-ROADING

OFF-ROADING

Defender OCTA giver løfter om enestående fremdrift i alle terræner med bedre vejgreb og større frihøjde.

MODERNE DESIGN

BODY AND SOUL-SÆDER

Næste generation af in-car vibro-acoustic teknologi giver en multi-sensorisk lydoplevelse gennem den markedsledende SUBPACTM platform. Denne banebrydende Body and Soul Seat (BASS) inkluderer seks wellness-programmer. Så skal du ikke nøjes med at lytte, du kan også føle.
DYNAMISKE DETALJER

DYNAMISKE DETALJER

Moderne detaljer hele vejen igennem, som f.eks. Gearskifteren i Moonlight Chrome og den valgfri Chopped Carbon Fibre-finisher1. Det nye rat-design har oplyste gearskift-paddles.
INNOVATIVE MATERIALER

INNOVATIVE MATERIALER

Vælg mellem fire skræddersyede farve-sammensætninger og moderne materialer som UltrafabricsTM PU eller semi-anilin læder. Hver valgmulighed har unikke features som grafisk udsmykning og KvadratTM Steelcut eksklusivt til Defender OCTA.

FÅ VIST UDGAVER

DEFENDER OCTA EDITION ONE

En manifestation af kompetencer. Med Faroe Green-maling, 20" smedede hjul og Chopped Carbon Fibre-detaljer.
FIND DIN FORHANDLER

OPLEV MERE

MODELLER OG SPECIFIKATIONER

MODELLER OG SPECIFIKATIONER

Se hele model-udvalget og specifikationer
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Gør klar, tag afsted.

*Udfordrende offroad-kørsel kræver fuld træning og erfaring. Der er risiko for, at både personer og materiel kan tage skade. Kør aldrig på en måde, der ikke svarer til dine evner. Tjek altid ruter, underlag og udveje, inden du kører ind på frosset terræn.

**Tjek altid din rute og udveje, inden du kører i dybt vand.

1Kun tilængelig til DEFENDER OCTA EDITION ONE.
2Sammenlignet med tidligere Defender 110 V8.