Udforsk nye horisonter med en alsidig SUV, der er skabt til familielivet. Født til eventyr med et bredt udvalg af praktisk tilbehør.

DESIGNERS CHOICE

Lad vores designere skræddersy din Land Rover Discovery Sport. Nedenfor kan du se en række forskellige udstyrsvarianter, som designerne har skabt ud fra deres egne yndlingstilvalg. I vores konfigurator kan du tilpasse designet yderligere, hvis du ønsker det.

Discovery Sport S

Discovery Sport S

P300e Petrol Plug-in Hybrid
Discovery Sport Dynamic SE

Discovery Sport Dynamic SE

P300e Petrol Plug-in Hybrid
Discovery Sport Dynamic HSE

Discovery Sport Dynamic HSE

D200 Diesel Mild Hybrid
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA
Alsidigt design, klar til eventyr med familien.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

BANEBRYDENDE INNOVATION

Den svævende 11,4" kurvede Pivi Pro 1 touchskærm er pakket med en lang række infotainment funktioner. Discovery er klar til dit eventyr.

PIONEERING INNOVATION

ELEKTRIFICERET EFFEKTIVITET

Med en elektrisk rækkevidde på op til 61 km** får du komfort og fleksibilitet med plug-in hybrid. Fra 0 til 80 % på ca. 30 minutter med hurtigladning (DC-ladning).

ELECTRIFIED EFFICIENCY

INSPIRATION

Vores designer har tænkt over alt i tilblivelsen af de forskellige varianter, som alle udtrykker en perfekt balance mellem alsidighed og duelighed. Sammensæt din Discovery nu.

INSPIRATION

OVERSIGT OVER MODELLER

Vælg mellem tre modeller til din families næste eventyr.

DISCOVERY SPORT S

Discovery Sport i sin reneste form.
DESIGN DIN EGEN

UDFORSK DISCOVERY SPORT

UFORLIGNELIG ALSIDIGHED

UFORLIGNELIG ALSIDIGHED

Uanset hvor din families næste eventyr går hen, er Discovery Sport klar.
TYDELIGT DESIGN

TYDELIGT DESIGN

Gå komfortabelt og trygt på opdagelse i et køretøj, der er designet til hverdagen.
INNOVATIV TEKNOLOGI

INNOVATIV TEKNOLOGI

Det intuitive Pivi Pro giver god forbindelse og komfort for hele familien.1 Infotainmentsystem. Med den elegante, svævende 11,4" touchskærm og trådløs opdatering af software2 er du sikker på, at Discovery Sports teknologi altid er den nyeste.
UBESVÆREDE EGENSKABER

UBESVÆREDE EGENSKABER

Den er udstyret til al slags terræn med avanceret affjedring og topmoderne elektrificeret effekt.

**Se WLTP-tal
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-værdier2, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten samt batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

Opladningstiderne varierer afhængigt af mange faktorer, herunder, men ikke begrænset til, batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuelle opladning, det anvendte anlæg og opladningens varighed.

1Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.[
2Kun kompatible smartphones. Afhængigt af markedets mobilnetværk, signal og kundekonto. Kræver mobildata eller wi-fi-forbindelse. Trådløs opdatering af software med forbehold for førerens samtykke, netværksforbindelse og tilgængelighed på markedet.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Bemærk, at standardudstyr kan blive udskiftet ved valg af alternative udstyrsniveauer. Standardudstyr kan også variere afhængigt af motorvariant og transmission.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.