DISCOVERY SPORT


Forbrug: Diesel/Benzin: 14,9 - 10,2 km/l. CO2-udslip 172 - 222 g/km.
Plug-in hybrid: 66,7 - 58,8 km/l. CO2-udslip: 33 - 37 g/km. Elektrisk rækkevidde* op til 59 km.

Elektrisk rækkevidde* op til 59 km.
Opladningstid under optimale ladeforhold v. normalopladning, 0-100%: 4t 40m v. max ladeeffekt (3,7 kW).
*Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Fra 834.900 kr.

DESIGNERS CHOICE

Lad vores designere skræddersy din Land Rover Discovery Sport. Nedenfor kan du se en række forskellige udstyrsvarianter, som designerne har skabt ud fra deres egne yndlingstilvalg. I vores konfigurator kan du tilpasse designet yderligere, hvis du ønsker det.

<p>Discovery Sport Dynamic SE</p><p>Biking Adventures</p>

Discovery Sport Dynamic SE

Biking Adventures

<p>Discovery Sport Dynamic HSE</p><p>For Dogs</p>

Discovery Sport Dynamic HSE

For Dogs

Udforsk nye horisonter med en alsidig SUV, der er skabt til familielivet. Født til eventyr med et bredt udvalg af praktisk tilbehør.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA
Alsidigt design og klar til familieeventyr.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

BANEBRYDENDE INNOVATION

Den flydende 11,4" touchskærm, hvorfra Pivi Pro styres, er klar til alle eventyr.

PIONEERING INNOVATION

ELEKTRIFICERET EFFEKTIVITET

Med en elektrisk rækkevidde på op til 60 km** får du komfort og fleksibilitet med plug-in hybrid. Fra 0 til 80 % på ca. 30 minutter med hurtigladning (DC-ladning).

ELECTRIFIED EFFICIENCY

INSPIRATION

Vores designer har tænkt over alt i tilblivelsen af de forskellige varianter, som alle udtrykker en perfekt balance mellem alsidighed og duelighed. Sammensæt din Discovery nu.

INSPIRATION

CYKELEVENTYR

Nyd alle familiens øjeblikke både på fire hjul og på to hjul.
Utforsk kurering

OVERSIGT OVER MODELLER

Vælg mellem tre modeller til din families næste eventyr.

DISCOVERY SPORT S

Eksemplarisk plads, komfort og design.
DESIGN DIN EGEN

UDFORSK 

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->UFORLIGNELIG ALSIDIGHED

UFORLIGNELIG ALSIDIGHED

Uanset hvor dit næste familieeventyr bringer dig hen, lader Discovery Sport dig mærke vejen til friheden.
SEGENTLIG DESIGN

SEGENTLIG DESIGN

Oplev komfort og selvtillid i en bil, der er designet til hverdagslivet.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->INNOVATIV TEKNOLOGI

INNOVATIV TEKNOLOGI

Forbundet komfort for hele familien med vores prisvindende Pivi Pro1 infotainmentsystem. Med en elegant, flydende 11,4" touchskærm og Software Over the Air (SOTA)2der understøtter udviklingen af din Discovery Sports teknologi løbende.
DENS FORMÅEN

DENS FORMÅEN

Udstyret til kørsel i alle terræner med sofistikeret affjedring og enestående elektrisk power.

**Se WLTP-tal
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-værdier2, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten samt batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

Opladningstiderne varierer afhængigt af mange faktorer, herunder, men ikke begrænset til, batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuelle opladning, det anvendte anlæg og opladningens varighed.

1Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.[
2Kun kompatible smartphones. Afhængigt af markedets mobilnetværk, signal og kundekonto. Kræver mobildata eller wi-fi-forbindelse. Trådløs opdatering af software med forbehold for førerens samtykke, netværksforbindelse og tilgængelighed på markedet.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Bemærk, at standardudstyr kan blive udskiftet ved valg af alternative udstyrsniveauer. Standardudstyr kan også variere afhængigt af motorvariant og transmission.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.