CLASSIC EXPERIENCES

Classic Experiences giver entusiaster chancen for at besøge vores faciliteter og køre en lang række af klassiske Land Rover-modeller i nogle virkelig spektakulære og historiske områder.

LAND ROVER CLASSIC


Hos Land Rover Classic brænder vi for at bevare og genetablere vores motorarv, så fremtidige generationer kan nyde og værdsætte den. Vi er hundrede procent dedikeret til at skabe initiativer til genopretning, vedligeholdelse og bevarelse af klassiske Land Rover-modeller, så disse køretøjers glorværdige fortid får den bedst mulige fremtid, og man kan nyde dem fremover.
LAND ROVER CLASSIC

LAND ROVER CLASSIC

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Vi er stolte af at kunne præsentere den nye Jaguar Land Rover Classic Works-afdeling. De ansatte er erfarne teknikere og specialister i historiske biler, og vi sigter mod at tilbyde de allerbedste restaureringsfaciliteter.
AUTENTISKE BILER

AUTENTISKE BILER

Vi vækker historien til live igen ved omhyggeligt at genopbygge et begrænset udvalg af klassiske Land Rover-modeller inklusiv den ikoniske Land Rover Serie I og den originale todørs Range Rover-model.
SERVICEYDELSER TIL EJERE

SERVICEYDELSER TIL EJERE

Denne afdeling huser erfarne teknikere og personale med speciale i historiske biler og sigter mod at tilbyde ægte serviceeftersyn med garanti, genopbygning og salgsassistance for alle klassiske Land Rover-modeller, uanset hvor gamle de måtte være.
ORIGINALE DELE

ORIGINALE DELE

Det vigtigste formål for Genuine Parts, som tilbyder ægte, klassiske Land Rover-dele til tusindvis af kunder på verdensplan, er at tilbyde det bedste serviceniveau og ægte kvalitetsprodukter til kunder med forkærlighed for gamle biler.