AUTENTISKE BILER

VI STRÆBER EFTER AUTENTICITET I ALT, HVAD VI GØR – AT GENOPRETTE, GENSKABE OG GENOPBYGGE.
RANGE ROVER REBORN

RANGE ROVER REBORN

I 1970 ændrede introduktionen af Range Rover alt. Aldrig før var luksusen af en udøvende salon blevet parret med en så robust off-road 4WD-kapacitet, der fødte et globalt ikon og et motorfænomen. Og næsten halvtreds år senere er Land Rover Classic ved at genoprette to-dørs Range Rovers til fabrikken tilstand for fremtidige generationer af samlere og entusiaster til at købe direkte fra Land Rover.
LAND ROVER SERIE I REBORN

LAND ROVER SERIE I REBORN

Fra dag ét af har Land Rovere erobret tidligere utilgængelige områder på fire hjul. Land Rover Reborn giver dig chancen for at eje en af disse originale opdagelsesrejsende - en fuldt restaureret Land Rover Serie I - hentet og håndplukket fra de fire hjørner af kloden. Efter restaurering kommer hver serie med en 12-måneders garanti, for ikke at nævne en levetid på historie.

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Vores engagement i Land Rover Classics fremtid er indbegrebet af vores helt nye specialbyggede Classic-facilitet - den største af sin art i verden.
LÆS MERE

LAND ROVER CLASSIC

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Vi introducerer stolt det nye Jaguar Land Rover Classic Works anlæg. Bemandet med ekspertingeniører og historiske bilspecialister sigter vi mod at tilbyde de allerbedste restaureringsfaciliteter.
EJERSERVICE

EJERSERVICE

Bemandet med ekspertingeniører og historiske bilspecialister har denne facilitet til formål at yde ægte berettiget servicering, restaurering og salgsassistance til alle Classic Land Rover-modeller, uanset hvor gamle de måtte være.
ORIGINALE DELE

ORIGINALE DELE

Tilbyder originale Land Rover dele til tusindvis af kunder over hele verden, det vigtigste mål med ægte dele er at give det højeste niveau af service og kvalitet med originale dele til kunder, der tager sig af ældre køretøjer.
CLASSIC EXPERIENCES

CLASSIC EXPERIENCES

Du behøver ikke at eje en Classic Land Rover for at opleve spændingen ved at komme bag rattet. Vores klassiske oplevelser giver en unik mulighed for at leve ånden, romantikken og spændingen i Land Rovers fortid.