LAND ROVER REBORN

SERIE I LAND ROVERS RESTORERET TIL DERES ORIGINALE STORHEDSTID. BLIV EGER AF EN DEL AF HISTORIEN.

SERIE I, KAPITEL II

Fra dag ét har vores køretøjer hjulpet med at kortlægge verden og opdaget områder, som ingen vidste eksisterede. Land Rover Reborn giver dig chancen for at eje en af vores originale opdagelsesrejsende – en fuldt restaureret Land Rover Serie I.


Vi går "above and beyond" for at gendanne originale Serie I'ere, håndplukket fra hele verden for deres autenticitet. Hver klassiker har 12 måneders garanti – og en hel livstid af historie.

UNG FOREVIGT: HITSTORIEN OM “CAR ZERO”

Efter et vellevet liv i Queensland, er vores showbil, med tilnavnet "Car Zero", vendt tilbage til sit hjem i Solihull. Efter at have tilbragt størstedelen af sit liv med landbrug, er den forståeligt nok gået i forfald. Men serie I ånden vil aldrig ruste. Vi har restaureret "Car Zero" tilbage til sin oprindelige herlighed ved hjælp af alle de originale teknikker og alle de originale processer for at sikre, at serie I's historie langt fra er forbi - den er kun lige begyndt.

Land Rover Reborn gives our customers the chance to own a piece of automotive history - a fully manufacturer restored Series I Land Rover.

TIM HANNIG
DIRECTOR AT JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

FØR & EFTER

REBORN

Det er ikke kun det originale Serie I køretøj, som vi har restaureret.

BLIV EJER AF EN DEL AF HISTORIEN

Hvis du gerne vil skrive det næste kapitel i en Serie I Reborns historie, kan du kontakte et medlem af vores team, som med glæde vil hjælpe. Alternativt kan du skrive en mail til os, så ringer vi tilbage til dig på et tidspunkt, der passer dig.

+44(0) 203 601 1255