LAND ROVER REBORN

SERIE I LAND ROVERE BRAGT TILBAGE TIL DERES OPRINDELIGE PRAGT. EJ EN DEL AF HISTORIEN.

LÆS MERE
lLiUrmRL7tk
ABOVE AND BEYOND

EN SKITSE I SANDET BLEV TIL EN VERDENSBERØMT LEGENDE OM ALSIDIGHED, STYRKE OG UKUELIG HØJ KVALITET.

SE FILMEN

Året er 1947. En mand tegner profilen af en bil i sandet på en strand i Wales. Bilen er Land Rover. Med sin robusthed og sit mod på eventyr skriver den historie, takket være sin evne til at mestre al slags terræn og vinde hjerter i hele verden.

Årtier med nyskabelse har bragt os "Above and Beyond". Vi har navigeret gennem ukendte områder med en solid fornemmelse for vores udgangspunkt – den unikke kombination af alsidighed og elegance, der præger alle biler, der bærer Land Rover-emblemet.

VORES ARV
Ved at skabe en bil, der indgyder en følelse af total sikkerhed i al slags terræn, har vi skabt grundlaget for en ny generation af eventyrere.
VORES HÅNDVÆRK
Kom med bag scenen, og se vores dygtige håndværkere, der med både avanceret teknologi og traditionelle metoder vækker Land Rover til live med et opmærksomt øje for detaljerne.
VORES EVENTYR
Vores skelsættende ekspeditioner viser, at kun en Land Rover er god nok, når du er på vej ud i det ukendte.
VORES FREMTID
Rejser til ukendte områder er altid spændende, og det er fremtiden også. Vi ser innovation som vores måde at kortlægge morgendagens terræn på.
ARTERNES OPRINDELSE.

Maurice Wilks var Land Rovers første nytænker. Hans søn fortæller om hans arv.

SE FILMEN
VORES ARV
DEN UMULIGE REJSE

Der er noget ved Land Rover, der får folk med mod på eventyr til at forsøge det umulige. Følg vovehalsene fra First Overland-ekspeditionen i 1955 fra London til Singapore.

LÆS ARTIKLEN
IKONER PÅ HJUL

Ikoner bliver ikke til over natten. De vinder retten til deres omdømme på den hårde måde. Nogle af de første berømte Land Rover-kørere har mærket dette på deres egne kroppe. Vi er stolte af at have været del af deres rejser…

VORES HÅNDVÆRK
PERFEKTE FORHOLD
Terrain Response® overvåger forholdene og optimerer automatisk bilens indstillinger i henhold til terrænet. Nu ved du, hvorfor vi føler os så hjemme overalt.
SE FILMEN
SPAR PÅ VÆGTEN
Styrke behøver ikke være tung. Vi er førende inden for fremstilling af mere effektive biler med aluminiumskarrosserier, fordi vi tror på, at gode idéer holder længst.
INDRE SKØNHED
Land Rover har længe været forbundet med de åbne vidder, men vi lægger også stor vægt på oplevelsen inde i vores biler. Kun de fineste materialer og de dygtigste håndværkere går an.
MOTORRUMMET
Vores motorer er et produkt af deres miljø. Kig under motorhjelmen på en Land Rover, og se det epicenter af ekspertise, der driver hver eneste af vores biler.
HULEFORSKERE
Vores 3D-billedhuler og virtual reality-suiter giver vores designere mulighed for at træde ind i bilerne, længe før de overhovedet er blevet bygget.
LAND ROVER E-CAPABILITY TEKNOLOGIER

Hos Land Rover har vi fokuseret på at gøre vores køretøjer så effektive som muligt, og vi har en lang historie inden for effektive teknologier: fra aktiv sænkning af affjedringen til intelligent stop-start.

Vores aktuelle køretøjer fortsætter denne rejse med innovative teknologier, inklusiv elektronisk letvægts-servostyring, aluminiumskarrosseri og vores nye Ingenium-motorer.

Som identifikation af vores nye effektive E-Capability-modeller tilbyder vi nye
E-Capability-specifikationer med blå skrift på bilens bagende.

VORES FREMTID
PLUDSELIG STÅR ALTING LYSENDE KLART
Vi præsenterer den gennemsigtige kølerhjelm. Et åbenlyst forsøg på at tiltrække teknikelskere? Du har gennemskuet os.
SE FILMEN
PIONERER TIL LANDS OG I RUMMET
Land Rover og Virgin Galactic: To virksomheder, der er kendt for at sætte nye grænser.
SE FILMEN
LYS VEJEN OP
Avancerede terrænscannende laserforlygter lyser ikke bare op, de beregner også den optimale rute og aktiverer Terrain Response®, så du kommer sikkert forbi forhindringer og over al slags terræn.
SE FILMEN
FREMTIDEN KALDER
Fjernbetjening er blot ét tegn på vores greb om morgendagens bilteknologi. Som Discovery Vision Concept viser, interesserer vi os for bedrifter, ikke funktioner.
SE FILMEN
ANSVARLIG DRIFT ER AFGØRENDE FOR BÆREDYGTIG FORRETNING

Vi har store planer for fremtiden. Vi anerkender også, at vi lever i en verden med begrænsede ressourcer. Derfor udvikler vi vores virksomhed, så den er tilpasset til disse udfordringer og plejer de ressourcer og samfund, vi er så afhængige af.

LÆS MERE
BOOK EN TUR TIL LAND ROVER EXPERIENCE
Oplev Land Rovers terrænegenskaber på første hånd.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
KONTAKT OS
Du kan kontakte os telefonisk, online eller via vores sociale netværk.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.