LAND ROVER REBORN

SERIE I LAND ROVERE BRAGT TILBAGE TIL DERES OPRINDELIGE PRAGT. EJ EN DEL AF HISTORIEN.

Året er 1947. En mand tegner profilen af en bil i sandet på en strand i Wales. Bilen er Land Rover. Med sin robusthed og sit mod på eventyr skriver den historie, takket være sin evne til at mestre al slags terræn og vinde hjerter i hele verden.

Årtier med nyskabelse har bragt os "Above and Beyond". Vi har navigeret gennem ukendte områder med en solid fornemmelse for vores udgangspunkt – den unikke kombination af alsidighed og elegance, der præger alle biler, der bærer Land Rover-emblemet.

VORES ARV

Ved at skabe en bil, der indgyder en følelse af total sikkerhed i al slags terræn, har vi skabt grundlaget for en ny generation af eventyrere.

VORES HÅNDVÆRK

Kom med bag scenen, og se vores dygtige håndværkere, der med både avanceret teknologi og traditionelle metoder vækker Land Rover til live med et opmærksomt øje for detaljerne.

VORES EVENTYR

Vores skelsættende ekspeditioner viser, at kun en Land Rover er god nok, når du er på vej ud i det ukendte.

VORES FREMTID

Rejser til ukendte områder er altid spændende, og det er fremtiden også. Vi ser innovation som vores måde at kortlægge morgendagens terræn på.

ARTERNES OPRINDELSE

Maurice Wilks var Land Rovers første nytænker. Hans søn fortæller om hans arv.
ARTERNES OPRINDELSE

IKONER PÅ HJUL

Ikoner bliver ikke til over natten. De vinder retten til deres omdømme på den hårde måde. Nogle af de første berømte Land Rover-kørere har mærket dette på deres egne kroppe. Vi er stolte af at have været del af deres rejser.
IKONER PÅ HJUL

VORES HÅNDVÆRK

VORES FREMTID