LAND ROVER TEST-SPOT

Prøv din næste Land Rover i Kolding eller Aarhus

Book prøvetur hos GT Biler - Kolding
Book prøvetur hos Terminalen Premium - Aarhus

Land Rover Test Spot er et setup, hvor det er muligt at prøvekøre en række Land Rover modeller. Dette er primært for at imødekomme den stigende efterspørgsel på prøveture, hvor vi kommer nærmere kunden og geografisk dækker bredere. Test Spots er ikke på samme måde som vores forhandlere et fuldt kompetence center af salg, service og dele. Blot en ekstra lokation med mulighed for prøvekørsel.

 

GT BILER

GT Biler er i forvejen er autoriseret Land Rover serviceværksted og skadecenter, og besidder i den forbindelse stor viden om bilerne. 
Vi har mange års erfaring med alle former for service og reparation af Land Rover modeller. Vi er fra Land Rover og vores øvrige brands vant til et højt service og kvalitetsniveau, og især vores kundetilfredshed er et vigtigt parameter.

 

Åbningstider: 

Mandag – Fredag: 08:30 – 17:30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11:00 – 15:00

 


 

Tlf. 75 50 75 99
kh@gtbiler.dk

 

BOOK PRØVETUR

TERMINALEN PREMIUM

Terminalen Premium i Aarhus har gennem mange år været Land Rover forhandler, men er nu autoriseret værksted og test spot med mulighed for prøvekørsel. 
De mange års erfaring med Land Rover giver dem en unik mulighed for at kunne vejlede dig gennem dit bilkøb, så du får valgt den Land Rover der passer bedst til dine behov. 

Åbningstider:
Mandag – fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: Lukket 
Søndag: 11.00 – 16.00 

 

 

Tlf. 86 17 71 00
info.terminalenpremium@terminalen.dk

 

BOOK PRØVETUR

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding