BRITISH MOTORGROUP KØBENHAVN

Hos British MotorGroup leverer vi ekstravagante og luksuriøse mobilitetsløsninger fra Jaguar & Land Rover. Det gør vi gennem ærlig og seriøs rådgivning funderet på troværdighed. British MotorGroup København er ud over, at være Danmarks eneste autoriserede Jaguar Land Rover forhandler også autoriseret serviceværksted. Vores fysiske lokation finder du på Dynamovej 12A i Søborg, hvor du altid er velkommen i showroomet.
BRITISH MOTORGROUP KØBENHAVN

Hvor finder du os?

1

BRITISH MOTORGROUP KØBENHAVN

Dynamovej 12A, 2860 Gladsaxe

SERVICES

  • Værksted

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 16:00

FORESPØRG PÅ VÆRKSTEDSTID

Husk at følge serviceintervallerne. Så du sikrer dig, at din Land Rover altid præsterer optimalt.

Din ønskede dato bliver sendt til serviceværkstedet, som snarest kontakter dig og aftaler de endelige detaljer.

SKRIV I KOMMENTARFELTET HVAD HENVENDELSEN DREJER SIG OM
- Du bedes ligeledes oplyse bilens registreringsnummer.

SERVICE OG REPARATION

SERVICE OG REPARATION

Hvis du har brug for en reperation, benytter vi udelukkende godkendte Land Rover originale dele, og når du bestiller din service, prioritere vi altid at holde dig mobil. Vi tilbyder en komplet pakke af mobilitetsmuligheder såsom aflevering, premium taxa, afhentning og levering, mens du venter på service eller en servicebil.
ORIGINALE DELE

ORIGINALE DELE

Originale Land Rover dele er designet, testet og fremstillet i overensstemmelse med vores kompromisløse standarder. Hver del er lavet specielt til din Land Rover for at levere optimal ydeevne og maksimere dens levetid.
GARANTI

GARANTI

For at give dig ro i sindet giver vi en omfattende 5 års/150.000km (hvad der måtte indtræffe først) Land Rover garanti med som standard. Denne dækker reparationer, der er nødvendige, som følge af en fabrikationsfejl. Dette sikrer, at din Land Rover altid er i de mest kompetente hænder.

*5 års/150.000 km. fabriksgaranti (hvad der måtte indtræde først), gælder ikke sliddele, dæk, pærer, bremser, glas, viskerblade, m.m. 6 års rustgaranti samt 3 års lakgaranti. For Plug-in hybrider gælder 6 års/100.000 km garanti på batteri (hvad der måtte indtræde først og op til 70% kapacitet). For elbiler gælder 8 års/160.000 km garanti på batteri (hvad der måtte indtræde først og op til 70% kapacitet). Garantier er gældende, såfremt bilen serviceres og vedligeholdes rettidigt og efter producentens anvisning.