KØB OG FINANSIERING

KØB OG FINANSIERING
MODELLER TIL OMGÅENDE LEVERING

MODELLER TIL OMGÅENDE LEVERING

Hos Land Rover tilbyder vi en række modeller til omgående levering – både Approved biler, brugte biler og fabriksnye biler. Ønsker du at lade din nuværende bil indgå i en handel, leverer vi naturligvis en konkurrencedygtig pris på denne.
PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Land Rover privatleasing tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig, der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.
ERHVERVSBESKATNING

ERHVERVSBESKATNING

Med Land Rover erhvervsbeskatning tilbyder vi en firmabil med nogle af klassens bedste køreegenskaber og komfort. Når du dertil ligger lange serviceintervaller og stærke gensalgsværdier, får man virkelig noget for sin investering. Land Rover’s business varianter har et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give dig den ultimative køreoplevelse.
VAREBILER

VAREBILER

Vi tilbyder en varebil med nogle af klassens bedste køreegenskaber, komfort og plads.
SPLITLEASING

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig, som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.
FLEXLEASING

FLEXLEASING

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi, og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift.