HVAD ER LAND ROVER INCONTROL?

AVANCERET TEKNOLOGI, SOM LINKER DIG TIL DIT KØRETØJ OG OMVERDENEN.
‘En pragtfuld 10" touchscreen med knivskarp grafik sikrer, at du kan glemme alt om knapper, og den betjenes lige så intuitivt som en iPad.’
TOPGEAR

KRAFTFULD HÅNDTERING, DYNAMISK TOUCHSCREEN

Hjertet i InControl er en Intel-processor med flere kerner og ethernetværk med høj hastighed, som styres via touchscreenen nøjagtigt som en tablet.

FÅ ADGANG TIL DIT KØRETØJ OVERALT

Remote-appen giver dig mulighed for at tjekke dit køretøj på din smartphone overalt i verden - lige fra brændstofniveau til åbne vinduer.

BRANCHEFØRENDE BILNAVIGATION

InControl bilnavigation leder dig enkelt og præcist frem til din destination takket være guidet stemmevejledning, billeder af kryds og 3D-kort.

KØR OG PARKÉR PÅ DIN MÅDE

Med et udvalg af kørselsassistentfunktioner overtager Land Rover InControl det besværlige arbejde, så du kan fokusere på at nyde kørslen, uanset om du er ved at parkere i byen eller kører på vejen.

*Touch Pro Duo fås kun til den nye New Range Rover Velar.


Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren.

Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.