SOFTWAREOPDATERINGER

OPDATERING AF DIN BIL - TRÅDLØST

Du kan opdatere din Land Rover gennem infotainment-systemet i din bil. Ved at opdatere din bil får du garanti for, at du får de nyeste features, ligesom du sikrer, at din Land Rover er så driftssikker som muligt. Trådløse opdateringer fås til vores nyeste bilmodeller. Ældre Land Rover biler kan være berettiget til en gratis opgradering.

GUIDES TIL SOFTWAREOPDATERINGER

TRIN 1 – TILSLUTNING

TRIN 1 – TILSLUTNING

Tryk på ikonet ‘Indstillinger’ på bilens touchskærm, og vælg ‘Alle indstillinger’. Fortsæt til menuen ‘Forbindelse’, og indstil dine mobile data til ‘Til’, ELLER aktivér din bils Wi-Fi.
TRIN 2 – AKTIVERING

TRIN 2 – AKTIVERING

Gå tilbage til ‘Alle indstillinger’, og vælg ‘Softwareopdatering’. Denne menu giver dig mulighed for at aktivere softwareopdateringer. Hvis de er deaktiverede, skal du blot trykke på power-knappen for at aktivere softwareopdateringer.
TRIN 3 – GODKEND

TRIN 3 – GODKEND

En pop op-meddelelse med ‘Vilkår og betingelser’ vises. Tryk på ‘Enig’ for at aktivere softwareopdateringer.

SÅDAN INSTALLERER DU DIN SOFTWAREOPDATERING

TRIN 1 – PÅBEGYND OPDATERING

TRIN 1 – PÅBEGYND OPDATERING

Du kan tjekke, om der er InControl Touch Pro-softwareopdateringer ved at gå til ‘Indstillinger’ > ‘Alle indstillinger’ > ‘Softwareopdatering’ og trykke på ‘Tjek for opdatering’. Hvis der er en tilgængelig opdatering, vises en pop op-meddelelse på bilens touchskærm med tre muligheder: ‘Installér nu’, ‘Påmind mig senere’ eller ‘Spring opdatering over’.
TRIN 2 – INSTALLATION

TRIN 2 – INSTALLATION

Opdateringen starter efter tryk på ‘Installér nu’ og accept af vilkår og betingelser. Du kan fortsat bruge din bil på normal vis, mens InControl Touch Pro-systemet opdateres.
TRIN 3 – FÆRDIGGØRELSE

TRIN 3 – FÆRDIGGØRELSE

Du modtager en notifikation på bilens touchskærm, når opdateringen er udført korrekt. Din bil er nu opdateret med den nyeste softwareversion.

PRODUKTMEDDELELSER OM SOFTWAREOPDATERINGDu finder yderligere oplysninger om indholdet af hver enkelt softwareopdatering ved at klikke på følgende links.

FAQs OM SOFTWAREOPDATERINGER

OPEN ALL
GENERELT OVERBLIK
SÅDAN TILSLUTTER DU DIN BIL
SÅDAN AKTIVERER DU SOFTWAREOPDATERINGER
SÅDAN UDFØRER DU EN SOFTWAREOPDATERING
PROBLEMLØSNING

GLEM IKKE AT OPGRADERE!

Med vores nyeste opgradering kan du opdatere din Land Rovers software trådløst når som helst og hvor som helst. Tjek nu for at se, om du er berettiget til den.
GLEM IKKE AT OPGRADERE!