TRÅDLØS SOFTWAREOPDATERING

TRÅDLØS SOFTWAREOPDATERING

ALTID FORBUNDET, ALTID OPDATERET

Din teknologisk avancerede Land Rover er fjernopdateret ligesom din smartphone. Takket være bilens trådløse softwareteknologi er den altid opdateret og klar til det forestående eventyr. Ved hjælp af din Land Rovers indbyggede dataforbindelse kan den nyeste software downloades automatisk uden beregning. Opdateringer behøver ikke at blive udført med det samme – du kan planlægge en opdatering op til to uger i forvejen på et tidspunkt, der passer dig.

SÅDAN INSTALLERER DU DIN SOFTWAREOPDATERING

TRIN 1 – PÅBEGYND OPDATERING

TRIN 1 – PÅBEGYND OPDATERING

Når en opdatering er tilgængelig, får du vist en meddelelse på bilens touchskærm med to valgmuligheder: "Opdater nu" eller "Planlæg". Hvis du bliver bedt om det, skal du acceptere vilkår og betingelser for at fortsætte.
TRIN 2 – INSTALLATION

TRIN 2 – INSTALLATION

Når du er klar til at starte, trykker du på "Opdatér nu". Nogle opdateringer kræver, at din bil er slukket, låst og alarmeret, før opdateringen kan begynde. I dette tilfælde kan du ikke bruge bilen, mens installationen er i gang. Din Land Rover giver dig besked, når denne type opdatering er påkrævet.
TRIN 3 – PLAN

TRIN 3 – PLAN

Hvis opdateringen kræver en nedlukning af køretøjet, kan du planlægge den til et tidspunkt, der passer dig. Opdateringer kan planlægges op til to uger i forvejen.
TRIN 4 – FÆRDIGGØRELSE

TRIN 4 – FÆRDIGGØRELSE

Når opdateringen er gennemført, modtager du en meddelelse på bilens touchskærm, der informerer dig om, at installationen er gennemført. Nu kan du nyde den nyeste software til din Land Rover.

PRODUKTMEDDELELSER OM SOFTWAREOPDATERING

Se indholdet af hver softwareversion ved hjælp af nedenstående links:

OPEN ALL
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.5a
OS 2.0.6

AUTOMATISKE OPDATERINGER

De fleste softwareopdateringer kræver, at du accepterer dem manuelt før installation. Af og til opdaterer din Land Rover selv automatisk af hensyn til sikkerheden eller vedligeholdelsen af systemerne. Ved automatiske opdateringer behøver du ikke at gøre noget, du får ikke vist en meddelelse på bilens touchskærm, og du kan køre som normalt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM SOFTWAREOPDATERINGER

Har du et spørgsmål vedrørende softwareopdateringer?
Vores Ofte stillede spørgsmål kan hjælpe dig.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM SOFTWAREOPDATERINGER