INGENIUM.
REN OG EFFEKTIV.

VORES ULTRAEFFEKTIVE INGENIUM-MOTORER FÅS BÅDE SOM BENZIN OG DIESEL, OG DE SPARER DIG PENGE PÅ LANGT SIGT.

Kunderne efterspørger renere køretøjer, der fokuserer på den ydelse, man forventer af en barsk firehjulstrækker. Vores Ingenium-motorer leverer det på et helt nyt niveau.

DR. WOLFGANG ZIEBART

JAGUAR LAND ROVER GROUP ENGINEERING DIRECTOR

 • MILJØVENLIG

  Alle vores motorer opfylder EU6-standarden, men vores Ingenium-motorer udleder færre skadelige stoffer, inklusiv CO2 og nitrogenoxid.

 • FORBEDRET YDELSE

  Ingeniums højere moment giver en mere dynamisk og medrivende kørsel.

 • ØKONOMISK

  Bedre brændstoføkonomi og reduceret udledning betyder færre udgifter til brændstof og afgifter. Den 2,0-liters Evoque diesel med 180 hk er i afgiftsgruppe D, hvor første års udgift blot er £160.

 • SMIDIG OG STØJSVAG KØRSEL

  Ingenium-motorerne er lettere, hvilket giver en mere smidig og støjsvag køreoplevelse.

HVILKEN INGENIUM-MOTOR ER DEN RIGTIGE TIL DIG?

Ingenium-motorerne er vores mest brændstoføkonomiske nogensinde, men det er vigtigt, at du vælger den motor, der passer bedst til dine behov.

INGENIUM DIESEL

INGENIUM DIESEL

Ingenium-dieselmotorerne er det rigtige valg, hvis du vil køre længere ture i din bil og nyde friheden til at rejse til andre byer med miljøzoner. Med dem kan du nå og opretholde din hastighed med høj effektivitet.
INGENIUM BENZIN

INGENIUM BENZIN

Hvis du er på udkig efter en kraftig og hurtigt reagerende køreoplevelse, samtidig med at omkostningerne og udledningen holdes nede, så er vores Ingenium-benzinmotorer det rette valg for dig. De øger ydelsen med henblik på smidige køreegenskaber og er velegnede til hyppige korte ture.