RANGE ROVER SV

Range Rover SV byder på et større udvalg, forfinet håndværk og taktile forbedringer til dem, der ønsker individualisering. Det er luksus du både kan se og røre ved.

EN UDSØGT FORTOLKNING

Raffineret. Luksuriøs. Eksklusiv. Den fineste Range Rover, der nogensinde er fremstillet.

AN EXQUISITE INTERPRETATION
AN EXQUISITE INTERPRETATION

RANGE ROVER LUKSUS

Nyd det smukke eksteriør med den eksklusive kølergrill og kofanger og Range Rover-inskription i to nuancer. Sæt dig godt til rette i semianilin-lædersæderne. Mærk de luksuriøse betjeningselementer i Gloss White Ceramic. Der findes en anledning til enhver rejse.

SV TILPASNING

Det er en personlig oplevelse at skabe din Range Rover SV.De materialer, der er unikke for SV, omfatter den keramiske overflade i Gloss White med indpræget mosaikmønster eller interiørlisterne i kontrastfarven Natural Dark Linear Wenge med mosaikmetalindlæg.

UPROBLEMATISK FORBINDELSE

Pivi Pro er intuitiv og nem at tilslutte til din smartphone og kan benyttes af både passagererne og føreren. To 13,1" touchskærme, der kun fås til SV, giver bagsædepassagererne al den information og underholdning, de har brug for.

SV SIGNATURE SUITE

SV Signature Suite med fire sæder (ekstraudstyr) giver den ultimative passageroplevelse i modeller med lang akselafstand, fordi den kombinerer ubesværet bekvemmelighed og øget komfort.

SV SIGNATURE SUITE

DER OPSTÅR HARMONI

Midterkonsollen i bag i fuld længde er betrukket med Windsor-læder eller læderfri UltrafabricTM1med den øverste del udført i finer og med integreret baggrundsbelysning. Betjeningselementet på touchskærmen ved bagsædet har trådløs opladning og gør det muligt for passagerer på anden sæderække at styre komfort og underholdning.

KOMFORT ER ALTAFGØRENDE

SV Signature Suite sætter endnu skarpere fokus på Range Rovers komfort. Kopholderne og den belyste køleskabsdør i midterkonsollen kan nemt styres fra betjeningselementet på touchskærmen ved bagsædet. SV‑designet Dartington krystalglas tilfører ekstra finesse.

PLADSEN ER FLEKSIBEL

Med skulpturelt udformet armstøtte og eksklusiv belysning af funktioner betjenes det elektrisk udklappelige Club-bord fra betjeningselementet ved bagsædet. Pladsen er godt udnyttet med integrerede og sikre opbevaringsområder i midterkonsollen.

SV INTREPID TEMA

Dynamisk. Diskret karakter.

SV INTREPID THEME
SV INTREPID THEME

DETALJER

Interiørdetaljerne i dette tema omfatter eksklusive interiørlister, overflader og keramiske betjeningselementer i Satin Black. Antracitmetalbelægning og eksteriørdetaljer i Graphite Atlas gør temaet endnu mere iøjnefaldende.

YDERLIGERE PERSONALISERING

Det dynamiske fokus i SV Intrepid-temaet kan understreges yderligere med sort kontrasttag, røde bremsekalibre og 23" Satin Black-fælge med indlæg i Narvik Black Gloss og Dark Tinted Lacquer-finish.

LÆDERFRI

Det avancerede UltrafabricsTM uden læder fås til SV Intrepid-temaet. Det bløde, smidige og stærke materiale har et unikt rektangulært perforeret finish.

SV SERENITY TEMA

Ren luksus med diskrete detaljer, der understreger eksklusiviteten.

SV SERENITY THEME
SV SERENITY THEME

DETALJER

Hver eneste millimeter af SV Serenity-temaet har fokus på luksus. Eksteriørdetaljer i Corinthian Bronze og eksklusive to-tonede interiørfarver fremhæver bilens imponerende egenskaber.

YDERLIGERE PERSONALISERING

Eksteriørtemaet for SV Serenity kan gøres endnu mere markant med kontrasttag i Corinthian Bronze og 23" Gloss Dark Grey-fælge (ekstraudstyr) med indlæg i Corinthian Bronze Satin.

TRÆMOSAIK OG INDLÆG

Et udvalg af udsøgte nye finertyper og overflader med træmosaik og metalindlæg i et mosaikmønster viser stor sans for detaljer. Mosaikbrodering på sæderne fuldender interiøret.

RANGE ROVER SV-MOTORER

Range Rover SV leveres med de mest avancerede motorer, vi nogensinde har tilbudt.

PLUG-IN HYBRID

Range Rover SV fås med en ny plug-in hybrid med længere rækkevidde. Den 6-cylindrede 3.0-liters Ingenium-benzinmotor med 294 kW-motor har en samlet ydelse på 550 hk *.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Land Rover køretøjer.
RANGE ROVER-MODELLER

RANGE ROVER-MODELLER

Se hele modeludvalget.

1Afhængigt af farvevalg.
* P550e fås kun med standardakselafstand.
** Fås kun til SV-modeller.