NY RANGE ROVER SV


EN UDSØGT FORTOLKNING AF LUKSUS OG PERSONLIG TILPASNING

VI GØR DET SPECIELT. DU GØR DET UNIKT

Hos Special Vehicle Operations har vi til formål at forstærke vores ikoniske bilers grundlæggende egenskaber. I forbindelse med den nye Range Rover SV betyder det endnu mere luksus og endnu mere personlig tilpasning.

Med et større udvalg end nogensinde før, inklusive et bæredygtigt luksusalternativ til læder, afspejler den nye Range Rover SV din personlighed, dine ønsker og din vision. Den er virkelig din.

DESIGNET TIL DIG

Hjertet i den nye Range Rover SVs skræddersyede funktioner er to særligt udvalgte SV-interiør- og eksteriørdesigntemaer (ekstraudstyr). SV Serenity og SV Intrepid fører udsøgte farver og materialer i markante retninger både indvendigt og udvendigt.

Begge temaer fås til versioner med standardakselafstand og lang akselafstand og med et bredt udvalg af kraftfulde og effektive motorer. Inklusive den nye, raffinerede V8 Twin Turbo med 530 hk, plug-in hybrid med 510 hk og den effektive, 6-cylindrede D350 Ingenium-dieselrækkemotor.

SV SERENITY

SV Serenity-eksteriøret er et ren luksusfokuseret tema. Metalbelagt teknisk lak i Atlas Silver og Corinthian Bronze anvendes til eksteriørdetaljer, hvilket understreger eksklusiviteten. Især når de kombineres med kontrasttaget i Corinthian Bronze (ekstraudstyr) og matchende 23" støbte Diamond Turned aluminiumsfælge med indlæg i Corinthian Bronze.

SV INTREPID

SV Intrepid-eksteriøret er et mere diskret tema med fokus på dynamik. Eksteriørdetaljer er metalbelagt med antracit. En helt ny røgfarvet, mørk kromfinish, der er udviklet eksklusivt til Range Rover SV. Graphite Atlas-lakerede overflader, et sort kontrasttag (ekstraudstyr) og supplerende 23" støbte Satin Dark Grey aluminiumsfælge med indlæg i Narvik Black Gloss fuldender looket.

INSPIRATIONEN FORTSÆTTER INDENFOR

Disse to betagende eksteriørtemaer kan suppleres i interiøret med specifikke farvepaletter, interiørlister og sædeperforeringer. Standardudgaverne af Ebony eller Perlino i en enkelt farve (ekstraudstyr) suppleres af to-tonede kontrastfarver fra for- til bagsæder, der skaber markante zoner i kabinen.

For første gang i en SV-bil findes der et bæredygtigt luksusalternativ til læder som ekstraudstyr, der gælder for hele interiøret.

I interiørtemaet SV Serenity står Perlino i kontrast til Liberty Blue, Sequoia Green eller Caraway-læder foran. SV Intrepid-interiørtemaet tilbyder et udvalg af enkeltfarvet Ebony-læder, duo-tone Rosewood- og Ebony-læder eller Cinder Grey og Light Cloud Grey UltrafabricsTM.

DIT INDRE TILFLUGTSSTED

Vores interiør er udviklet til at give dig den komfort, teknologi og ro, du forventer derhjemme. Alle SV-modeller fås med muligheden for vores ultimative bagsædeunderholdningsoplevelse – 13,1" skærme, de største på alle Range Rover-modeller – og højtydende hovedtelefoner med forbedret klarhed, som kun findes på alle SV-modeller.

SV SIGNATURE SUITE

Det ypperste inden for SV-interiør til Range Rover er vores eksklusive 4-sæders SV Signature Suite-ekstraudstyr. Det fås kun til biler med lang akselafstand og er den ultimative passageroplevelse.

Midterstykket er en midterkonsol i fuld længde fra for- til bagsæde, som giver funktionalitet, der er skjult, indtil der er brug for den. Et centralt elektrisk Club-bord,
som er fremstillet af aluminium, der er udfræset i ét stykke, hæves efter behov lydløst fra midterkonsollen i en enkelt bevægelse. Kopholderne hæves også i en glidende bevægelse fra deres finérbelagte afdækning, når det er nødvendigt.

DE MEST EKSKLUSIVE MATERIALER

Vi har valgt keramiske overflader for at udtrykke moderne luksus. Det er rent, men stærkt, og bruges ofte til luksusure og luksussmykker.

Du finder keramiske overflader både udvendigt og indvendigt på den nye Range Rover SV. Et håndpoleret, hvidt, keramisk emblem med sort SV-ring på bagklappen. Det er første gang, der er anvendt keramiske overflader på en bils eksteriør – et tegn på ægte, markant individualisering.

UDSØGTE NYE LISTER

Uanset hvilket individuelt Range Rover SV-tema du vælger, kan du vælge mellem en række ekstra lister, der passer specifikt til dit valgte tema. SV-specifikke overflader omfatter indprægede keramiske overflader, overflader i naturligt træ med mønstrede indlæg eller belagt med metal og endda anodiseret metal eller vævet net.

Disse anvendes overalt i kabinen på midterkonsollen, instrumentpanelet og dørene. Innovation inden for materialer og teknologier har stået i spidsen for vores udvikling for en virkelig moderne fortolkning af det manuelle håndværk.

KUN DIN

Den nye Range Rover SV kan gøres endnu mere personlig med et udvalg af skræddersyede SV-lakløsninger, så din personlighed skinner igennem.

SV BESPOKE-LAK

Ud over at vælge farver fra Range Rovers standardfarvepalet kan SV-kunderne vælge mellem yderligere 14 eksteriørfarver (ekstraudstyr) fra SV Bespoke Premium Palette eller vores SV Bespoke Match to Sample-service.
UDFORSK SV BESPOKE-LAK

*På markedet medio 2022