DEFENDER FAMILIEN

MÅLBEVIDST HOLDBARHED.

MØD FAMILIEN

Visuelt betagende proportioner, en udstråling af at kunne køre over alt, klare alt og holdbarhed i blodet – dette er Land Rover Defender. Den er skabt til noget stort og genfortolket til det 21. århundrede.

DEFENDER 90"

En ekspert i verdensklasse både på almindelig vej og i terræn. Lige så barsk, som den ser ud.

UDFORSK DENNE MODEL
DEFENDER 110"

Den samme egenskaber i en bil som kan køre over alt og klare alt ligesom 90", men med mere plads og mulighed for tredje sæderække.

UDFORSK BILEN
BYG DIN EGEN

DEFENDER DNA
FØDT MED FANTASTISK YDEEVNE

Defender er lige så kompetent på almindelig vej som i terrænet. Konfigurerbar Terrain Response i verdensklasse sørger for sikkerhed på alle underlag, så du kan køre endnu længere. Nu kan du finde ud af, hvad du virkelig er i stand til.

DESIGNET MED ET FORMÅL

Defenders genkendelige silhuet er på én gang velkendt og helt i tidens ånd.

OPTIMAL HOLDBARHED

Med sin større frihøjde, forstærkede arkitektur og en kabine, der kan holde til det hele, er Land Rover Defender vores mest hårdføre køretøj nogensinde.

UDSTYRET TIL DET 21. ÅRHUNDREDES EVENTYR

Med inspiration fra din smartphone sikrer vores hidtil mest intuitive integrerede teknologi optimal opkobling, ultimativ bekvemmelighed og synlighed. Defender er blevet genfortolket til det 21. århundrede.

Hårdfør, holdbar og ekstremt funktionel – Land Rover Defender er en dragende fortælling om emotionelt engagerende design og teknisk integritet.

GERRY MCGOVERN

DESIGN DIRECTOR OG CHIEF CREATIVE OFFICER

*Ekstraudstyr, tilgængeligt som del af en pakke.