DEFENDER SPECIFIKATIONER

DEFENDER SPECIFIKATIONER
90
P300 AWD AUTOMATIC
90 SE

90 SE

P300 AWD AUTOMATIC

PRÆSTATIONER
Tophastighed km/t 191 ‡
Acceleration (sek.) 0-100 km/t 7,1
BRÆNDSTOFFORBRUG
DRIVLINJE
VÆGT
TRÆKEVNE
TAGLAST
MÅL
LOFTSHØJDE
BENPLADS
BAGAGERUMSKAPACITET
FRIHØJDE - STANDARD
FRIHØJDE - TERRÆNKØRSEL
VADEDYBDE
VENDERADIUS

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

PERSONLIG TILPASNING

PERSONLIG TILPASNING

Vælg mellem forskelligt tilbehør og ekstraudstyr.
DEFENDER MODELLER

DEFENDER MODELLER

Se hele modeludvalget.
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Kraftfuld og gennemtænkt.

**Se WLTP-tallene.

[1]De viste tal er producentens estimater og erstattes med de officielle testtal fra EU, så snart de er tilgængelige. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-værdier2, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, terræn, last, hjulmontering og tilbehør. Værdier med et fuldt opladet batteri.

*De angivne værdier er NEDC2 beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i overensstemmelse med EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-værdier2, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, terræn, last, hjulmontering og tilbehør. NEDC2 er tal, der er beregnet ved hjælp af en formel fastsat af regeringen på grundlag af WLTP-tal svarende til det, som disse tal ville have været under den gamle NEDC-test. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.

**De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-værdier2, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten samt batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

Tophastigheden er 209 km/t, når der er monteret 22” fælge.
Tophastigheden er 191 km/t, når der er monteret 20" fælge.
‡‡I kombination med elmotor.
Inklusive fører på 75 kg, alle væsker og 90 % brændstof.
Inklusive alle væsker og 90 % brændstof.
Dynamisk taglast tillader op til 118 kg/168 kg (90/110 og 130), når der er monteret terrændæk og ekspeditionstagbøjler. Statisk taglast tillader op til 300 kg.
Bag række 1 vedrører tallene bagagerumsadskillelsen på Hard Top.

Tør: Volumen målt ved hjælp af massive blokke, der opfylder VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Hard Top-modeller: Inkl. opbevaringsrum under gulvet, ekskl. donkraft og værktøj.
Våd: Volumen målt ved at simulere fyldning af bagagerummet med væske. Hard Top-modeller: Inkl. opbevaringsrum under gulvet, ekskl. donkraft og værktøj.

Defender V8-modellerne har ingen dynamisk taglast. Statisk taglast tillader op til 300 kg.
**Med dækslet for trækøjet fjernet.

Data for vægt afspejler biler med standardspecifikationer. Ekstraudstyr øger vægten.
Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller design din bil online.