VÆLG DEN RIGTIGE DRIVLINJE
TIL DIG

DU VÆLGER DIN DRIVLINJE

Vidste du, at din kørestil, dine omgivelser og de afstande, du kører, har stor betydning for din bils performance og effektivitet? F.eks. vil du have gavn af en anden type motor, hvis du bruger bilen til pendlerkørsel i byer med mange stop og starter, end hvis du ofte kører på motorvej eller ofte kører med anhænger.


Her kan vi hjælpe dig til at finde det perfekte match til dine kørselsbehov.

TYPER AF LAND ROVER DRIVLINJER

Hvad er en elektrisk bil?

Hvad er en elektrisk bil?

Elektriske biler er drevet af en elektrisk motor og et batteri. I stedet for at tanke op på en tankstation, holder du din bil opladet med en ladestander derhjemme. Når du er på farten kan du gøre brug af de offentlige ladestationer med hurtigladning.
Hvad er en elektrisk hybrid (PHEV)

Hvad er en elektrisk hybrid (PHEV)

Plug-in elektrisk hybrid (PHEV) kombinerer en forbrændingsmotor og en elektrisk motor, så du kan selv vælge, om du vil gøre brug af muligheden for at lade op derhjemme. Skift mellem ren elektrisk kørsel og en blanding af elektricitet og brændstof til de længere køreture.
Hvad er en mild hybrid? (MHEV)

Hvad er en mild hybrid? (MHEV)

Intet krav om opladning. Mild hybrid betyder, at din bil genererer sin motorkraft ved at genbruge den energi, der opbygges ved deceleration og regenerativ bremsning. De er omskiftelige og giver dig mulighed for at vælge mellem flere forskellige kørestile.

HJÆLP MIG MED AT VÆLGE

Besvar fem hurtige spørgsmål om dine kørevaner for at se, om din næste bil skal være en elektrisk hybrid eller en mild hybrid.

  • SKAL DIN BIL VÆRE EJET AF DIT ELLER DIT FIRMA?