NO TIME TO DIE OG LAND ROVER

LAND ROVER ER EN AF STJERNERNE I NO TIME TO DIE.

SE TRAILEREN
I BIOGRAFERNE FRA NOVEMBER 2020
FIREHJULSTRUKNE IKONER I CENTRUM

Den nye Defender og Range Rover Sport SVR medvirker sammen med klassiske Land Rover og Range Rover modeller i spektakulære actionscener i den 25. James Bond-film.

NY DEFENDER
NY DEFENDER

James Bond er tilbage i No Time To Die. Den nye Defender blev testet af stuntteamet, der pressede den til det yderste. Hver Defender 110 X er Santorini Black med aluminiumsfælge i Satin Dark Grey. Som det kan ses i No Time To Die sætter den nye Defender nye standarder for råstyrke og alsidighed.

BYG DIN EGEN
RANGE ROVER SPORT SVR
RANGE ROVER SPORT SVR

Den nye Defender er ikke den eneste Land Rover i No Time To Die – Range Rover Sport SVR er også med i actionbraget. Dens 5,0-liters V8 Supercharged benzinmotor på 575 hk leverer et moment på 700 Nm. Som den kraftigste Land Rover nogensinde er Range Rover Sport SVR den perfekte bil til No Time To Die. Den er lakeret i Eiger Grey og udstyret med 22" Gloss Black fælge. Samtidig har den Carbon Fibre Exterior Pack med kulfiberkølerhjelm i karrosserifarven.


Dette er de specifikationer, der ses i No Time To Die.

BYG DIN EGEN
LAND ROVER CLASSICS

Hold øje med de klassiske Land Rovere i No Time To Die.

UDFORSK LAND ROVER CLASSIC
LAND ROVER SERIES III
Du vil kunne se en Land Rover Series III i Jamaica. Land Rover Series III blev produceret fra 1971 til 1990.
RANGE ROVER CLASSIC
Du vil også kunne se en Range Rover Classic, den oprindelige luksus-SUV fra 1970 til 1996, i Italien. Land Rover Classic Works kan skaffe biler og restaurere dem grundigt efter de oprindelige specifikationer. De ansatte er erfarne teknikere og specialister i historiske biler, og de råder over de allerbedste restaureringsfaciliteter.
JAMES BOND: <BR>NO TIME TO DIE

I No Time To Die har James Bond trukket sig tilbage og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden varer kun kort, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hans hjælp. Missionen, der går ud på at redde en kidnappet videnskabsmand, viser sig at være meget mere krævende end forventet, og Bond ledes på sporet af en mystisk skurk, der er bevæbnet med en ny og farlig teknologi.

SE TRAILEREN

© 2020 Danjaq, LLC og Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 pistolløbslogo og tilknyttede James Bond-kendetegn © 1962-2020 Danjaq, LLC og Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 pistolløbslogo og tilknyttede James Bond-varemærker tilhører Danjaq, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.


Professionelle stuntkørere ved filmoptagelser. Forsøg ikke at gøre dette selv. Bilerne er modificeret til stuntopgaver: Defender er udstyret med ekstremt kraftigt tag, kraftig foraksel og bundskjold, sikkerhedsbur og -brændstofcelle. Sæder og sikkerhedsseler, motorkøling, dæk og frihøjde er ikke standardversioner.