LAND ROVER DEFENDER

SKABT TIL STORE BEDRIFTER.

360º EKSTERIØR DENNE MODEL
-f2wX1CMyMQ
LAND ROVER DEFENDER

THE SHAPE OF ADVENTURE.

SE GALLERI
VÆLG DIN MODEL
Sammenlign funktioner og specifikationer over for hinanden.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Defender.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Defender brochure online.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover Defender.

“Den nye model repræsenterer 70 års innovation og forbedring og hylder køretøjets ry for robust pålidelighed samtidig med, at den på gennemført vis er en Defender skabt til det 21. århundrede.”

HØJDEPUNKTER
byg din egen
HOLDBARHED
Defender er produceret af vores mest hårdføre materialer til dato, og er testet til det ekstreme.
SE GALLERI
yt:FxJALxhIx8k
EGENSKABER
Defender kan håndtere ekstremt terræn, og den transporterer dig sikkert rundt uanset underlag.
SE GALLERI
yt:FxJALxhIx8k
DESIGN
Dette er design med uomtvistelig integritet. Og fremtoning uden sidestykke.
SE GALLERI
yt:5yzqt1R6opo
IN-CAR TECHNOLOGY
Vores mest intuitive teknologier sikrer bekvemmelighed, forbindelse og fuldt udsyn.
SE GALLERI
yt:dNbsM0EBHOw
EKSTERIØRDESIGN

Defenders eksteriør er uovertruffent. Køretøjets markante silhuet demonstrerer dets karakter.

UDFORSK 90"
UDFORSK 110"
INTERIØRDESIGN

Et interiør med et formål. Defenders kabine kan skræddersys efter dine behov.

UDFORSK 90"
UDFORSK 110"
VÆLG DIN DEFENDER

Storhed findes i alle former, størrelser og karrosseridesign.

VÆLG DIN MODEL
DEFENDER
Defender er det stærkeste og mest anvendelige køretøj, vi nogensinde har skabt. Med permanent firehjulstræk1, twin-speed transfer og selvbærende konstruktion kan den klare alle opgaver.
SE GALLERI
DEFENDER FIRST EDITION
Defender First Edition er udstyret med 20" Style 5098, 5 eger, Gloss Sparkle Silver, First Edition-emblemer og en masse andre detaljer, såsom ClearSight-bakspejl og premium-LED'er med signaturkørelys.
SE GALLERI
DEFENDER X-DYNAMIC
Defender X-Dynamic byder på eksteriør detaljer som giver din bil lidt ekstra. Med utroligt robuste Robustek-detaljer på sæderne, synlige sorte trækøjer bagpå og hårdfør udvendig styling.
SE GALLERI
DEFENDER X
Ustoppelig. Overalt. Defender X kombinerer alsidighed med de ultimative terrænegenskaber hvilket betyder, at du kan køre meget længere ud end tidligere.
SE GALLERI
DEFENDER PLUG-IN HYBRID
Terrænegenskaberne er kompromisløse og i nogle tilfælde endnu bedre. Land Rover Defender Plug-in Hybrid kan klare præcis det samme terræn, som benzin- og dieseludgaverne.
SE GALLERI
TILBEHØRSPAKKER

Ubegrænsede muligheder. Vælg mellem de fire nedennævnte pakker for at få mest muligt ud af din verden.

UDFORSK ULTIMATIV INDIVIDUALISERING
EXPLORER-PAKKE
Træd din egen sti uanset terræn. Med Explorer-pakken er Defender udstyret, så den kan udfordre konventionerne og besejre de mest uudforskede landskaber.
UDFORSK EXPLORER-PAKKE
ADVENTURE-PAKKE
Udlev dine drømme i nye territorier. Med Adventure-pakken er Defender udstyret, så den kan føre dig langt væk fra asfalten og ud i naturens legeplads.
UDFORSK ADVENTURE-PAKKE
COUNTRY-PAKKE
Medbring bare dine mest mudrede støvler. Med Country-pakken er Defender udstyret til at tage kampen op mod elementerne og gøre alle rejser virkelig mindeværdige.
UDFORSK COUNTRY-PAKKE
URBAN-PAKKE
Besejr betonjunglen. Urban-pakken gør Defender iøjnefaldende i forstæderne med opsigtsvækkende stil, selvsikkerhed og tryghed.
UDFORSK URBAN-PAKKE
HJÆLP MIG MED AT VÆLGE

Svar på tre hurtige spørgsmål for at finde din perfekte Defender og tilbehørspakke.

KOM I GANG
FORTSÆT UDFORSKNINGEN
VÆLG DIN LAND ROVER DEFENDER
Alle modellerne kan ses her sammen med et bredt udvalg af enestående design, performance-hjælpefunktioner og teknologier.
VÆLG DIN MODEL
GALLERI
Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for vores biler. Vi har udviklet Defender, så du kan drømme større drømme.
SE GALLERI
SPECIFIKATIONER
Udforsk de nærmere detaljer. Find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug.
SE SPECIFIKATIONER
VÆLG DIN MODEL
Sammenlign funktioner og specifikationer over for hinanden.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Defender.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Defender brochure online.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover Defender.

1 Permanent firehjulstræk er standard på Land Rover Defender, bortset fra udgaver med den nye 6-cylindrede D300-motor. D300-motoren er udstyret med intelligent firehjulstræk, der giver bedre brændstoføkonomi og anvender tohjulstræk efter behov.

2 Kørsel i vand er kun tilgængeligt, når motoren er startet.


De angivne værdier er NEDC2 beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og eventuelt monteret ekstraudstyr. WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.


Se WLTP-tal.
WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.


Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal hele tiden have fuld kontrol over bilen.


Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Terrænsekvenser på dedikeret område med alle godkendelser.

Udfordrende terrænkørsel kræver grundig træning og erfaring. Risiko for personskade og beskadigelser. Overskrid aldrig dine grænser under kørslen.

Tjek altid rute, overflade, underlag og stig ud, før du kører ud på frossent underlag

Opdateringer kræver dataforbindelse.