TILBEHØR

DIN VERDEN. PÅ DIN MÅDE.

zONCQGzyneU
FÅ ET TILBUD
Få et uforpligtende tilbud, som passer med dine behov.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover Defender brochure online.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover Defender.
EKSTERIØR
SIDEMONTERET GREJHOLDER

Den udvendige, sidemonterede grejholder på 28 liter1 giver dig mulighed for at opbevare genstande sikkert og aflåst uden for køretøjet. Den er både vandtæt og aflåselig, hvilket gør opbevaring af genstande nemt og sikkert.

byg din egen
EKSPEDITIONSTAGBØJLER
På ekstreme udflugter er det afgørende, at alt udstyr er med. Med en dynamisk lastkapacitet på op til 132 kg2 tilbyder ekspeditionstagbøjlerne1 rigeligt med plads.
UDTRÆKKELIG TAGSTIGE
Den udtrækkelige tagstige forbedrer adgangen til taget og gør opbevaring af dine ejendele nemmere. Stigen kan låses i opbevaringspositionen for yderligere sikkerhed.
OPPUSTELIG, VANDTÆT MARKISE
Nyd udsigten uden at bekymre dig om vejret. Den oppustelige, vandtætte markise kan foldes ud hurtigt, ligesom den fleksibelt kan monteres på begge sider af eller bag på køretøjet.
BÆRBART SKYLLESYSTEM
Rengør nemt dit udstyr med det bærbare, tryksatte skyllesystem på 6,5 liter. Det inkluderer en slange og bruserfastgørelse og kan anvendes til at rense støvler, cykler og våddragter.
CYKELHOLDER
Tag to cykler med på alle dine eventyr med et udvalg af to tagmonterede cykelholdere1.
INTERIØR
byg din egen
RYGSÆK PÅ SÆDE
Den fastgøres på bagsædet, hvor den sørger for at holde alle dine vigtige ting inden for rækkevidde, men alligevel elegant ude af syne. Den alsidige 20 liters rygsæk på bagsædet er nem at afmontere, og den kan også medbringes, når du forlader køretøjet.
INTEGRERET LUFTKOMPRESSOR
Pump bildæk, cykeldæk, luftmadrasser og andre oppustelige genstande op til enhver tid med den integrerede luftkompressor, der er monteret i køretøjets bagagerum.
CLICK AND GO-SYSTEM
Et alsidigt system til flere formål til passagererne på anden sæderække. Det er fastgjort mellem nakkestøttens beslag, og der kan tilføjes ekstra fastgørelser, som kan holde dine tablets, tasker, bærbare pc'er og jakker.
PET PACKS
Vælg mellem et udvalg af vores Pet Packs for at sikre, at dit kæledyr transporteres sikkert og komfortabelt på alle køreture samtidig med, at køretøjets interiør beskyttes.
TILBEHØRSPAKKER

Alle tilbehørspakker er udviklet med henblik på at hjælpe dig med at få mere ud af dit liv. Uanset behov er der en pakke til dig. Se mulighederne nedenfor.

UDFORSK ULTIMATIV INDIVIDUALISERING
EXPLORER-PAKKE
Træd din egen sti uanset terræn. Med Explorer-pakken Landrover udstyret, så den kan udfordre konventionerne og besejre de mest uudforskede landskaber.
UDFORSK EXPLORER-PAKKE
ADVENTURE-PAKKE
Udlev dine drømme i nye territorier. Med Adventure-pakken er Defender udstyret, så den kan føre dig langt væk fra asfalten og ud i naturens legeplads.
UDFORSK ADVENTURE-PAKKE
COUNTRY-PAKKER
Medbring bare dine mest mudrede støvler. Med Country-pakken er Defender udstyret til at tage kampen op mod udfordringerne og gøre alle rejser mindeværdige.
UDFORSK COUNTRY-PAKKER
URBAN-PAKKER
Besejr betonjunglen. Urban-pakken gør Defender iøjnefaldende i forstæderne med opsigtsvækkende stil, selvsikkerhed og tryghed.
UDFORSK URBAN-PAKKER
ULTIMATIV INDIVIDUALISERING

Få mere ud af din verden. Med Defender kan du skræddersy køretøjet fuldstændig efter din livsstil.

LÆS MERE
FÅ ET TILBUD
Få et uforpligtende tilbud, som passer med dine behov.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover Defender brochure online.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover Defender.

1 Tagbøjler kræves til montering.
2 Hvis monteret på 110 med terrændæk.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren.