DEN NYE<br>LAND ROVER DISCOVERY

DEN MEST ALSIDIGE SUV MED MULIGHED FOR 7 SÆDER.

360° EKSTERIØR DENNE MODEL

VÆLG DIN MODEL
Sammenlign funktioner og specifikationer over for hinanden.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Discovery.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Land Rover brochurer.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.
DESIGN
UDFORSK<br> EKSTERIØRET
MATRIX <br>LED-FORLYGTER
UDFORSK <br>INTERIØRET
UDFORSK EKSTERIØRET

Designopdateringer giver Discovery en lavere og bredere fremtoning. Fra de nye for- og baglygter til den raffinerede kølergrill og de nye kofangere. Bagendens forbedrede visuelle harmoni og de nye 20-22” fælge løfter køretøjets moderne udtryk.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**.jpg
Click to interact
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00_M.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**_M.jpg
Touch to interact
MATRIX LED-FORLYGTER

Lygter i nye former med markant signaturgrafik og Matrix LED-forlygteteknologi maksimerer udsynet.

BYG DIN EGEN

SE GALLERI

LAND ROVER DISCOVERY
Et umiskendeligt og målbevidst design med diskrete og sofistikerede detaljer som gør den alsidige Land Rover Discovery endnu mere eksklusiv.
SE GALLERI
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC
Land Rover Discovery R-Dynamic byder på eksklusive designdetaljer på kofangere, fælge og baglygter for et mere sportsligt udtryk.
SE GALLERI
VÆLG DIN MODEL
ALSIDIGHED
7 SÆDER
7 SÆDER

258 literTredje sæderække (ekstraudstyr) giver dig mulighed for nemt at have plads til syv voksne. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 172 liter.

6 SÆDER
6 SÆDER

698 literAnbring et enkelt sæde på tredje sæderække, og giv plads til dine tasker. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 547 liter.

5 SÆDER
5 SÆDER

1.137 literTag afsted med hele familien med komfort i weekenden med masser af plads til al bagagen. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 922 liter.

4 SÆDER
4 SÆDER

1.639 literBrug 4 sæder, og få mere plads til større genstande, som fx en skitaske. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 1.352 liter.

3 SÆDER
3 SÆDER

1.889 literMed tre sæder i brug har du masser af plads at tumle med. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 1.567 liter.

2 SÆDER
2 SÆDER

2.391 literMed fem nedfældede sæder har du plads til sportsudstyr, tasker og meget mere i bagagerummet. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 1.997 liter.

Vådvolumen er den branchestandard, der måles ved at fylde bagagerummet med væske. Tør volumen måles med massive blokke, der opfylder VDA (200 x 50 x 100 mm), som viser mængden af anvendelig plads i bilen.

SYV SÆDER I FULD STØRRELSE
Hvis du planlægger rejser med op til syv personer, uanset om det er vennerne eller børnene, tilbyder vores Land Rover Discovery med syv sæder den perfekte hverdagsløsning. Og med stadionsæder og opvarmede sæder på alle rækker kan alle nyde udsigten til vejen forude i absolut komfort.
PRAKTISKE EGENSKABER
Fra dørene til de skjulte rum er der plads til alt i Land Rover Discovery. Praktiske funktioner såsom flere USB-C-opladningspunkter og muligheden for at konfigurere anden og tredje sæderække med et tryk på en knap sikrer uovertruffen fleksibilitet.
ELDREVET KOMFORTUDSTYR
Land Rover Discovery byder på en lang række funktioner, der gør dit liv lettere. Åbn og luk bagklappen med den eldrevne, håndfri bagklap, også når du har hænderne fulde. Og tag plads på den eldrevne indvendige bagklap, som du kan bruge til events eller bare, når du skal skifte børnenes mudrede støvler.
SIKKERHED
Land Rover Discovery har fem stjerner i Euro NCAP-sikkerhed. En kombination af op til fem ISOFIX-punkter, en række kørselsassistenter der gør kørsel og parkering nemmere, og op til otte fører- og passagerairbags hjælper med at holde din familie sikker.
EGENSKABER
MILD HYBRID-MOTORER
MILD HYBRID-MOTORER

Renere. Mere effektiv. Mild hybrid-motorer anvender et batteri til at høste, lagre og bruge energi, der normalt går tabt under nedbremsning. Fås kun i forbindelse med D250-, D300- og P360-motorer.

TRÆKEVNE
TRÆKEVNE

Land Rover Discoverys enestående trækevne på op til 3.500 kg kombineres med et udvalg af trækhjælpemidler – inklusive Advanced Tow Assist – så du trygt kan transportere alt fra hestetrailere til almindelige trailere.

Firehjulstræk
Firehjulstræk

Sikre en selvsikker kørsel både på landevejen og i udfordrende terræn. I glat fører som græs eller sne, kan drejningsmomentet balanceres mellem for- og baghjul for at maksimere trækevnen.

TEKNOLOGI I BILEN
PIVI PRO

Standardfeatures på Pivi omfatter:


- 11,4” Touchscreen 
- Nydesignet interface
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3


Du får også glæde af følgende Premium-funktioner:


- Hurtig opstart
- Kunstig intelligens
- Helt ny intelligent navigation4
- 2D- og 3D-kort med automatiske opdateringer
- Trafikinformation i realtid

HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION

Vælg mellem forskellige layouts, herunder 3D-navigation og kørselsinformation med fuldskærmsvisning eller hurtig visning af, hvilket nummer der afspilles – alt sammen på et nyt 12,3" interaktivt førerdisplay med høj opløsning.


Head-Up Display (HUD)5 (ekstraudstyr) projicerer vigtig information op på forruden. Du kan let se bilens hastighed, det valgte gear og navigationen på farvedisplayet.

MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM

En medrivende og helt igennem autentisk koncertsalsoplevelse. Fører og passagerer indhylles i en åben, rummelig lydoplevelse via højttalerne i siden, foran og bag. Alt sammen er ubesværet integreret med TrifieldTM teknologi, så du kan læne dig tilbage og nyde hver eneste detalje.

14 højttalere og 2-kanals subwoofer, 650 W-forstærker.


Features: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

SOFTWAREOPDATERINGER
Dit køretøj forbliver opdateret gennem softwareopdateringer6. Køretøjets infotainment, telematik og forskellige kontrolmoduler kan alle opdateres fjernbetjent, så der er sikkerhed for optimal ydelse. Dermed bliver dit køretøj hele tiden bedre.
ONLINE PACK
Online Pack7 8 giver endnu flere opkoblede services via et indbygget SIM-kort, der giver adgang til:

- Ubegrænset streaming af media
- Vejrudsigter
- Onlinesynkronisering af din kalender
TRÅDLØS OPLADNING
Med trådløs opladning (ekstraudstyr) med telefonsignalbooster kan du oplade kompatible smartphones uden brug af ledninger eller ladestation. Når din telefon befinder sig i bilen, vil den bruge køretøjets antenne til at sikre et bedre signal og forbedrede opkald.
KABINELUFTRENSESYSTEM MED PM2,5 FILTER
Optional Nanoe™  ionisering sikrer bedre velvære for både fører og passagerer. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det specialdesignede filter opfange småpartikler fra udeluften såsom PM2,5 og luftbårne allergener såsom støv og pollen.
BYG DIN EGEN

Den mest alsidige SUV.
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Land Rover Discovery.

BYG DIN EGEN
FORTSÆT UDFORSKNINGEN
VÆLG DIN LAND ROVER DISCOVERY
Alle modellerne kan ses her sammen med et bredt udvalg af enestående design, ydelseshjælpemidler og teknologier.
VÆLG DIN MODEL
GALLERY
Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler. Du lægger helt sikkert mærke til Discovery.
SE GALLERI
SPECIFIKATIONER
Udforsk de nærmere detaljer. Find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug.
SE SPECIFIKATIONER
LAND ROVER UDSTYR OG TILBEHØR
LAND ROVER UDSTYR OG TILBEHØR

Stilfuld, robust og praktisk: gør din Land Rover Discovery endnu mere personlig med et udvalg af tilbehør til eksteriøret og interiøret.

SE UDSTYR OG TILBEHØR
THE LAND ROVER COLLECTION
THE LAND ROVER COLLECTION

Vores eksklusive tilbehør er inspireret af vores biler og fremstillet med en typisk britisk sans for stil.

LÄS MER
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Discovery.
GALLERI
Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Land Rover brochurer.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.

Tallene er NEDC2-beregnet ud fra den officielle producents WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 -og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og evt. monteret ekstraudstyr. WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2 -tal for personbiler. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.


Se WLTP-tal.
WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

*Tallene gælder for sæder, som er bevæget helt frem og ikke er vippet.


1 Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/auto/.

3 Land Rover Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler. Land Rover Remote-appen skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

5 Kræver soldæmpende glas på visse markeder

6 Opdateringer kræver en dataforbindelse.

7 Regler om fair brug kan være gældende. Inkl. 1 års abonnement, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

8 Regler om fair brug kan være gældende. Når der er brugt 20 GB inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden.


Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro Terms på www.landrover.com/pivi-pro-terms.

Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet.
HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.


Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.


Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.
Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.
Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd.
Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.
Nanoe™ er et varemærke tilhørende Panasonic Corporation.