DISCOVERY SPORT

DEN ALSIDIGE KOMPAKTE SUV.
FÅS NU OGSÅ SOM PLUG-IN HYBRID.

360 EKSTERIØR DENNE MODEL
UDFORSK PLUG-IN HYBRID

DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Land Rover brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.
design
UDFORSK <br>EKSTERIØRET
UDFORSK EKSTERIØRET

Discovery Sport er en dristig fortolkning af Discoverys DNA.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
DESIGNDETALJER
DESIGNDETALJER

Markante former, perfekt afbalancerede proportioner og karakteristiske designdetaljer fremhæver Discovery Sport.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
UDFORSK<br> INTERIØRET
UDFORSK INTERIØRET

Overfladerne giver mulighed for at skræddersy Discovery Sports interiør yderligere. Fås i fem forskellige overflader.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
DISCOVERY SPORT
Discovery Sport er en ren fortolkning, som optimerer bilens ikoniske design. Uanset, om du kører gennem byjunglen eller en dal, bringer Discovery Sport dig nærmere dit næste eventyr med stil.
SE GALLERI
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC
Discovery Sport R-Dynamic er dristig og sportslig. Ud over standardfeatures på Discovery Sport R‑Dynamic er HSE udstyret med 20" Style 5089 fælge og 14‑vejs elektriske sæder med hukommelse.
SE GALLERI
P290 BLACK EDITION
Til alle, som foretrækker mere kraft. Discovery Sport P290 Black Edition har en 2,0 liters benzinmotor og, kun på P290 Black Edition, en Active Driveline, der giver endnu bedre køreegenskaber.
SE GALLERI
VÆLG DIN MODEL
ALSIDIGHED
5+2 SÆDER
5+2 SÆDER

157 literMed tilstrækkelig plads til dig og seks venner tillader branchestandarden for vådvolumen op til 157* liter. Dette svarer til en tør kapacitet på 115* liter, der er målt ved hjælp af massive blokke..


5 SÆDER
5 SÆDER

1179 literPak al det ekstra tilbehør, du har brug for. Standardkonfigurationen med fem sæder giver en vådvolumen på 1.179* liter med en anvendelig tør kapacitet på 963* liter.

4 SÆDER
4 SÆDER

1302 literHvis du fælder en af bagsæderne ned, kan du udnytte en ekstra vådvolumen på 1.302* liter. Dette giver dig mulighed for at medbringe de ekstra genstande, du har brug for, og svarer til en tilgængelig tør kapacitet på 1.085* liter.

3 SÆDER
3 SÆDER

1548 literRejs med to venner uden at gå på kompromis med nogens ejendele, idet denne konfiguration af Discovery Sport giver mulighed for en vådvolumen på 1.548* liter med en anvendelig tør kapacitet på 1.330* liter..

2 SÆDER
2 SÆDER

1794 literMed den anden sæderække nedfældet kan du nemmere transportere store genstande. Opbevaringskapaciteten øges til 1.794* liter. Tør kapacitet udgør 1.574* liter.

Vådvolumen er den branchestandard, der måles ved at fylde bagagerummet med væske. Tør volumen måles med massive blokke (200 x 50 x 100 mm), som viser mængden af anvendelig plads i bilen.

CLEARSIGHT INTERIOR REAR VIEW MIRROR
Hvordan ser du forbi både passagerer og baggage på jeres rejse? Med ClearSight interior rear view mirror kan du nyde en uforstyrret udsigt, uanset hvem og hvad der er på bagsædet ved hjælp af et kamera i hajfinnen.
ACTIVITY KEY
Nyd dine udendørs favoritaktiviteter uden behov for at medbringe dine nøgler. Acitivity Key (ekstraudstyr) er et robust, helt vandtæt armbånd. Du kan blot lade nøglerne ligge sikkert i den aflåste bil og anvende din Activity Key til at aflåse din Discovery Sport og låse den op.
MATRIX LED-FORLYGTER
Matrix LED-forlygter er en del af vores udvalg af teknologier, og de omfatter en adaptiv lysstråle, der dæmper lyset og justeres efter forholdene, så der opnås maksimalt udsyn uden at blænde modkørende trafik.
KØRSELSASSISTENTER
Vælg blandt et udvalg af features, der er designet til at gøre kørsel og parkering nemmere og mere sikker. Med mange innovative teknologier til rådighed vil du opdage, at alle features er designet med henblik på at øge din køreoplevelse samtidig med, at sikkerheden er øget.
LÆS MERE
TEKNOLOGI I BILEN
PIVI OG PIVI PRO

Standardfeatures på Pivi omfatter:

- 10” touchskærm
- DAB digitalradio
- Nydesignet interface
- Apple CarPlay® 2
- Android AutoTM 3
- Remote4

Når du opgraderer til Pivi Pro5, får du den nyeste kunstige intelligens i bilen med features såsom det selvlærende navigationssystem, der sikrer en fuldt opkoblet rejse.

HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION

Vælg mellem forskellige layouts, herunder 3D-navigation og kørselsinformation med fuldskærmsvisning eller hurtig visning af, hvilket nummer der afspilles – alt sammen på et nyt 12,3" interaktivt førerdisplay med høj opløsning.


Head-Up Display (HUD)6 (ekstraudstyr) projicerer vigtig information op på forruden. Du kan let se bilens hastighed, det valgte gear og navigationen på farvedisplayet.

MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEM

En medrivende og helt igennem autentisk koncertsalsoplevelse. Fører og passagerer indhylles i en åben, rummelig lydoplevelse via højttalerne i siden, foran og bag. Alt sammen er ubesværet integreret med TrifieldTM teknologi, så du kan læne dig tilbage og nyde hver eneste detalje.

14 højttalere og 2-kanals subwoofer, 650 W-forstærker.

Features: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

SOFTWAREOPDATERINGER
Dit køretøj forbliver opdateret gennem softwareopdateringer7. Køretøjets infotainment, telematik og forskellige kontrolmoduler kan alle opdateres fjernbetjent, så der er sikkerhed for optimal ydelse. Dermed bliver dit køretøj hele tiden bedre.
ONLINE PACK
Online Pack8 giver endnu flere opkoblede services via et indbygget SIM-kort, der giver adgang til:

- Ubegrænset streaming af media
- Vejrudsigter
- Onlinesynkronisering af din kalender
TRÅDLØS OPLADNING
Med trådløs opladning (ekstraudstyr) med telefonsignalbooster kan du oplade kompatible smartphones uden brug af ledninger eller ladestation. Når din telefon befinder sig i bilen, vil den bruge køretøjets antenne til at sikre et bedre signal og forbedrede opkald.
KABINELUFTRENSESYSTEM MED PM2,5 FILTER
Optional Nanoe™  ionisering sikrer bedre velvære for både fører og passagerer. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det specialdesignede filter opfange småpartikler fra udeluften såsom PM2,5 og luftbårne allergener såsom støv og pollen.
EGENSKABER
ALL WHEEL DRIVE

Sikre en selvsikker kørsel både på landevejen og i udfordrende terræn. I glat fører som græs eller sne, kan drejningsmomentet balanceres mellem for- og baghjul for at maksimere trækevnen.

TERRAIN RESPONSE 2
Match terrænets krav ved at optimere Discovery Sport med én af fire kørselstilstande. Terrain Response 2 overvåger kørselsforholdene og tager dette prisvindende system til et helt nyt niveau ved systematisk at vælge den mest egnede kørselstilstand til dig.
VADEDYBDE
Forbliv selvsikker og spontan, også når du skal køre gennem vand. Wade Sensing systemet vil advare dig når vandet nærmer sig den maksimale vadedybde.
TRÆKEVNE
Discovery Sport kan trække op til 2.500 kg. Et aftageligt anhængertræk eller et elektrisk udklappeligt anhængertræk (ekstraudstyr) kan også monteres. Du kan optimere bilens alsidighed yderligere ved at vælge blandt et udvalg af tilbehør til transport og bugsering.
CLEARSIGHT GROUND VIEW
Ideelt til terrænkørsel og forcering af barskt terræn. Med ClearSight Ground View9 kan du effektivt se "gennem" Discovery Sports motorhjelm og få vist forskellige eksteriørvisninger, herunder bilens undervogn og fælgene, mens du kører.
PRÆSTATIONER
PLUG-IN HYBRID

Discovery Sport Plug‑in Hybrid byder på emissionsfri el-kørsel og er perfekt til pendlerkørsel i byen og længere køreture, ligesom den kan oplades med lynopladning med jævnstrøm.

UDFORSK PLUG-IN HYBRID
DRIVLINJER
Discovery Sport fås med en lang række forskellige motorer, herunder muligheden for Plug-in Hybrid, som tilbyder power og rendyrket køreglæde samt brændstoføkonomi og raffinement.
CONFIGURABLE DYNAMICS
Udvalgte egenskaber som for eksempel affjedring og styring kan konfigureres individuelt på Discovery Sport’s Touchskærm.
ACTIVE DRIVELINE
Under terrænkørsel leverer Active Driveline en endnu større grad af vejgreb, stabilitet og tryghed. Ved kørsel på almindelig vej sikrer systemet forbedrede kurveegenskaber og optimerer brændstoføkonomien.
SE SPECIFIKATIONER
BYG DIN EGEN

DEN ALSIDIGE OG KOMPAKTE SUV.
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Range Rover Sport.

BYG DIN EGEN
FORTSÆT UDFORSKNINGEN
VÆLG DIN DISCOVERY SPORT
Alle modellerne kan ses her sammen med et bredt udvalg af enestående design, ydelseshjælpemidler og teknologier.
VÆLG DIN MODEL
GALLERI
Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler. Du lægger helt sikkert mærke til Discovery Sport.
SE GALLERI
SPECIFIKATIONER
Udforsk de nærmere detaljer. Find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug.
SE SPECIFIKATIONER
LAND ROVER UDSTYR OG TILBEHØR
LAND ROVER UDSTYR OG TILBEHØR

Stilfuld, robust og praktisk: gør din Range Rover Evoque endnu mere personlig med et udvalg af tilbehør til eksteriøret og interiøret.

SE UDSTYR OG TILBEHØR
THE LAND ROVER COLLECTION
THE LAND ROVER COLLECTION

Vores eksklusive tilbehør er inspireret af vores biler og fremstillet med en typisk britisk sans for stil.

LÆS MERE
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Land Rover brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover

† Tallene er NEDC2-beregnet ud fra den officielle producents WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 -og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og evt. monteret ekstraudstyr. WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2 -tal for personbiler. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.


Se WLTP-tal
WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

*Tallene gælder for sæder, som er bevæget helt frem og ikke er vippet.

1 Underlagt lokal lovgivning. Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen.

2 Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3 Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/auto/.

4 Land Rover Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler. Land Rover Remote-appen skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

5 Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

6 Kræver soldæmpende glas på visse markeder. Rutevejledning vises kun på forruden, når køretøjet er udstyret med Pivi Pro.

7 Opdateringer kræver en dataforbindelse.

8 Regler om fair brug kan være gældende. Inkl. 1 års abonnement, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

9 ClearSight Ground View forudsætter 3D Surround Camera. Der er ikke tale om et live-billede. Tjek omgivelserne for en sikkerheds skyld. Underlagt lokal lovgivning.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.


Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.


Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.

Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.


Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Nanoe™ er et varemærke tilhørende Panasonic Corporation.