Sikkerhed for din Land RoverI de første tre år efter, at du har købt din Land Rover, kan du nyde godt af alle fordelene ved en komplet producentgaranti og vejhjælpspakke. Men hvorfor ikke få yderligere fred i sindet ved at udvide din dækning med en af Land Rovers udvidede garantier, vejhjælpspakker og lak-/karrosseribeskyttelsespakker?


Hvis en del skal repareres eller udskiftes pga. en produktionsfejl, udføres arbejdet helt gratis af et godkendt Land Rover-værksted med originale Land Rover-reservedele.


Kontakt din nærmeste forhandler, og få alt at vide om garantien.

Garanti på dele og tilbehørHvis dele eller tilbehør skal repareres eller udskiftes, udføres arbejdet med denne garanti helt gratis af et godkendt Land Rover-værksted.


Garantien dækker alle originale dele og alt originalt tilbehør, der er købt hos et godkendt Land Rover-værksted eller en godkendt distributør af Land Rover-reservedele.

Tilbehør monteret på en ny bilHvis der monteres originalt Land Rover-tilbehør på din nye bil af et godkendt Land Rover-værksted, får du samme betingelser og varighed for dækningen som i henhold til producentgaranti. En "ny" bil er en bil inden for en måned efter købet eller 1.600 km, alt efter hvad der kommer først.

Generelle betingelserVores dele og tilbehør er i overensstemmelse med Land Rovers sikkerheds- og kvalitetsstandarder, og derfor anbefaler vi kraftigt, at du kun vælger originale Land Rover-reservedele og originalt Land Rover-tilbehør til din bil.

Andre dele og andet tilbehør er ikke testet og godkendt af Land Rover, så vi kan ikke vurdere deres kvalitet. Alle skader, der opstår som følge af uoriginale Land Rover-dele eller uoriginalt Land Rover-tilbehør er ikke omfattet af garantien.

LakgarantiHvis lakken skal udbedres, udføres arbejdet med denne garanti helt gratis af et godkendt Land Rover-værksted.


Dækningen varer tre år fra den dag, du modtager din nye Land Rover, uanset kilometertallet.

RustbeskyttelsesgarantiHvis dele af din Land Rovers karrosseri ruster, repareres eller udskiftes de ramte plader helt gratis af et godkendt Land Rover-værksted.


Uanset kilometertal eller overdragelse af ejerskabet er dækningen seks år fra den dag, du modtager din nye Land Rover.

VejhjælpLand Rover Assistance er et omfattende assistanceprogram, der er udviklet til at give Land Rover-ejere ro i sindet. Programmet yder assistance ved nødstilfælde i trafikken fra nedbrud eller ulykker til mindre uheld såsom punkteringer.

Fordele ved vejhjælpDu kan stole på vores vejhjælp, uanset hvad der sker, og hvor det sker. Fordelene gælder gennem den 3-årige producentgarantiperiode.

En uddannet Land Rover-mekaniker kan som regel løse problemet i vejkanten. Og hvis ikke, bugserer vi din bil til et godkendt Land Rover-værksted og arrangerer og betaler for din fortsatte rejse. Og hvis du er for langt væk hjemmefra, betalinger vi for dit hotelophold.*

Kontakt os:

Kontakt din nærmeste forhandler

*Juridiske betingelser skal bekræftes