LAND ROVER DEFENDER

MODELLER

KARROSSERIER

Køretøjets form og længde bidrager til dets overordnede egenskaber.​

MODELLER

En række unikke egenskaber definerer hver models look og udtryk.

SPECIFIKATIONSPAKKER

Hver pakke indeholder yderligere specifikationer og eksklusive features.

EDITIONS

En eksklusiv fortolkning af køretøjet. Begrænset i forhold til tid eller antal.

VÆLG DIN MODEL

DEFENDER 90
DEFENDER

DEFENDER 90 SE

Bedre udsyn uanset hvor du kører. Features er ud over Defender 90 S.
Overblik over specifikationer

Overblik over specifikationer

DEFENDER 90 SE 2.0D SD4 200 PS AWD Auto

Effekt (kW/HK)

147 / 200

Tophastighed km/t

175

Acceleration sek. 0-100 km/t

10,2
Udvalgt udstyr

Udvalgt udstyr


UDVENDIGT UDSTYR


  • Premium LED-forlygter med signaturkørelys​

  • Tågeforlygter

  • Automatisk forlygteregulering


FÆLGE OG DÆK


  • 20"" Style 5094


INDVENDIGT UDSTYR


  • Eksklusivt kabinelys
SÆDER OG INTERIØRMATERIALER


  • Resist-sæder, 12-vejs elektriske forsæder med hukommelse og 2-vejs manuelle nakkestøtter


INFOTAINMENT


  • MeridianTM-lydsystem med 400 W og 10 højttalere plus subwoofer


KØRSELSASSISTENTER


  • Blind Spot Assist Pack


FORTSÆT UDFORSKNINGEN

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Oplev plug-in hybrid-kørsel.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.
UDSTYR OG TILBEHØR

UDSTYR OG TILBEHØR

Gør din Land Rover Defender personlig.
TILBEHØRSPAKKER

TILBEHØRSPAKKER

Vælg mellem fire pakker.

‡‡Tophastigheden er 209 km/t, når der er monteret 22” fælge

‡‡I kombination med elmotor.

Tophastigheden er 191 km/t, når der er monteret 20" fælge.

119" Style 6009 er standard på D300- og P400e-motoren.
2Midterkonsol med armlæn er standard på P400e-motoren.
3Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som angivet af din Land Rover-forhandler.
4Kun kompatible smartphones. Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay. Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/intl/en_uk/auto/. App Store er et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play Store er et varemærke tilhørende Google LLC.​

5Land Rover Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter den første periode som angivet af din Land Rover-forhandler. Remote App skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store. Kun kompatible smartphones.

6Regler om fair brug kan være gældende. 1 års abonnement som standard, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

7Elektronisk luftaffjedring med Adaptive Dynamics er standard på P400e.

8Underlagt lokal lovgivning. Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen. Der er ikke tale om et live-billede. Tjek omgivelserne for en sikkerheds skyld. Underlagt lokal lovgivning.

7Kræver soldæmpende glas på visse markeder. Rutevejledning vises kun på forruden, når køretøjet er udstyret med Pivi Pro.

Defender V8-modeller har 0 kg dynamisk taglast. Muligheder for ekstraudstyr er begrænset. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for yderligere oplysninger.

Bemærk, at standardudstyr kan blive udskiftet ved valg af alternative udstyrsniveauer. Standardudstyr kan også variere afhængigt af købsland, motorvariant og gearkasse.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.

Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og ”three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.