VIGTIGE FUNKTIONER

ALSIDIGT DESIGN

Kabinens alsidighed fremhæves med det let konfigurerbare 7-sæders layout (ekstraudstyr) og rigelig plads til opbevaring, med optimal udnyttelse af pladsen og øget komfort. Med den intelligente Seat Fold kan du konfigurere anden og tredje sæderække med kontakterne, der findes i bagagerummet eller på touchscrenen.

UDFORSK DE VIGTIGE FUNKTIONER

UNIK TEKNOLOGI

Det nyeste kører og infotainment teknologi er skabt til at levere alsidighed, forbindelse og information på alle niveauer. Valget af Meridian™-lydsystemet til innovation, som f.eks. InControl Touch Pro og et udvalg af unik hjælp til kørsel, parkering og træk, giver dig hele verden inden for rækkevidde.


UDFORSK DE VIGTIGE FUNKTIONER

KLASSENS BEDSTE EGENSKABER

Den helt nye Discovery stortrives ikke kun i byen, men kører også upåklageligt i terræn. Den rykker trækevnen til et nyt niveau med kapacitet på op til 3.500kg og en række funktioner klar til at hjælpe dig med at trække effektivt og sikkert. Når den optimerede geometri er koblet med Land Rovers unikke teknologi, kan du være sikker på de bedste terrænegenskaber i klassen.

UDFORSK DE VIGTIGE FUNKTIONER

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro løfter den helt nye Discoverys forbindelse og underholdning til det højeste niveau på modellerne HSE og HSE Luxury med montering af en touchscreen på 10” i HD Den har et rent og moderne design med indtagende visuelle og lydoplevelser, inklusive funktionen ‘plug and play’ med USB-porte til ekstra lagring af film og musik og opladesteder til mange enheder.

VIS TEKNOLOGI

YDELSE

MOTORER

Den helt nye Discovery leveres med et imponerende udvalg af diesel- og benzinmotorer, der hver især leverer ubesværet ydelse, raffinement og effektivitet. Et sortiment, der inkluderer den nyeste generation, høj effektiv 3,0 liters turbocharged dieselmotor, Ingenium-dieselmotorer og V6 Supercharged 340PS benzinmotor med maksimal ydelse.

Back

VÆLG MODEL

VÆLG MODEL

UDSTYR OG TILBEHØR

Skræddersy den helt nye Discovery efter dine personlige behov med et udvalg af smart og praktisk tilbehør, der er barskt og alsidigt og giver dig mulighed for at sætte et personligt præg.

SE UDSTYR OG TILBEHØR

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV