UDVALGT UDSTYR

ALSIDIGHED

Du kan tilpasse kabinen til bagage eller passagerer. Den anden sæderække med skydefunktion (ekstraudstyr) giver samme benplads som i en Range Rover, og der er mulighed for en tredje sæderække (ekstraudstyr).

UDFORSK UDVALGT UDSTYR

DESIGN

Discovery Sports slanke aerodynamiske silhuet kombineret med Land Rovers legendariske egenskaber og et fleksibelt interiør skaber en fantastisk bil, der kan så meget mere.

UDFORSK UDVALGT UDSTYR

TEKNOLOGI

Topmoderne betjening er karakteristisk for det helt enkle instrumentpanel, der omfatter en 8" touchscreen med den nyeste teknologi, der sikrer intuitivt betjening. Du kan også få en 10" touchscreen med Touch Pro.

UDFORSK UDVALGT UDSTYR

DESIGN

TEKNOLOGI

INCONTROL

Vores udvalg af avancerede InControl teknologier, der forbinder både dig og din Discovery Sport med omverdenen. Vælg mellem Touch eller Touch Pro, som kan optimeres yderligere med Connect eller Connect Pro. Begge pakker inkluderer InControl-apps, som optimerer din oplevelse af kabinen via kompatible smartphone-apps, der omfatter Spotify med mere end 30 millioner musiknumre, der bare venter på at blive afspillet.

BESTIL EN PRØVETUR

EGENSKABER

TRÆKEVNE

Med en trækevne på op til 2.500 kg er Discovery Sport i stand til at udføre selv de mest krævende trækopgaver. Ekstraudstyr i form af elektriske udklappeligt eller aftageligt anhængertræk kombineret med bilens kamerasystemer og Trailer Stability Assist giver enestående sikkerhed, både under manøvrering og ved træk af last.

SE FILMEN
DOWNLOAD EN BROCHURE

WADE SENSING

Wade Sensing (ekstraudstyr) er en funktion, der hjælper føreren, når bilen kører ud i vand. Sensorer i sidespejlene giver information i realtid om bl.a. vanddybde og bilens maksimale vadedybde via touchscreenen.

SE FILMEN
FIND EN FORHANDLER

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Discovery Sport er baseret på Land Rovers grundværdier og er en sand mester under selv de mest udfordrende forhold. På asfalt, grus, sand og sne fungerer All Terrain Progress Control (ATPC) som en fartpilot til lav hastighed. Den hjælper føreren med at koncentrere sig om at styre og finde vej gennem forhindringer.

SE FILMEN
BESTIL EN PRØVETUR

YDELSE

INGENIUM BENZINMOTORER

Den 4-cylindrede 2.0-liters Si4 benzinmotor fås med 240 hk og 290 hk* samt 9-trins automatgear som standard, og den leverer kørsel med præstationer på højeste niveau. Denne kraftfulde drivlinje, som er mere effektiv og økonomisk end sine forgængere, udgør Land Rovers næste motorgeneration.

SE SPECIFIKATIONER

INGENIUM DIESELMOTOR

Denne motor kan fås med fire drivlinjer, som omfatter Twin Turbocharged SD4-motoren med 240 hk og 9-trins automatgear som standard. eD4, TD4 med 150 hk og TD4 med 180 hk er alle udstyret med 6-trins manuel gearkasse som standard, mens TD4 tilbyder muligheden for 9-trins automatgear.

SE SPECIFIKATIONER

LAND ROVER UDSTYR - TILBEHØR

Som tilfældet er for alle Land Rover-modeller er der et stort udvalg af ekstraudstyr og tilbehør, du kan bruge til at optimere dit køretøj og gøre det endnu mere personligt. Fra designdetaljer ind- og udvendigt til anhængerudstyr og rejsetilbehør til kæledyr - alle former for tilbehør er designet til at skabe din ideelle Discovery Sport.

SE UDSTYR OG TILBEHØR

Back

VÆLG MODEL

VÆLG MODEL

*Motor introduceres senere. Spørg din lokale forhandler. 
**Alle tal er producentens mål og underlagt endelig bekræftelse forud for produktionen. Bemærk, at CO₂- og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering, og de laveste tal kan eventuelt ikke opnås med standardfælge. 


Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt dit landespecifikke Land Rover-websted eller lokale forhandler af Land Rover for tilgængelighed og for at få de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.


 

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV