VIGTIGE FUNKTIONER

Discovery Sports slanke aerodynamiske silhuet kombineret med Land Rovers legendariske egenskaber og et fleksibelt interiør skaber en fantastisk bil, der kan så meget mere.

VÆLG DIN MODEL

Du kan tilpasse kabinen til bagage eller passagerer. Den anden sæderække med skydefunktion (ekstraudstyr) giver samme benplads som i en Range Rover, og der er mulighed for en tredje sæderække (ekstraudstyr).

SE FILMEN

DESIGN

UNIKT OG MODERNE DESIGN

Dette er en moderne, relevant og overbevisende bil med et kompakt karrosseri og en målbeviste profil, der vækker følelser med sin markante silhuet og de smukke former.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI


INTERIØRDESIGN

Eksteriørdesignets smukke former fortsætter ind i kabinen med dristige vandrette og lodrette linjer, rene flader, fantastisk finish og premium-læder (ekstraudstyr). Sammen med bilens DNA giver alt dette en følelse af luksus i det særdeles alsidige interiør.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI

EGENSKABER

TRÆKEVNE

Med en trækevne på op til 2.500 kg er Discovery Sport i stand til at udføre selv de mest krævende trækopgaver. Ekstraudstyr i form af elektriske udklappeligt eller aftageligt anhængertræk kombineret med bilens kamerasystemer og Trailer Stability Assist giver enestående sikkerhed, både under manøvrering og ved træk af last.

BESTIL EN PRØVETUR

KØR TRYGT UD PÅ DET DYBE VAND

Wade Sensing (ekstraudstyr) er en funktion, der hjælper føreren, når bilen kører ud i vand. Sensorer i sidespejlene giver information i realtid om bl.a. vanddybde og bilens maksimale vadedybde via touchscreenen.

BOOK LAND ROVER EXPERIENCE


ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Discovery Sport er baseret på Land Rovers grundværdier og er en sand mester under selv de mest udfordrende forhold. På asfalt, grus, sand og sne fungerer All Terrain Progress Control (ATPC) som en fartpilot til lav hastighed. Den hjælper føreren med at koncentrere sig om at styre og finde vej gennem forhindringer.

BOOK LAND ROVER EXPERIENCE

YDELSE

INGENIUM DIESELMOTOR

Ingenium er Jaguar Land Rovers nye motorfamilie, der er udviklet med henblik på ubesværet ydelse, raffinement og effektivitet. Den fås med to ydelser, 150 hk og 180 hk, og enten to- eller firehjulstræk (4WD) samt 6-trins manuel gearkasse eller 9-trins automatgear. Med deres avancerede teknologi og aluminiumskonstruktion leverer disse motorer imponerende brændstofforbrug og CO2-udledning.

De er væsentligt lettere, mere brændstoføkonomiske og raffinerede end deres forgængere, og de er også billigere og mere praktiske, takket være serviceintervaller, der er forlænget fra 25.000 til 33.000 km eller to år for 4WD-modeller.

VIS MODELLER

Back

VÆLG MODEL

VÆLG MODEL

UDSTYR OG TILBEHØR

Som med enhver Land Rover er der et stort udvalg af skræddersyet ekstraudstyr og tilbehør, du kan bruge til at optimere din bil og gøre den endnu mere personlig. Fra eksteriør- og interiørdesigndetaljer til anhængerudstyr og underholdnings- og teknologiopgraderinger kan du skabe den perfekte Discovery Sport.

SE UDSTYR OG TILBEHØR

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV