DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

DEN ALSIDIGE KOMPAKTE SUV. FÅS NU OGSÅ SOM PLUG-IN HYBRID.
BYG DIN EGEN

EKSTERIØRDESIGN

Discovery Sport er en dristig fortolkning af Discoverys DNA.

Klik her for at interagere

INTERIØRDESIGN

Kabinen i Discovery Sport er så alsidig, som dit liv kræver.

EKSKLUSIVE MATERIALER

EKSKLUSIVE MATERIALER

Der findes et stort sortiment af farver og sædemateriale, inklusive andre alternativer, som ikke er udført i læder, som kan imødekomme enhver smag. Med fem forskellige overflader kan du skræddersy endnu flere detaljer i dit interiør.
AFSLAPPEDE SÆDER

AFSLAPPEDE SÆDER

Discovery Sports sæder føles og ser fantastiske ud, og med skyde- og hældningsfunktionen (ekstraudstyr) på anden sæderække er de mere fleksible end nogensinde før. Udforsk udvalget af DuoLeather, Windsor-læder eller Luxtec og ruskind, og nyd, hvordan der er kælet for hver enkelt detalje.
INTELLIGENT OPBEVARING

INTELLIGENT OPBEVARING

Uanset om det er til shopping, bagage eller sportsudstyr til hele holdet, har klassens bedste bagagerum rigelig med plads til familiens vigtigste ting. Smarte opbevaringsløsninger overalt i kabinen kan rumme alle de småting, du har med.

HØJDEPUNKTER

ALSIDIGHED

ALSIDIGHED

Interiøret er med fokus på alsidighed designet til at imødekomme udfordringerne ved en aktiv livsstil med en dynamisk 5+2-sædeprofil.
TEKNOLOGI

TEKNOLOGI

Find hurtigt det, du leder efter, uden at fare vild i menuerne. Discovery Sports infotainmentsystem, Pivi Pro1, har en intuitiv touchskærm, der giver større effektivitet og nydelse.
EGENSKABER

EGENSKABER

Discovery Sports velkendte egenskaber betyder, at den nemt kan opfylde selv de skrappeste krav. Med imponerende trækevne og uanstrengte terrænegenskaber leverer Discovery Sport hvor som helst.

VÆLG DIN MODEL

Udforsk en alsidig kombination af design, ydelse og teknologi.

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Med denne rene fortolkning af Discovery Sport begiver du dig ud på dit næste familieeventyr med stil.
DISCOVERY SPORT S

DISCOVERY SPORT S

Mens 18" Style 5075 fælge tilfører eksteriøret atletisk appel, fremhæves interiøret i smidigt DuoLeather i Discovery Sport S medPivi Pro1 samt Online Pack med Data Plan2.
DISCOVERY SPORT SE

DISCOVERY SPORT SE

Fra Premium LED-forlygter med signaturkørelys til et MeridianTM-lydsystem, Blind Spot Assist Pack og adaptiv fartpilot giver Discovery Sport SE en optimeret køreoplevelse.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

Discovery Sport R-Dynamic S er en sportslig fortolkning med diskrete og stilfulde 18" Style 5074 fælge, DuoLeather-interiør og forbedrede tilslutningsmuligheder takket være Pivi Pro1 og Online Pack med Data Plan2.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

Discovery Sport R-Dynamic SE tilfører endnu mere individualitet med unikke stylingdetaljer i både eksteriør og interiør, MeridianTM-lydsystem og Blind Spot Assist Pack.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

Ud over Discovery Sport R-Dynamics standardfunktioner har HSE også 20" Style 5089, Diamond Turned-fælge med Gloss Dark Grey-kontrast og fleksibelt 14-vejs elektrisk førersæde i Windsor-læder med hukommelse.
URBAN EDITION

URBAN EDITION

Discovery Sport Urban Edition er baseret på et dynamisk design. Fås i fem forskellige farver med 18" Style 5075 fælge og Shadow Aluminium finish.

FÅS MED PLUG-IN HYBRID-TEKNOLOGI

Discovery Sport Plug-in Hybrid byder på elektrisk kørsel og er perfekt til pendlerkørsel i byen og længere køreture, ligesom den kan oplades med lynopladning med jævnstrøm.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

HØJDEPUNKTER

HØJDEPUNKTER

Lige dele gode egenskaber og fleksibilitet.
DISCOVERY SPORT-MODELLER

DISCOVERY SPORT-MODELLER

Se hele modeludvalget.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.
UDSTYR OG TILBEHØR

UDSTYR OG TILBEHØR

Gør din Discovery Sport personlig.

††Se WLTP-tal.

De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, monterede hjul, monteret tilbehør, faktisk rute og batteriets tilstand. Tal for rækkevidde er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

1Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.
2Regler om fair brug kan være gældende. Omfatter 1 års abonnement, som kan forlænges efter den første periode som angivet af din Land Rover-forhandler.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og mærket med de tre felter er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.