LAND ROVER DISCOVERY
SPECIFIKATIONER

DISCOVERY
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
SE

SE

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

PRÆSTATIONER
BRÆNDSTOFØKONOMI
DRIVLINJE
VÆGT
TRÆKEVNE
TAGLAST
DIMENSIONER
LOFTSHØJDE
BENPLADS
BAGAGERUMSKAPACITET
FRIHØJDE - STANDARD
FRIHØJDE - TERRÆNKØRSEL
VADEDYBDE
VENDERADIUS

VÆLG DIN LAND ROVER DISCOVERY

Den mest alsidige SUV.

De angivne tal er et resultat af officielle producenttest i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. Tallene i den virkelige verden kan variere. CO2- og brændstoføkonomitallene kan variere afhængigt af faktorer som kørestil, klima, last, hjulmontering og monteret udstyr.


††Vis WLTP-tal.
WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.
Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

⬧Når den er udstyret med 21" hjul.
⬨Lastrumsbredde vil være 1.273, når der er monteret 4-zoners klimakontrol. 4-zone klimakontrol er ikke tilgængelig på erhvervskøretøjer.
▲Inkluderer fuld væske og 90% brændstof.
△Beregnet ud fra en førers vægt på 75 kg, fuld væske og 90% brændstof
▼Maksimum koblingspunkt er begrænset til 100 kg, når 20 "Style 5011, Gloss Sparkle Silver fælge er monteret.
▽Maksimal trækkapacitet er begrænset til 2.500 kg, når 20 "Style 5011, Gloss Sparkle Silver fælge er monteret.
✦Volumen målt ved simulering af lastrummet fyldt med væske.
✧Volumen målt med VDA-kompatible massive blokke (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Vægt afspejler bilernes standardspecifikationer. Ekstraudstyr øger vægten. Valgfrie funktioner og deres tilgængelighed kan variere efter køretøjsspecifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andre funktioner for at blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for at få flere oplysninger, eller konfigurer dit køretøj online.