Range Rover Velar

Range Rover Velar

EKSTERIØRDESIGN

Den raffinerede og kraftfulde front og sidens gennemgående designlinje kulminerer i en stram og elegant bagende.

Klik her for at interagere

UDFORSK EKSTERIØR

Range Rover Velar er smukt afbalanceret med optimerede proportioner. Den stolte Range Rover arv er straks tydelig: fra den formelle, kraftfulde front til den flydende, gennemgående hoftelinje, der kulminerer i en stram og elegant faldende bagende. 
BYG DIN EGEN

INTERIØRDESIGN

Fordyb dig selv i Range Rover Velar. Nyd det gennemførte design.

RAFFINERET INTERIØR

RAFFINERET INTERIØR

De smukke sædematerialer, såsom perforeret Windsor-læder, ruskind eller Premium-tekstil, fremhæver din Range Rover Velars elegance.
GENNEMFØRT HÅNDVÆRK

GENNEMFØRT HÅNDVÆRK

Moderne materialer giver interiøret et løft, så det passer til selv den mest kræsne smag. Glæd dine passagerer med sæder i Windsor-læder og med Cut Diamond-signaturmønster.
SPLITARMLÆN

SPLITARMLÆN

Range Rover Velar byder på praktiske og raffinerede detaljer som dobbelte forskydelige armlæn, der kan betjenes uafhængigt af hinanden – justér, læn dig tilbage og slap af.

HØJDEPUNKTER

RAFFINEMENT OG LUKSUS

RAFFINEMENT OG LUKSUS

Kombinationen af moderne luksus og raffinerede detaljer betyder, at hver eneste køretur i Range Rover Velar er en nydelse.
TEKNOLOGI

TEKNOLOGI

Du kan hurtigt finde det, du leder efter, uden at fare vild i menuer, skærmbilleder og skjulte funktioner. Range Rover Velars infotainmentsystem, Pivi, har en intuitiv touchskærm, der er nem at betjene.
PRÆSTATIONER

PRÆSTATIONER

Fra ren kraft og køreglæde til effektiv brændstoføkonomi. Der findes altid en motortype til dig. Alle biler i vores sortiment har stop/start-teknologi og fås med et udvalg af benzin- og dieselmotorer med mild hybridteknologi (MHEV).

VÆLG DIN MODEL

Se din ideelle Range Rover Velar.

RANGE ROVER VELAR 

RANGE ROVER VELAR 

Range Rover Velar er førende inden for reduktivt design. Køretøjet er elegant og markant, og dets rene linjer sikrer en slående moderne fremtoning. Raffineret kraft og ubesværet elegance kombineres med udsøgt effekt i dette enestående eksempel på moderne bildesign.
RANGE ROVER VELAR S

RANGE ROVER VELAR S

Range Rover Velar S kombinerer uforligneligt raffinement med moderne design: Premium LED-forlygterne med signaturkørelys, Perforated grained lædersæder og den udsøgt fleksibilitet, som Online Pack med dataplan* giver.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

Range Rover Velar R-Dynamic har markante kofangerdetaljer i Burnished Copper, luftindtag i kølerhjelmen og i siden. Emblemet på kølerhjelmen, inskriptionen på bagklappen og kølergrillen har finish i Shadow Atlas.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

Nyd kombinationen af stil og udstyr med Range Rover Velar R-Dynamic HSE. De attraktive detaljer som 21" Style 5109 Satin Dark Grey-fælge og de perforerede Windsor-lædersæder passer perfekt sammen med et MeridianTM 3D Surround Sound-system og funktionerne i Driver Assist Pack.
RANGE ROVER VELAR EDITION

RANGE ROVER VELAR EDITION

Range Rover Velar Edition hyldes for sit nyskabende avantgarde-look. Panoramaskydetaget, det sorte kontrasttag og de sorte detaljer fremhæver det progressive design – perfekt suppleret af sorte 20"-fælge. Fås i forskellige eksteriørfarver.

PLUG-IN HYBRID

Består af en 4-cylindret, 2,0 liters Si4-benzinmotor med 300 hk og 143 hk (105 kW) eMotor. Teknologien bag bliver smartere og mere nutidig, hver dag.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

Se hele modeludvalget.
UDFORSK MODELLER
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.
SE SPECIFIKATIONER
GALLERI

GALLERI

Alt det Range Rover Velar kan.
VIS GALLERI
LAND ROVER UDSTYR - TILBEHØR

LAND ROVER UDSTYR - TILBEHØR

Stilfuldt, robust og praktisk - gør din Range Rover Velar endnu mere personlig med et udvalg af tilbehør til eksteriøret og interiøret.
SE TILBEHØR

Vis WLTP-tal/u>
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering, monteret tilbehør og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.


*Regler om fair brug kan være gældende. Inkl. 1 års abonnement, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Bemærk, at standardudstyr kan blive udskiftet ved valg af alternative udstyrsniveauer. Standardudstyr kan også variere afhængigt af motorvariant og transmission.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.