RANGE ROVER VELAR
SPECIFIKATIONER

VELAR
D200 AWD AUTOMATIC MHEV
VELAR

VELAR

D200 AWD AUTOMATIC MHEV

PRÆSTATIONER
BRÆNDSTOFØKONOMI
DRIVLINJE
VÆGT
TRÆKEVNE
TAGLAST
DIMENSIONER
LOFTSHØJDE
BENPLADS
BAGAGERUMSKAPACITET
FRIHØJDE - STANDARD
FRIHØJDE - TERRÆNKØRSEL
VENDERADIUS
VADEDYBDE

BAGAGERUM (OP TIL)

1.811 l✦


På Range Rover Velar.  

FÆLGE

Op til 22"


Fås ikke til P400e-motorer.

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (ELBIL)

53 KM††


På Range Rover Velar Plug-in hybrid.

TOUCHSKÆRM

10"


Standard på alle Range Rover Velar-modeller.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

Se hele modeludvalget.
UDFORSK MODELLER
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Udforsk vores elektriske modeller.
SE MERE
OVERBLIK

OVERBLIK

Kunsten at køre smukt.
UDFORSK OVERSIGTEN

De angivne værdier er NEDC2 beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i overensstemmelse med EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. Brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering og tilbehør. NEDC2 er tal, der er beregnet ved hjælp af en formel fastsat af regeringen på grundlag af WLTP-tal svarende til det, som disse tal ville have været under den gamle NEDC-test. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.
††De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. Brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, monterede hjul, monteret tilbehør, faktisk rute og batteriets tilstand. Tal for rækkevidde er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

±De angivne tal er NEDC-værdier beregnet ud fra producentens officielle tests. Tallene kan variere afhængigt af omgivelserne og kørestilen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra
Tophastigheden på motorer med spiralaffjedring er 210 km/t.
‡‡I kombination med elmotor.
Inklusive fører på 75 kg, alle væsker og 90 % brændstof.
Inklusive alle væsker og 90 % brændstof.
Tør: Volumen målt ved hjælp af massive blokke, der opfylder VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Volumen målt op til taghimlen. Bagagerumskonfigurationen og det samlede bagagevolumen varierer alt efter køretøjets specifikationer (model og drivlinje) og marked.
Våd: Volumen målt ved at simulere fyldning af bagagerummet med væske. Volumen målt op til taghimlen. Bagagerumskonfigurationen og det samlede bagagevolumen varierer alt efter køretøjets specifikationer (model og drivlinje) og marked.
Monteret med elektronisk luftaffjedring. Data for vægt afspejler biler med standardspecifikationer. Ekstraudstyr øger vægten.