UDFORSK DEN NYE RANGE ROVER VELAR

MINIMALISTISK DESIGN

Range Rover Velar Reductive Design
YDERLIGERE OPLYSNINGER

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Range Rover Velar er udstyret med kuraterede og raffinerede elementer, inklusive et nyt kølergrilldesign med en række forskellige tekniske overflader, der optimerer køretøjets proportioner.

OPTIMERET AERODYNAMIK

Dørgrebene, der flugter med karrosseriet, forbliver skjulte, indtil de tages i brug, hvilket forenkler det udvendige design og optimerer aerodynamikken.

PERFEKT UDFØRELSE

Bagenden følger det reduktive design med skjulte afgangsrør. De nye baglygter med lasermønster og "superrøde" LED-lygter har et diskret look.
Range Rover Velar Reductive Design
REN ELEGANCE

REN ELEGANCE

Den nye midterkonsol er både elegant og praktisk. For udover sit stilrene udtryk skjuler den opbevaringsrum og muligheden for trådløs opladning.

NATURLIG SKØNHED

Nyd den naturlige skønhed ved taktile årer i træet. Vores kollektion af luksuriøst udførte interiørlister er resultatet af eksemplarisk håndværk.

LYST RUM

Bad kabinen i dagslys. Det faste panoramatag og panoramaskydetaget øger den rummelige fornemmelse af Velars interiør.

AVANCEREDE TEKNOLOGIER

NÆSTE GENERATION PIVI PRO

NÆSTE GENERATION PIVI PRO

Vores prisvindende Pivi Pro1 infotainmentsystem omfatter alle betjeningselementer på en ny 11,4" central touchskærm med buet glas. Skab et rent og elegant instrumentpanel med intuitiv justering af volumen, klima- og sædeindstillinger.

KØRSELSASSISTENTER

Vælg blandt et udvalg af features, der er designet til at gøre kørsel og parkering nemmere og mere sikker. Med mange innovative teknologier til rådighed til at forbedre din køreoplevelse.

TRÅDLØS OPLADNING

Trådløs opladning og tilslutning af enheder giver dig mulighed for at oplade kompatible smartphones, samtidig med at du slipper for kabler i kabinen.

KØRSELSASSISTENTER

Vælg blandt et udvalg af features, der er designet til at gøre kørsel og parkering nemmere og mere sikker. Med mange innovative teknologier til rådighed til at forbedre din køreoplevelse.

MODERNE LUKSUS

GENOPBYGGENDE KOMFORT

GENOPBYGGENDE KOMFORT

Et mere støttende sædedesign med profilerede puder forstærkes af 20-vejs indstillelige forsæder med massage og hukommelse i førersiden og elektrisk ryglænshældning bagi. Fås med ekstra komfort i form af forsæder med varme og køling.
DESIGN DIN EGEN

ELEKTRIFICERET PERFORMANCE

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Range Rover Velar Plug-in-Hybrid er fyldt med enestående kørekomfort takket være kombinationen af en 105 kW elmotor og en Ingenium-benzinmotor. Nyd den elektriske rækkevidde på op til 64 km**.

SPECIFIKATIONER FOR PLUG-IN HYBRID

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (OP TIL)

64 KM**

Forventet rækkevidde under reelle kørselsforhold på op til 51 km iht. WLTP.

CO-2 UDLEDNING (FRA)

38 G/KM**

Ingen udledning fra udstødningen i EV Mode.

OFFENTLIG OPLADNING (FRA)

30 MINUTTER

Fra 0 til 80 % på 30 minutter via en hurtiglader (DC-ladning)

HJEMMEOPLADNING (FRA)

2.5 TIMER

Op til 100 % med en 7 kW hjemmeoplader (AC-ladning).

Adaptive Dynamics sikrer en jævn kørsel og optimal kontrol ved at overvåge karrosseri og styrebevægelser op til 500 gange i sekundet. Vælg specifikke chassis- og drivlinjeindstillinger, der passer til din kørestil, med Configurable Dynamics.

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

SKRÆDDERSYET TILPASNING

UNIKT FOR DIG

UNIKT FOR DIG

Et udvalg af pakkemuligheder og tilbehør. Mulighed for at vælge forskellige farver, hjul og tag. Dette er din Range Rover Velar.
DESIGN DIN EGEN

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

Se hele modeludvalget.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.

**Se WLTP-tal.

De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-2Brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

Opladningstiderne varierer afhængigt af mange faktorer, herunder, men ikke begrænset til, batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuelle opladning, det anvendte anlæg og opladningens varighed.

1Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

2Regler om fair brug kan være gældende. 1 års abonnement som standard, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

Bemærk, at standardudstyr kan blive udskiftet ved valg af alternative udstyrsniveauer. Standardudstyr kan også variere afhængigt af motorvariant og transmission.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.

Apple CarPlay® er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.

Android AutoTM- er et varemærke under Google LLC.

App Store er et varemærke tilhørende Apple Inc.

Google Play Store er et varemærke tilhørende Google LLC.

MeridianTM- er et registreret varemærke tilhørende Meridian Audio Ltd. ​TrifieldTM- og enheden med de "tre felter" er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.​ ​