EJERSKAB

Når du bliver ejer af en Land Rover, får du en række særlige fordele

AUTORISEREDE VÆRKSTEDER

Kun autoriserede Land Rover-værksteder lever op til vores høje kvalitets standarder, der sikrer, at din nye bil og dens garanti er fuldt beskyttede.

FIND EN FORHANDLER

VEJHJÆLP

Hvis det usandsynlige skulle ske, og du kommer ud for et nedbrud eller en ulykke, kommer uddannede teknikere til dig i vejkanten, og hvis det er nødvendigt, arrangerer og betaler vi for din fortsatte rejse.

KONTAKT OS

TILBEHØR

Gør din Land Rover personlig med et stort udvalg af tilbehør, der er specifikt designet til din model og fremstillet efter de samme standarder som din bil.

FIND TILBEHØR

SERVICEPLANER

Det betaler sig at vælge en Land Rover-serviceplan, der passer til dine behov. Så er du sikker på at få Land Rover-ekspertise og fuld beskyttelse af din garanti.

FIND EN FORHANDLER

TILBEHØR

Et udvalg af kvalitetstilbehør, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din Land Rover.

SE FILMEN

INTERIØR

Du kan når som helst få monteret Land Rovers godkendte tilbehør fra premium-måttesæt til personlige indstigningslister og skabe et miljø helt efter dit hoved.

EKSTERIØR

Gør din bil endnu mere elegant med et udvalg af tilbehør fra nedfældelige sidetrin og sidebeskyttelsesrør til bundskjold for og bag i rustfrit stål.

BAGAGE OG TRÆKEVNE

Vælg det specialiserede transporttilbehør, inklusive tagbøjler, der passer til din livsstil, og optimer Land Rovers trækevne med det rette udstyr.

FÆLGE OG TILBEHØR

Du kan sætte dit personlige præg på din Land Rover med aluminiumsfælge i mange forskellige design, størrelser og finisher. Og sæt prikken over i'et med stylede ventilhætter.

FÆLGE OG DÆK

Originale Land Rover-aluminiumsfælge er grundigt testet ved forhold, der ligger langt ud over normal kørsel på vej. De håndterer let ekstreme belastninger i stærkt varierende terræn. Dækkene er en af de vigtigste dele af bilens samlede design og teknik, fordi det er dem, der tøjler dens kræfter.

FIND EN FORHANDLER
SE FÆLGE

GODKENDTE VÆRKSTEDER

Vores autoriserede serviceværksteder ved alt, hvad der er værd at vide om servicering og vedligeholdelse af Land Rover. De er de eneste værksteder, der lever op til Land Rovers høje standarder for kvalitet og service, så du er sikker på, at din nye bil og dens garanti er fuldt beskyttede, og at dens ydelse og sikkerhed forbliver i top.

FIND EN FORHANDLER

DET KAN DU FORVENTE

Teknikerne anvender diagnoseudstyr til at vurdere bilens mekaniske og elektroniske systemer, inden de om nødvendigt monterer originale Land Rover-dele.

NÅR OPGAVEN ER UDFØRT

Udgifterne er gennemskuelige, og din bil repareres under garantien, hvis det er relevant. Alle originale dele er også dækket, og din servicebog bliver opdateret.

ORIGINALE DELE

Originale Land Rover-dele er designet specifikt til din bil og omfatter fordele, der i sidste ende hjælper til med at forlænge din Land Rovers levetid.

CASTROL-OLIE

For at opfylde de nyeste specifikationer og opnå optimal performance anbefaler Land Rover udelukkende Castrol EDGE Professional til din bil, deres hidtil stærkeste olie.

LÆS MERE

OPGRADER DIN TEKNOLOGI

Land Rover tilbyder Bluetooth® Connectivity – et mobiltelefonsystem, som du kan forbinde med et godkendt mobiltelefonhåndsæt. Det betyder, at du kan lade din smartphone blive i tasken eller lommen og stadig have adgang til mange af dens funktioner via bilens lydsystem, touch screen, kontakter på rattet eller via Land Rover Voice Control.

TILBEHØR

Hvis dit navigationssystem er mere end et år gammel, får du glæde af en Land Rover-navigationsopdatering, der afspejler eventuelle ændringer af kortene så nøjagtigt som muligt. Der tilføjes tusindvis af nye interessepunkter hvert eneste år, der fremhæver steder, der er et besøg værd, og du kan være sikker på, at funktionerne til korteste og hurtigste rute også er helt nøjagtige.

VEJLEDNINGER OG MANUALER

Vidste du, at du kan downloade manualer og teknisk information til tidligere og nuværende Land Rovere? Der findes også et stort udvalg af instruktionsvideoer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af bilens funktioner.

SE VEJLEDNINGER OG MANUALER

VEJHJÆLP

Hvis du kommer ud for et nedbrud eller en ulykke, eller du kommer til at låse din nøgler inde, er det godt at vide, at en uddannet Land Rover-tekniker blot er et telefonopkald væk.

Du kan regne med vejhjælp. Fordelene ved Land Rover Assistance er tilgængelige gennem nyvognsgarantiperioden.  En uddannet Land Rover-mekaniker kan som regel løse problemet i vejkanten.  Og hvis ikke, bugserer vi din bil til et godkendt Land Rover-værksted og arrangerer og betaler for din fortsatte rejse.  I visse tilfælde betaler vi for overnatning på hotel.

KONTAKT OS

Skadesserviceprogrammet giver dig adgang til vores netværk af reparationscentre. Specialisterne på disse centre modtager omfattende, certificeret uddannelse, der gør dem i stand til at håndtere alt fra ridser til omfattende kollisionsskader. Vi gør alt for at sikre, at din Land Rover igen kan leve op til vores høje standarder.

FIND EN FORHANDLER

RETURNERING OG GENANVENDELSE

Som del af vores tiltag til beskyttelse af miljøet har vi udviklet et komplet program for genanvendelse af biler, der omfatter retningslinjer for genanvendeligt design, øget brug af genanvendte materialer og reduceret brug af farlige materialer.

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding