LAND ROVER EXPERIENCE DANMARK


Land Rover Experience Center på Tirsbæk Gods i Vejle, er Danmarks eneste professionelle off-road center

Det var en fantastisk dag. Jeg er ikke helt sikker på, om jeg kørte bilen helt til grænsen, men jeg kom tæt på min.

KARYN REIDY
LAND ROVER EXPERIENCE-DELTAGER, SOLIHULL, STORBRITANNIEN

EXPERIENCE DRIVES

INTRODUKTIONSKØRSEL

INTRODUKTIONSKØRSEL

Dette er din chance for at sidde bag rattet i en Land Rover under et introduktionskursus af en times varighed. Bliv mere tryg bag rattet, og oplev Land Rovers egenskaber med stigninger, hældninger og kørsel i vand.
HALV DAG

HALV DAG

Du kan udvikle dine køreevner med ekspertvejledning og få en bedre forståelse for styring af bilen, håndtering af forhindringer og hvordan du vurderer forskellige omgivelser, herunder kørsel på stejle stigninger, nedkørsler, skråninger og kørsel gennem vand.
HEL DAG

HEL DAG

Udforsk mere krævende terræn og forfin dine køreteknikker med vejledning fra en dygtig instruktør. Kør gennem forskellige typer terræn, og bliv mere selvsikker i den virkelige verdens omgivelser. Når du har gennemført et 1-dags kursus, er du klar til det videregående kursus.
AVANCERET

AVANCERET

Det er tid til et nærmere blik på skifteteknikkerne i forbindelse med høj og lav udveksling, mens du kører i udfordrende terræn. Resultatet er mere moment og kontrolleret nødopbremsning på glatte underlag.
SKRÆDDERSYET

SKRÆDDERSYET

Fortæl os, hvad du ønsker at opnå, hvorefter vi skræddersyer en eksklusiv Land Rover Experience til dig, dine kunder og dit personale. Spændende køreoplevelser, teambuilding, belønninger, fridage eller fejringer kan skræddersyes, så de passer perfekt til dine krav.
SPECIALISTKURSUS

SPECIALISTKURSUS

Vores ekspertinstruktører leverer specialisttræningskurser til førere på alle niveauer inklusiv brug af spil, fritrækning og håndtering af påhæng. Skræddersyede kurser kan bestilles til professionelle brugere.

LAND ROVER EXPERIENCE TOUR


Hvis du er klar til en udfordring, tager vi udfordringen op. Under Land Rover Experience Tour kommer du ind bag rattet af din foretrukne Land Rover og klarer en række spændende forhindringer eller terrænudfordringer. Med intense stigninger, dramatiske hældninger, kørsel på tværs af hældninger og meget andet – denne tur handler om at opleve Land Rovers signaturegenskaber på første hånd. Det behøver ikke at være kedeligt.
LÆS MERE

BOOK DIN EXPERIENCE-KØRETUR

30 Driving Experience-centre. En verden af udforskning.

FØLER DU DIG MERE EVENTYRLYSTEN?

Ekstraordinære rejser i hele verden.
LÆS MERE