SPONSORATER

UDFORSK DE FÆLLES VÆRDIER, SOM ER I FOKUS I LAND ROVERS SPONSORATER.
SPONSORATER

SPONSORATER OG PARTNERSKABER

THE CHAMPIONSHIPS WIMBLEDON 2024

THE CHAMPIONSHIPS WIMBLEDON 2024

Range Rover er stolte over at indgå samarbejde med Wimbledon, der deler vores passion for raffinement.
RUGBY

RUGBY

Land Rovers sponsorat af rugby fra amatører til eliteniveau henter inspiration fra de fælles værdier om integritet, stolthed og stabilitet. De mænd og kvinder, som dyrker denne sport, udgør en ustoppelig kraft på og uden for banen, og de inspirerer os med deres demonstration af engagement og egenskaber.
THE INVICTUS GAMES

THE INVICTUS GAMES

En kombination af indre og ydre styrke driver konkurrenterne i Invictus Games på deres rejse mod rehabilitering. Konkurrenterne i Invictus Games er med deres evne til at overvinde utrolig modgang en kilde til stadig inspiration, og deres evner er en konstant påmindelse om det, man kan opnå, hvis man ønsker at gå ”Above and Beyond”.
RIDESPORT

RIDESPORT

Land Rovers mere end 30-årige engagement i ridesport stadfæstes i anerkendelsen af de værdier, vi deler med sporten. Disse sportsfolk har et ønske om at ”Go Above and Beyond” i alt, hvad de gør, og de lader sig ikke bremse af noget i deres jagt på excellence.
HUMANITÆRT ARBEJDE OG FREDNING

HUMANITÆRT ARBEJDE OG FREDNING

Land Rover er stolte over samarbejdet med en lang række organisationer, som arbejder med at hjælpe mennesker og miljøet på innovative måder. Disse organisationer er valgt på grund af deres bestræbelser på at skabe ændringer, som påvirker mennesker og vores planet på en positiv måde i de kommende år - lige fra livreddende fredning til banebrydende research-ekspeditioner.
ADVENTURE

ADVENTURE

Land Rovers eventyrpartnere har et medfødt ønske om at skubbe til grænserne for udforskning. Ved at kombinere vores bilers egenskaber med deres passion for eventyr hjælper vi dem med at få mest muligt ud af deres verden.
SEJLLADS

SEJLLADS

Sejlads er i sagens natur hårdt og uforudsigeligt. Konkurrence på eliteniveau kræver mere end blot urokkelig styrke og evner – banebrydende teknologi spiller også en afgørende rolle. Land Rovers engagement i sejlads er inspireret af muligheden for at udforske potentialet for avancerede teknologier inden for dette krævende miljø, så vi kan hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af deres verden.