FREMRAGENDE DESIGN

Range Rover L460 22MY
KLIK HER FOR AT INTERAGERE

ET RAFFINERET EKSTERIØR

Det forenklede design er en moderne fortolkning helt uden overflødige detaljer, der giver et slankt, moderne udtryk.
A REFINED EXTERIOR
DISTINGUISHED DESIGN

UBESVÆRET RAFFINERET

Et moderne og sofistikeret interiør, der understøttes af formfuldendt forenkling og en intuitiv tilgang til teknologi.

LUKSUSLÆDER

Vælg mellem et bredt udvalg af førsteklasses læder som emmer af luksus og raffinement. Fås i fem farver.

BÆREDYGTIGE MATERIALER

Luksuriøse alternativer uden læder fra tekstilvirksomheden KvadratTM tekstil og UltrafabricsTM giver et blødt materiale med et moderne look.

SKRÆDDERSYET FINISH

Skræddersy interiøret i forhold til din personlige stil med et udvalg af fine interiørlister og et bredt udvalg af materialer og overflader.

RAFFINEMENT OG LUKSUS

RAFFINERET KØRSEL

Fra eldrevne døre* til ”hot stone”-massagesæder – alle aspekter af Range Rover leverer en luksuriøs rejseoplevelse.

AKTIV STØJREDUKTION

Næste generation af aktiv støjreduktion eliminerer uønsket støj, vibrationer og forstyrrelser. Leveret via verdens første nakkestøttehøjttalere, der skaber individuelle stillezoner og ultimativt raffinement i kabinen.
CABIN AIR PURIFICATION PRO

CABIN AIR PURIFICATION PRO

PM2,5-filtrering og nanoTMX-teknologi reducerer lugt, bakterier og allergener betydeligt, herunder SARS-CoV-2-virus1, mens CO2 styring forbedrer velværet og opmærksomheden ved at overvåge niveauerne i kabinen.
4-ZONERS KLIMAANLÆG

4-ZONERS KLIMAANLÆG

Med separat betjening af fører, forsædepassager og bagsædepassagererne på hver side af anden sæderække giver 4-zoners klimaanlægget dig mulighed for at indstille temperaturen og styrken af luftstrømmen efter dine præferencer.

INTUITIV TEKNOLOGI

NÆSTE GENERATION PIVI PRO

Det prisvindende Pivi Pro-infotainmentsystem er vores hidtil mest intuitive system. Det omfatter alle betjeningselementer på en enkelt touchskærm, der sikrer nem forbindelse til smartphones og åbner for en lang række tilsluttede kørselsmuligheder.
DYNAMISK LYD

DYNAMISK LYD

MeridianTM -signaturlyd leverer virkelighedstro gengivelse. En subwoofer og 34 højttalere skaber en medrivende lydoplevelse på hvert sæde via MeridianTM Trifield 3D-teknologi.
OPKOBLET KOMFORT

OPKOBLET KOMFORT

Online Pack giver nem forbindelse med Wi-Fi Hotspot og med trådløs softwareopdatering (SOTA) er dit køretøj altid opdateret.
BETJENINGSELEMENTER PÅ BAGSÆDET

BETJENINGSELEMENTER PÅ BAGSÆDET

Lad passagererne styre bagsædeunderholdnings- og komfortfunktionerne med vores 8" touchskærm, der sidder på anden sæderækkes armlæn på Executive Class-bagsæder.
KØRSELSASSISTENTER

KØRSELSASSISTENTER

Vælg blandt et udvalg af features og innovative teknologier, der er designet til at gøre køreturen og parkering nemmere.

DIGITALE LED-FORLYGTER

Se mere om natten med større udsyn og opløsning. Digitale LED-forlygter med signaturkørelys, billedprojektion og adaptive forlygter anvender navigationsdata til forebyggende at følge vejen forude.
DESIGN DIN EGEN

HØJERE YDELSE

PLUG-IN HYBRID

Fås som plug-in hybrid med forbedret rækkevidde. Den 6-cylindrede 3,0-liters Ingenium-benzinmotor med 105 kW fås som P460e eller P550e. Med en hurtiglader (DC-opladning) kan du oplade op til 80 % på under en time.

SPECIFIKATIONER FOR PLUG-IN HYBRID **

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (OP TIL)

121 KM

WLTP. Forventet rækkevidde under normale kørselsforhold på op til 94 km.

CO-VÆRDIER2 UDLEDNING (FRA)

16 G/KM

Ingen udledning fra udstødningen i EV Mode.

KABEL TIL OFFENTLIG OPLADNING

<60 MIN

Oplad op til 80 % på under en time via en hurtiglader (DC-ladning)

HJEMMEOPLADNING (FRA)

5 TIMER

Op til 100 % med en 7 kW hjemmeoplader (AC-ladning).
UBESVÆRET KONTROL

UBESVÆRET KONTROL

Adaptive Dynamics sikrer en jævn kørsel og fremragende kontrol, ved at overvåge karrosseri- og styrebevægelser op til 500 gange i sekundet og løbende optimere støddæmperindstillingerne.
KONTROLLERET KØRSEL

KONTROLLERET KØRSEL

Elektronisk aktivt låsbart differentiale på bagakslen* giver ekstra fordele i form af mere vejgreb i sving og forbedret vejgreb ved kørsel i terræn gennem kontrol af slippet mellem hjulene på bagakslen.
AFBALANCERET EFFEKT

AFBALANCERET EFFEKT

Torque Vectoring By Braking sikrer kontrollerede sving- og køreegenskaber i selv de skarpeste sving. Det elektroniske differentiale og bremsesystem afbalancerer fordelingen af motorens moment mellem de fire hjul i sving.
FREDFYLDT KOMFORT

FREDFYLDT KOMFORT

Elektronisk luftaffjedring forbereder Range Rover til sving og giver fredfyldt komfort. Dynamic Response Pro forbedrer køreegenskaberne ved hjælp af elektronisk aktiv rullestyring (eARC), der optimerer performance ved kørsel på almindelig vej.

UOVERTRUFNE EGENSKABER

FIREHJULSSTYRING
ELEKTRONISK LUFTAFFJEDRING
KONFIGURERBARE PROGRAMMER

SKRÆDDERSYET TILPASNING

Charente Grey (premium-metallak) | Autobiography | Standardakselafstand, fem sæder

BRUGERTILPASSET ELLER KLAR TIL AT BESTILLE

Vælg model, motor og udstyrspakke, før du skræddersyr din bil med et udvalg af lakeringer, fælge og interiør.

UNIKT FOR DIG

Et udvalg af pakkemuligheder og tilbehør. Mulighed for at vælge forskellige farver, hjul og tag. Dette er din Range Rover.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

RANGE ROVER-MODELLER

RANGE ROVER-MODELLER

Se hele modeludvalget.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Raffineret. Luksuriøs. Eksklusiv.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.
  • De angivne værdier er NEDC2 beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO22 -værdier og tal for brændstoføkonomi kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering og monteret tilbehør. NEDC2 er tal, der er beregnet ved hjælp af en formel fastsat af regeringen på grundlag af WLTP-tal svarende til det, som disse tal ville have været under den gamle NEDC-test. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.


Se WLTP-tal.
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO22 -værdier og tal for brændstoføkonomi kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering og monteret tilbehør.


1 Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på www.android.com/auto/.

3 Land Rover Remote indeholder abonnementsydelser, som kan forlænges efter den første periode, du har fået oplyst af din Land Rover-forhandler. Land Rover Remote-appen skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

5 Kræver soldæmpende forrude på visse markeder.

6 Opdateringer kræver dataforbindelse.

7 Regler om fair brug kan være gældende. Inkl. 1 års abonnement, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

8 Regler om fair brug er gældende. Når der er brugt 20 GB inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden.
Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro Terms på www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet.
HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.


Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller design din bil online.


Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.
Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC. Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.
NanoeTM er et varemærke tilhørende Panasonic Corporation.