GÅ FORAN MED ET GODT EKSEMPEL

Den mest rendyrkede og raffinerede Range Rover, der nogensinde er skabt.

ET RAFFINERET EKSTERIØR

Det forenklede design er en moderne fortolkning helt uden overflødige detaljer, der giver et slankt, moderne udtryk.
A REFINED EXTERIOR
DISTINGUISHED DESIGN

UBESVÆRET RAFFINERET

Et moderne og sofistikeret interiør, der understøttes af formfuldendt forenkling og en intuitiv tilgang til teknologi.

LUKSUSLÆDER

Vælg mellem et bredt udvalg af førsteklasses læder som emmer af luksus og raffinement. Tilgængelig i fire farver.

BÆREDYGTIGE MATERIALER

De læderfri alternativer fra Kvadrat™ tekstil og Ultrafabrics™ er bløde materialer med et nutidigt udseende.

SKRÆDDERSYET FINISH

Gør interiøret til dit helt eget med smukt træværk og et udvalg af materialer og finish.

RAFFINEMENT OG LUKSUS

RAFFINERET KØRSEL

Fra eldrevne døre til ”hot stone”-massagesæder – alle aspekter af Range Rover leverer en luksuriøs rejseoplevelse.

AKTIV STØJREDUKTION

Næste generation af aktiv støjreduktion eliminerer uønsket støj, vibrationer og forstyrrelser. Leveret via verdens første nakkestøttehøjttalere, der skaber individuelle stillezoner og ultimativt raffinement i kabinen.
CABIN AIR PURIFICATION PRO

CABIN AIR PURIFICATION PRO

PM2,5-filtrering og nanoTMX-teknologi reducerer lugt, bakterier og allergener betydeligt, herunder SARS-CoV-2-virus1, mens CO2 styring forbedrer velværet og opmærksomheden ved at overvåge niveauerne i kabinen.
4-ZONERS KLIMAANLÆG

4-ZONERS KLIMAANLÆG

Med separat betjening af fører, forsædepassager og bagsædepassagererne på hver side af anden sæderække giver 4-zoners klimaanlægget dig mulighed for at indstille temperaturen og styrken af luftstrømmen efter dine præferencer.

INTUITIV TEKNOLOGI

NÆSTE GENERATION PIVI PRO

Det prisvindende Pivi Pro-infotainmentsystem er vores hidtil mest intuitive system. Det omfatter alle betjeningselementer på en enkelt touchskærm, der sikrer nem forbindelse til smartphones og åbner for en lang række tilsluttede kørselsmuligheder.

FØRERASSISTENTER

Vælg mellem forskelligt udstyr, som er designet til at gøre både kørsel og parkering nemt. Du får adgang til Driver Assistance Mode via knapper på rattet.
FØRERASSISTENTER
DYNAMISK LYD

DYNAMISK LYD

MeridianTM -signaturlyd leverer virkelighedstro gengivelse. En subwoofer og 34 højttalere skaber en medrivende lydoplevelse på hvert sæde via MeridianTM Trifield 3D-teknologi.
OPKOBLET KOMFORT

OPKOBLET KOMFORT

Online Pack giver nem forbindelse med Wi-Fi Hotspot og med trådløs softwareopdatering (SOTA) er dit køretøj altid opdateret.
BETJENINGSELEMENTER PÅ BAGSÆDET

BETJENINGSELEMENTER PÅ BAGSÆDET

Lad passagererne styre bagsædeunderholdnings- og komfortfunktionerne med vores 8" touchskærm, der sidder på anden sæderækkes armlæn på Executive Class-bagsæder.
UMIDDELBAR OG SIKKER

UMIDDELBAR OG SIKKER

Når du åbner døren i førersiden, flyttes ratstammen og førersædet til side, så nummere kan stige ud. Når du går væk fra bilen, låses dørene automatisk, når nøglen ikke længere er indenfor rækkevidde.

DIGITALE LED-FORLYGTER

Se mere om natten med større udsyn og opløsning. Digitale LED-forlygter med signaturkørelys, billedprojektion og adaptive forlygter anvender navigationsdata til forebyggende at følge vejen forude.

HØJERE YDELSE

Den originale luksus-SUV er skabt til at gå fforrest. Tilgængelig som Range Rover Electric og Plug-in Hybrid (PHEV) med forlænget rækkevidde, mildhybrid (MHEV) benzin- og dieselmotorer.

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (OP TIL)

121KM
WLTP. Forventet rækkevidde under normale kørselsforhold på op til 94 km.

CO-VÆRDIER2 UDLEDNING (FRA)

16G/KM
Ingen udledning fra udstødningen i EV Mode.

KABEL TIL OFFENTLIG OPLADNING

<60minutes††
Oplad op til 80 % på under en time via en hurtiglader (DC-ladning)

HJEMMEOPLADNING (FRA)

5timer††
Op til 100 % med en 7 kW hjemmeoplader (AC-ladning).

PLUG-IN HYBRID

Fås som plug-in hybrid med forbedret rækkevidde. Den 6-cylindrede 3,0-liters Ingenium-benzinmotor med 105 kW fås som P460e eller P550e. Med en hurtiglader (DC-opladning) kan du oplade op til 80 % på under en time.
PLUG-IN HYBRID

TOPHASTIGHED KM/T

261KM/H

MAKS. EFFEKT

615PS (452kW)

0-100 KM/H

4,5sekunder
Acceleration 0-100 km/t sekunder

CO-VÆRDIER2 UDLEDNING (FRA)

263G/KM
WLTP Combined.

SV BENZIN V8

Vores 4,4 liters V8-motor har 635 HK (452 kW) og 750 Nm, hvilket giver Range Rover SV øjeblikkelig respons og en 0-100 km/t acceleration på 4,5 sekunder, når Dynamic Launch er aktiveret.

P615 detaljer
SV BENZIN V8

TOPHASTIGHED KM/T

250KM/H

MAKS. EFFEKT

530PS (390kW)

0-100 KM/H

4,6sekunder
Acceleration 0-100 km/t sekunder

CO-VÆRDIER2 UDLEDNING (FRA)

256G/KM
WLTP Combined.

BENZIN V8

Kompromisløs kraft og ydelse med øget effektivitet. Den nye 4,4-liters V8-motor har 530 hk (390 kW) og et moment på 750 Nm. Det betyder, den accelererer fra 0-100 km/t på 4,6 sekunder med Dynamic Launch aktiveret.

P530 detaljer.
BENZIN V8

TOPHASTIGHED KM/T

234/span>KM/H

MAKS. EFFEKT

350PS (258kW)

0-100 KM/H

6,0sekunder
Acceleration 0-100 km/t sekunder

CO-VÆRDIER2 UDLEDNING (FRA)

190G/KM
WLTP Combined.

DIESEL-MILDHYBRIDER

Strømlinet og effektiv. Range Rovers mild hybrid-motorer genvinder, lagrer og bruger energi, der normalt går tabt under nedbremsning. Fås med et udvalg af diesel- og benzinmotorer.

D350 detaljer.
DIESEL-MILDHYBRIDER
UBESVÆRET KONTROL

UBESVÆRET KONTROL

Adaptive Dynamics sikrer en jævn kørsel og fremragende kontrol, ved at overvåge karrosseri- og styrebevægelser op til 500 gange i sekundet og løbende optimere støddæmperindstillingerne.
KONTROLLERET KØRSEL

KONTROLLERET KØRSEL

Elektronisk aktivt låsbart differentiale på bagakslen* giver ekstra fordele i form af mere vejgreb i sving og forbedret vejgreb ved kørsel i terræn gennem kontrol af slippet mellem hjulene på bagakslen.
AFBALANCERET EFFEKT

AFBALANCERET EFFEKT

Torque Vectoring By Braking sikrer kontrollerede sving- og køreegenskaber i selv de skarpeste sving. Det elektroniske differentiale og bremsesystem afbalancerer fordelingen af motorens moment mellem de fire hjul i sving.
FREDFYLDT KOMFORT

FREDFYLDT KOMFORT

Elektronisk luftaffjedring forbereder Range Rover til sving og giver fredfyldt komfort. Dynamic Response Pro forbedrer køreegenskaberne ved hjælp af elektronisk aktiv rullestyring (eARC), der optimerer performance ved kørsel på almindelig vej.

UOVERTRUFNE EGENSKABER

FIREHJULSSTYRING

Firehjulsstyring er monteret som standard og giver en endnu mere raffineret kørsel med stabilitet ved høj hastighed og forbedret smidighed ved lav hastighed. Dette er den mest manøvredygtige Range Rover nogensinde.
ELEKTRONISK LUFTAFFJEDRING

ELEKTRONISK LUFTAFFJEDRING

Range Rover opnår en jævn og afslappende kørsel ved at justere højden gennem den elektroniske luftaffjedring. Den sænker også bilen, så der er nemmere adgang til bagagerummet, og den automatiske adgangshøjde giver en elegant ankomst.
KONFIGURERBARE PROGRAMMER

KONFIGURERBARE PROGRAMMER

Med otte terrænfunktioner at vælge imellem kan Range Rover tilpasse responsen fra køretøjets motor, gearkasse, differentialer og chassissystemer ved hjælp af Terrain Response 2. Configurable Terrain Response-teknologien giver dig mulighed for at tilpasse dine præferencer for offroad-systemer.

SKRÆDDERSYET TILPASNING

Charente Grey (premium-metallak) | Autobiography | Standardakselafstand, fem sæder

BRUGERTILPASSET ELLER KLAR TIL AT BESTILLE

Vælg model, motor og udstyrspakke, før du skræddersyr din bil med et udvalg af lakeringer, fælge og interiør.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

MODELLER OG SPECIFIKATIONER

MODELLER OG SPECIFIKATIONER

Se hele modeludvalget og specifikationer.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Raffineret. Luksuriøs. Eksklusiv.
RANGE ROVER BY SV BESPOKE

RANGE ROVER BY SV BESPOKE

We make it special, you make it unique.
Range Rover

Range Rover

Uforligneligt raffinement og luksus

†† De angivne værdier er NEDC2 beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO22 -værdier og tal for brændstoføkonomi kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering og monteret tilbehør. NEDC2 er tal, der er beregnet ved hjælp af en formel fastsat af regeringen på grundlag af WLTP-tal svarende til det, som disse tal ville have været under den gamle NEDC-test. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.


Se WLTP-tal.
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO22 -værdier og tal for brændstoføkonomi kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering og monteret tilbehør.


1 Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på www.android.com/auto/.

3 Land Rover Remote indeholder abonnementsydelser, som kan forlænges efter den første periode, du har fået oplyst af din Land Rover-forhandler. Land Rover Remote-appen skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

5 Kræver soldæmpende forrude på visse markeder.

6 Opdateringer kræver dataforbindelse.

7 Regler om fair brug kan være gældende. Inkl. 1 års abonnement, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

8 Regler om fair brug er gældende. Når der er brugt 20 GB inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden.
Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro Terms på www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet.
HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.


Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller design din bil online.


Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.
Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC. Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.
NanoeTM er et varemærke tilhørende Panasonic Corporation.